reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Hej laski wiecie a co Rechot moze wiedziec na temat moherowch pozycji - teraz to mohery w warszawie sa - jest ktos z Warszawki?
Paulla tez sie ciesze
Martilla wiesz co ja tez sie staralam ale po jakims czasie sprawe olalam delikatnie mowiac i cooo i .... zmienilam partnera, klimat i mam sliczna kochana coreczke... wiesz nie to zebym cie do zlego namawiala - a tak na serio to mam nadzieje ze tobie tez sie uda

Hej laski wiecie a co Rechot moze wiedziec na temat moherowch pozycji - teraz to mohery w warszawie sa - jest ktos z Warszawki?
Paulla tez sie ciesze
Martilla wiesz co ja tez sie staralam ale po jakims czasie sprawe olalam delikatnie mowiac i cooo i .... zmienilam partnera, klimat i mam sliczna kochana coreczke... wiesz nie to zebym cie do zlego namawiala - a tak na serio to mam nadzieje ze tobie tez sie uda

haha no i masz ja jestem z wawy ale do moheru mi daleko, przynajmniej wiekiem :D a partnera zmieniać na razie nie będę:D szczęśliwą mężatką jestem i niech tak zostanie :D

Patrycja
ja też o drugiej myślałam,ale zdania podzielone hehe

ja chyba tez chociaz znajac rechota to rzuci sie na obie glowki na raz hahaha wiecie co ja lecę w kimę bo rzęsy mi już opadają...milych snow...sexow uanych

no w koncu doczytalam do ostatniej strony...dzizas jakie zboki tu ciagle mysla o ruchu ruchu jebu jebu...widze za na NK sie dodajecie :tak:

reklama
Do góry