reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Agacjone
Ty tu tak nie szastaj na prawo i lewo danymi osobistymi :p

Kasiorek
kochana ja już na etapie starań od ponad roku i jak na razie dupa blada , wiec już przywykłam że ciągle nic z tego... może się kiedyś doczekam, a wtedy się dowiem jak to jest mieć chcice w pierwszym trymestrze , drugim i trzecim też :D

zawsze jak jest coś o penisach pipach i sexie to jest zaraz że ja

wy wy wy śfinie
a wogóle to wam matkom nie wypada, powinniście być nieskazitelne - wrcz anielskie a nie takie bezeceństwa
to mówię ja rechota z moherowa :p

no właśnie z tym problem, że nie zawsze zasłuży...ale jak mnie najdzie ochota to co??? sama sobie odmawiać nie będę:)
jak ja mam ochote to chodze podku***ona;-) i on już wie o co kaman:)
mój ma jak mi się chce :p nie ma lekko ze mną hahah tylko ,że teraz to my na etapie starań o potomstwo wiec musi mi się często chcieć:D niech korzysta póki nie zaszłam hehe
ale ma dobrze:-D
OOO widze zboczki sa to i ja sie wbijam - przyjmiecie mnie do grona zaraz musz tylko poprosic o pomoc w suwaczkach itp i bede juz mniej anonimowa

Czesc Gucha

mogę pomóc przy suwaczkach:)
jejjjjj lasencje wysta chyba oszalaly....lecita jak z procy...:-D:szok:

ja juz wykapana, mąz lezy obok ale kurde blaszka cos mu olega...goraczka, wymioty, wzdety brzuchol i ciagle gazy.....a feeeeeeeeeeeeeee:no::no::baffled::baffled::baffled:

ja sącze jakas wódke miodówke...cholera wie co to bo od tesciowej w kazdym badz razie pycha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-p:-p:-p:-p

ja tez iewiem ile nas tu jest...wiem tyleko ze recot ma nieziemskie tesksty ija pamietam az za dobrze:-D:-D:-D
a feeee:-D podziel się!:-D
oj to ma dobrze..ale zaraz mi sie przypomina ta chcica w pierwszym trymestrze ciąży..wow to było zaj...więc zobaczysz, co cię czeka:)

a tak w ogóle polecam nowy film z J.Lo..kurde tytuł zapomniałąm..ale ten najnowszy, co zaplanowała sobiedziecko zrobić..i poszła na inseminację, bo miłości życia nie poznała....no i hmmm poznała..jak była już swieżo po zabiegu hehhehe

kaczuchaa za starych dobrych czasów, jak w ciąży byłyśmy..to i po 20/30stron było do nadrobienia..na lutówkach:)

edit...agacjone..nom rechotek taki już jest kofanny i rozpierdziela mnie każdego dnia:)
to Ty miałas libido:-D
no to co...zapraszamy sie na NK?????????????? heheh ???????????//

do nowych dupencji.........ja jestem agata sobol - radom!!!!!!!!!!!!!!1
ok ja jestem Patrycja Hernas z Mielca!:-D

Agacjone ja nie chce mowic ale jak od tesciowej ta nalewka to uwazaj ...
Kasiorek no ja wiem nieco na temat twoich ten teges ty to jestes przodowny zbereznik
Paulla wez no kable schowaj

Laski ja na NK Izolda Skorupska

reklama
martilla - ja sie starałam 2 lata jak sie przestałam starać to mam Tomaszka :-D:-D:-D:-D:szok::szok:
no ja to chyba nie mam owulacji więc niestety to nie wina ciągłego myślenia o ciąży. Hormonki mnie czekają, a jak wyjdą mi z tego bliźniaki to o losie niepojęty chyba się załamie :D chcę jedno,a nie tak od razu hurtem :D

Do góry