reklama

Kwietniówki 2010!!!

Wiem co czujesz. Ja od tej ksiazki nie moglam sie oderwc i w jedna noc przeczytalam, a pozniej rozpaczalam ze juz sie skonczyla...
To samo mialam z Samotnoscia w sieci. Jak juz udalo mi sie przebrnac przez poczatek, to nie moglam sie oderwac, a pozniej nie chcialam czytac zeby sie nie skonczyla...

Gdyby Polka spala 24 na dobe tez juz bym skonczyla :-D
A Samotnosc tez pochlonelam migiem. Za to totalnie rozczarowalam sie filmem, choc i Cielecka i Chyre uwielbiam. Okroili tak, ze gdybym ksiazki nie czytala chyba nie zajarzylabym o co w nim chodzi....

reklama
Wiem co czujesz. Ja od tej ksiazki nie moglam sie oderwc i w jedna noc przeczytalam, a pozniej rozpaczalam ze juz sie skonczyla...
To samo mialam z Samotnoscia w sieci. Jak juz udalo mi sie przebrnac przez poczatek, to nie moglam sie oderwac, a pozniej nie chcialam czytac zeby sie nie skonczyla...

ja tez tak z samotnoscia mialam...ok to wysylam Ci adres i poporosze te co wyzej wymienilam, wezmę tez tę co katik czyta...i jeszcze jakie tam polecasz;-)

Gdyby Polka spala 24 na dobe tez juz bym skonczyla :-D
A Samotnosc tez pochlonelam migiem. Za to totalnie rozczarowalam sie filmem, choc i Cielecka i Chyre uwielbiam. Okroili tak, ze gdybym ksiazki nie czytala chyba nie zajarzylabym o co w nim chodzi....

Mnie czasy filmu juz nie dosiegnely. pewnie juz w Meksyku bylam.
Natomiast rozczarowaniem dla mnie byla ekranizacja Zony podroznika... Niby mozna obejrzec, ale po co?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry