reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam dziewczyny,

Marcel po ciężkich bojach usnął, dziś pół dnia spędził z dziadkami bo my z M w pracy. Jutro jeśli pogoda pozwoli jedziemy do akwenu tropicana w Owińskach:tak: i Marcuś wykąpie się z rodzicami :-D

Marela Wszystkiego najlepszego dla Alanka z okazji pierwszych imieninek, nasze maluchy mają w tym samym dniu bo mój Marcel to też dzisiejszy solenizant.:-) Dostał od rodziców książeczki do tarmoszenia i jedzenia ;-);-), od jednych dziadków gumowe dinozaury do gryzienia a od drugich kurteczke i spodenki, no i na poniedziałek na kawkę zapowiedziała się chrzestna Marcelka. My jako tako nie obchodzimy imienin małego ale wszyscy najbliżsi sobie zakodowali tą datę i obdarowują małego a co tam niech ma. Razem z chrzestną przyjedzie jej córeczka i synek 6 miesięczny, który jest kuzynem Marcelka a zaram moim chrześniakiem.:-D U nas w rodzince rok 2010 był bardzo owocny dwie kuzynki rodziły styczeń i luty a kuzyna żona w lutym bliźniaki no i nasz Marcel marcowy.:-D Fajne będą spotkania rodzinne, już są, jak tyle brzdąców w jednym wieku, a kuzynka od mojego chrześniaka ma jeszcze córeczkę tylko 1,5 roku starszą od reszty więc super. :-)

marciaa hehe dziewczyno ale hity tu przypominasz ja byłam wtedy w podstawówce jak to było na fali i pamiętam te pierwsze przytulańce na szkolnych dyskotekach, to skoro jestem od Ciebie 6 lat starsza to Ty Marciaa chyba na balikach przy tym przytulańca tańczyłaś hehehe;-);-):-D Co to były za czasy.

myszowata Ty też rodziłaś 13.03 ? Widzę po suwaczku że nasze dzieci w równym wieku.

M mi teraz pichci francuskie hot dogi, pychaaa jadłam to na potęgę nad morzem. Gdzie tu dieta, 21 a ja hot dogi wcinam, no cóżżż:eek:

Ostatnia edycja:
reklama
ja bym wziela owoce (sałątka)...jakies fajne tosty porobila, moze jakies ciacho, koktajl

Ajentka mi ta piosenka same randki przypomina hehe ale fajnie czasem takie starocie posłuchać
a Nikodem ma imieninki w dzień dziecka, chciałam w sierpniu bo od września do konca roku same ur i imieniny ale zeby było spr pierwsze imieiny Nikodema to 1 czerwiec...a niech tak zostanie:)

Ostatnia edycja:
Ajentka ale smaka nam narobiłas!!!!
ja od 14 nic nie jadłam jakoś nie miałam ochoty...ale coś mnie ssać zaczyna ale już nic nie jem tylko drinka popijam , dziecie spi :)
ale chyba jutro zrobie te hot dogi a maminka upiekla 2 blachy placka ze sliwkami ja pierniczę....normalnie jak przecohdze obok to mnie trzesie ;P

a ja sobie na spokojnie porozmawiałam z M na skeypie bartus tez,ach dopiero na operacje bedzie w PL,no ale kasa bedzie.Bartus dopiero zasypia ja bym sobie piwko wypiła,ale niestety nie mam,a jutro wszystko zamkniete niestety.

reklama
Witajcie kochane!
Dzisiaj wrócilismy z urlopu. Było super! Teraz pragnę podziękować Wam za życzenia. Strasznie za Wami teskniłam.
Oczywiscie, ze Was nie nadrobię, ale postaram sie zorientowac co u Was. Jutro opiszę jak bylo na urlopie, a teraz idę dalej sie rozpakowywać.
Pozdrawiam

Do góry