no właśnie pewności nie mabo się oszczam...na tej większej...chyba?
![]()
reklama
Hej laski wiecie a co Rechot moze wiedziec na temat moherowch pozycji - teraz to mohery w warszawie sa - jest ktos z Warszawki?
Paulla tez sie ciesze
Martilla wiesz co ja tez sie staralam ale po jakims czasie sprawe olalam delikatnie mowiac i cooo i .... zmienilam partnera, klimat i mam sliczna kochana coreczke... wiesz nie to zebym cie do zlego namawiala - a tak na serio to mam nadzieje ze tobie tez sie uda

Paulla tez sie ciesze

Martilla wiesz co ja tez sie staralam ale po jakims czasie sprawe olalam delikatnie mowiac i cooo i .... zmienilam partnera, klimat i mam sliczna kochana coreczke... wiesz nie to zebym cie do zlego namawiala - a tak na serio to mam nadzieje ze tobie tez sie uda
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
no właśnie pewności nie ma![]()
ja obstawiam drugą 'głowę'

Iza martilla jest z Warszawy chyba

dobra żartowałam to tylko taki test był

haha no i masz ja jestem z wawy ale do moheru mi daleko, przynajmniej wiekiemHej laski wiecie a co Rechot moze wiedziec na temat moherowch pozycji - teraz to mohery w warszawie sa - jest ktos z Warszawki?
Paulla tez sie ciesze
![]()
Patrycja
ja też o drugiej myślałam,ale zdania podzielone hehe
kaasiorek84
Fanka BB :)
slovianka...chodzi tobie o Krzyż?
hehe niezłe jajca..na demotach numer 1
**ewelka**
mama Wiki :)
no w koncu doczytalam do ostatniej strony...dzizas jakie zboki tu ciagle mysla o ruchu ruchu jebu jebu...widze za na NK sie dodajecie 

kaasiorek84
Fanka BB :)
no to już serio dobranoc:*
edit slovianka dobrze pamiętasz..wiesz, ze kocham:*******
edit slovianka dobrze pamiętasz..wiesz, ze kocham:*******
reklama