reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

Martolinka wieprzowinę możesz już dawać, ja jednak zrobiłabym na Twoim miejscu w parowarze lub ugotowała, smażone niezdrowe :-p
Ja też nic młodej nie solę, nie słodzę więc nie dostaje tego co my. Po prostu przed przyprawieniem odkładam dla niej i robię osobno.

Ale czekajcie, czekajcie, nie mówicie chyba o śwince Kilolka?:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Gajka zjada wieprzowinę w formie wędliny do chlebka, czyli upieczonej w rękawie polędwiczki natartej majerankiem :-) mniam.. z żadnego innego mięsa nie udaje mi się niestety smaczna wędlina..

Gajka zjada wieprzowinę w formie wędliny do chlebka, czyli upieczonej w rękawie polędwiczki natartej majerankiem :-) mniam.. z żadnego innego mięsa nie udaje mi się niestety smaczna wędlina..

Iza, moj maz robi super wedlinki z piersi kurczaka na parze, chudziutkie i smaczne. Jak chcesz to wypytam dokladnie jak i co i ci podesle na dniach:)

nie uwierzycie! moje dziecko zjalo dziś 60ml zupki pomidorowej (normalna porcja jak na niego niestety) ale BEZ BANANA!!!!! normalnie w szoku jestem.

W swietle tego ze moja wczoraj tak sie obzarla pomidorowka z ryzem ze nie mogla sie ruszac i przespala CALA noc bez pobudki na jedzenie a takze rano nie byla sklonna duzo zjesc... 60ml to normalna porcja? Oszczedny gosc z niego ;D

No i gratulacje!

ps Ida zjadla dwa normalne talerze zupy! szok! (ze 3 i pol nabierki)

nie uwierzycie! moje dziecko zjalo dziś 60ml zupki pomidorowej (normalna porcja jak na niego niestety) ale BEZ BANANA!!!!! normalnie w szoku jestem.
Gratulacje! :)

a moje dzidzi dzis sie zbuntowalo :) wczoraj dalam mu na obiadek cale warzywka, zajadal sie jak nigdy. dzis zrobilam zupke warzywna i zmiksowalam, bo nie lubi jesc ryzu, gdzies mu on ciagle wpada, no i chce go karmic i nic, glowa na bok, jesc nie bedzie.... no i musialam szybko warzywa ugotowac i podac..... czyzby niechec do papek? :)

Pianistka - wypytaj, będę wdzięczna :-) pewnie przepis na pierś kurczaka da się zastosować do piersi indyka? bo kurczaka się boję (już kiedyś pisałam, że starszej Eli po kurczaku piersi rosły jak roczku nie miała..)

Passingby - czekolada? :szok: odważnie!!

Ostatnia edycja:
W swietle tego ze moja wczoraj tak sie obzarla pomidorowka z ryzem ze nie mogla sie ruszac i przespala CALA noc bez pobudki na jedzenie a takze rano nie byla sklonna duzo zjesc... 60ml to normalna porcja? Oszczedny gosc z niego ;D

No i gratulacje!

ps Ida zjadla dwa normalne talerze zupy! szok! (ze 3 i pol nabierki)
noo niestety normalna :(( tznmaksymalna

reklama
Do góry