katrenki
Fanka BB :)
moje dziecko pokilkutygodniowym wikcie u babci na sloiczki nawet nie luknie.... uwielbia rosolek zupki oraz warzywka z dodatkiem maselka i mieska badz ryby.... ogolnie apetycik dopisuje :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eee ja właśnie nie mam weny za bardzo i u mnie to wygląda tak że co mam pod ręką to daję ;-). Dziś dałam kawałek pora, pietruchę natkę, pietruszkę korzeń, kawałek selera, no o mięsku zapomniałam niestety... A ogólnie mięska mam w zamrażalniku podzielone na małe kawałeczki (wieprzowa polędwiczka, cielęcina schab oraz tzw górka, pierś z kurczaka). Bo ja nie gotuję osobno, tylko normalnie wszystko na raz...Mamulica to w takim razie jak robiłaś, daj wenę?
Dziunka - ale ona jest tak naprawde drobna. Przeciez w porownaniu do Idy nie odbiega jakos strasznie. Powiedzialabym nawet ze Ida jest od niej wieksza, tylko bardziej "zbita", zwiezla. A jaka byla Julka? Kiedys chyba pisalas ze taka sama lub nawet pulchniejsza. Ja bym na twoim miejscu dala sobie spokoj.
A my jutro kluski kladzione, sos miesny z indyka i buraczkimniam :)
...A my jutro kluski kladzione, sos miesny z indyka i buraczkimniam
![]()
Passi no Ida jest niewątpliwie wyższa. Julka była kg "chudsza" od Asi. Ja tam się nie przejmuję, tylko lekarka. Ale są większe grubasy - co widać na forum. Myślę że młoda to zgubi, tak jak Julia - która jest chucherkiem a wyglądała na jeszcze grubszą od Asi.