Eee to chyba aż tak źle to nie jest co?? U nas kupka do nionia jużod kilku tygodni i sam o nią woła

Z sikaniem jest różnie. Raz zawoła, raz nie..niestety. Staram się pilnować żeby cześto sięodsikiwał to wtedy mam suche majty. Na sapcery bez pampka, tylko sikanie w krzaczkach co kawałek. Na noc zakładam pampka na poczatku tylko, bo potem i tak co chwilę łażę do kibelka to od razu i jego odsikuję więc zwykle pampek jest suchy. Na drzemce w południe zawsze zaraz po obudzeniu sika i nie mogę zdążyć z nocnikiem
No właśnie u mnie źle, przez pewien czas było super, chodził i robił ładnie siusiu ale coś mu się odwidziało i teraz nawet nie usiądzie na nocnik

fajnie że u Ciebie szybko poszło. U mnie ten problem że Kuba nie woła jak chce siuki itd a to mnie najbardziej denerwuje
Bubka super że z domem już koniec

ja widzę Ty jak ja :-) ja też uwielbiam takie rzeczy robić itd

tym bardziej że M nie ma prawie wcale w domu więc ja się wszystkim zajmuje

ja Kuba ma zepsuty samochód to przychodzi do mamy

no ja na tym właśnie oglądam pierwsze odcinki 6 sezonu chirurgów

a jabłko na Kubę nie działa, dla niego to przekąska

no poczekam aż mu minie katar to się przejdę do apteki może mi coś poleci dla niego
Nie wiem ile to juz jest dokladnie ale calkiem sporo jak na mnie 
Juz nawet nie kupuje,chociaz pare razy chcialam

Wiesz takie palenie tylko "okazjonalnie" to nie jest tak zle;-):-)Chociaz wiadomo ze lepiej by bylo gdybys wcale nie palila

Zaraz ide na dol zlozyc mlodym wozek bo wczoraj go rozebralam i pralam

Tak jak ja, palę jak jest okazja chociaż nie zaprzeczam że fajki mam prawie zawsze przy sobie

M ma baterię zamiast fajki a ja prawdziwe

chociaż kiedyś paliłam, prawie w nałóg wpadłam tylko o tyle dobrze że ja sobie powiem stop, nie i ja przestaje
malinka-nie wiem,musiałabym zajrzeć
Ale rozmawiam od wczoraj z taką dziewczyną która napewno na operacje idzie...
Stwierdziła że nie to u mnie jest problemem,tylko depresja,kazała mi iść do psychologa najpierw,bo w tym stanie to mnie nikt nie zoperuje...
Najpierw psycholog,potem endokrynolog-podleczyć tarczyce bo ja durna od 3-4 lat olewam sprawe,raz biore leki a raz nie...I dopiero wtedy moge zacząć myśleć o operacji...Załamana jestm. Bo dużo przede mną
A dietetyka na nfz nie umiem znaleźć,do psychologa będę miesiącami czekać :-(
Z tarczycą nie ma żartów

do lekarza musisz iść. Moja mama tak miała

musiała iść na operację, usunęli jej z jednej strony całą tarczyce a z drugiej zostawili tylko kawałek

trzeba było bo miała guzki ciepłe i zimne. Ciepłe są gorsze bo mogą przeobrazić się w raka. Ja Cię Kochana nie chce straszyć ale im szybciej pójdziesz tym lepiej. Nawet na nfz ale musisz!!!

Bubka dobrze Ci napisała

moja mama cały czas teraz bierze tabletki. Kiedyś też nie brała i skończyło się operacją

więc Ty tym bardziej nie czekaj. Za młoda jesteś na operację zmniejszania żołądka!!!!
witam :-) po obiadku u mnie dzis rybka i frytki i grecka sałątka ze słoika ;-)niedługo do prracy na 15.30 i jeszcze jutro a niedziela i poniedzialek wolne W niedziele mamy jechac do rodziców męza bo juz za nami dzwonili ze nie przyjeżdzamy

a ja zaplanowałam sobie ze w niedzile poczytam ksiązkę pośpię i ogólnie odpocznę

w pracy bez zmian :-( i mimo leków jakis dolek mnie łapie Mam nadzije ze przelew na konto będzie w poniedziałek

dzieci zdrowe Mąz do nowej pracy idzie juz od 16 sierpnia będzie pracowal po 7 godzin dziennie Jest takie stowarzyszenie osob niepelnosprawnych i tak mu sie udalo dowiedziec o pracy będzie mógl dorobic sobie a przedewszystkim odejda nocki ktore rujnowaly jego zdrowie

bedzie pracowal w NOMI na stoisklu elekrycznym
Miłego dniea
Tak jest zawsze z planami

ja to się mówi, jak nie urok to sraczka

ja dlatego już nigdy nic nie planuję

co ma być to będzie. Ale obyś w poniedziałek miała jak odpocząć

fajnie że M znalazł inną pracę i bez nocek
hej:-)
wróciliśmy z maksem ze spaceru i teraz zebrały się czarno zielone chmury naokolo bloku

edit: teraz zaczęło taak lac ze na okna balkonowe aż mi leci, wieje pod kątem 60 stopni

a ja nie zdążyłam prania z balkonu ściąganąć jak lunęło od razu to juz sie nie oplacało wychodic bo na balkonie jak pod golym niebem mokro jest
i cale pranie bede musiała na nowo robić....

chcialam Wam się pochwalić, że dziś w lumpku osiedowym kupiłam sobie sukienkę na wesele.... nie zrobie fotki bo zostawiłam u babci żeby mi troszkę większy dekolt zrobiła... no ale ideał naprawdę... tak jak teraz modne ala lata 50... czarno biała w serokie pasy noo cud miód malina... anajlepsze, e wypreda byla i wszystko po 2 zł!!!!! i kupiłam ją za 2 zł!!! z Next:-)
jeszce NOWĄ z metką koszulkę Red Herring na której była cena...:-) 60zł na polskie

sukienkęz George i dwie spódniczki:-) jedna koronkowa carna a jedna biała w carne kropki te taka jak teraz modne.. rozkloszowana

normalnie cudny dzien zakupowy dziś mialam:-)
Super że się zakupki udały

nie ma to jak trafić na taką okazję

ja ostatnio nie mam szczęścia do lumpków ale tylko dla siebie. Dla M i Kuby zawsze coś znajdę

o tyle dobrze
hej laski popołudniowo.
wlasnie moje dzieci położylam spac a ja zjadlam mega obiad

czyli -jajka na twardo z jogurtem naturalnym

super co???ale to jest moj trzeci dzien i jestem 1 kg lżejsza:-)m jeszcze w pracy jak wruci to moze skocze na miasto ale jak na razie to mi sie nie chce.jest tak goraco ze masakra!!!
pisala do mnie
iwicik-i trzustka nie daje za wygrana,boli ja cały czas na kroplówkach jest,faszeroja jakimis sterydami(i z tego powodu malej nie karmi)nic nie moze jesc tylko pic wode.strasznie bidulka sie meczy.
trzymajmy kciuki oby jej przeszło jak najszybciej.
Fajny obiadek

ja tam z jogurtów mogę wszystko jeść tylko nie z ziarnami zbóż to już blee

Zdrówka dla Iwcik

niech się trzyma Kochana
A moje dziecko się zbiesiło i nie chce spać

no normalnie zaraz go trzepnę bo już nie mam siły do niego

przez ten katar jest tak marudny że szkoda gadać, jak nigdy

a mnie gardło napiernicza że szok

chyba wczoraj za dużo lodów zjadłam albo prędzej się nimi doprawiłam i załapałam od Kuby

co za pogoda, masakra

cały czas pada od południa

mam nadzieję że chociaż jutro będzie ładnie na roku chrześniaka to przynajmniej mój syn się wyszaleje na wsi

idę go położyć spać i królika kopnąć w dupę bo telepie klatką

do jutra dziewczynki spokojnej nocki życzę