reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

reklama
Dzięki za troskę :-DMelduje się choć co poniektórzy jak tylko jęknę patrzą na zegarek. Włąśnie siedzę i się nie ruszam bo brzuch twardy jak kamień i mimo lekarstw nie chce odpuścić. Podali mi laptopa więc w końcu moge poczytać a głupole się ze mnie śmieją.
Czuje się już niebałdzo bo brzuch nisko i słabuje trochę.
Zmęczonam także dzisiaj bo wczoraj u nas było małe wesele -urodziy Julci a szwagierka ma duuuża rodzinę. Hitem był przy tym upale basen i sporo osób pojechało do domu w nie swoich ciuchach. Zresztą dzisiaj tez w 4 wysiedzieliśmy sę trochę w wodzie i w końcu nie zdychałam tak bardzo.
surv dobrzem że siora ju dochodzi do siebie a w procesowym pędzie wspieraj Naprawde za ten koszmar i zniszczenie pieknych chwil jej się należy.
tosika oj mam nadzieje, że projektantki zrobią robotę która przyćmi niedociągnięcia.
kicrym miłego wyjazdu !
kasia oj masz rajem kuknę na zamknięty coby numery w komórkę wpisać bo jak rodzić zaczne to chyba czasu nie będzie. :-D
Madza gratulacje. U nas noocnikowo raz lepiej raz gorzej ale ja nie moge się wkurzać i spinać więc olewam:-)
dorka a coś ty myslałam że syn nie sorzysta z okazji żeby towary wyrywać:-D
pabla superrr z tym staniczkiem :-D Uważaj to wciąga.
Hmmm ja też ostatnio kupiłam nowy staniczek na okres karmienia o dziwo polskiej firmyw mega-promocji przeceniony o 70 %:-D:-D:-D:-D:-D bo niestety ale niczego na ten okres nie miałam :confused2:Rozmiar? 65 M
Ok trzeba spróbować wstać bo przecież tak siedzieć całą noc to nie będe :rofl2:

Haszi, super, że sie odezwałaś, bo co poniektóre to widziały Cię z Zinką w ramionach ;-)
Kic, miłego wypoczynku!
Dorka, super, że sie tak wybawiłaś. Mam nadzieję, że to wesele na które jedziemy we wrześniu tez będzie tak udane. I wcale nie dziwię się tym laskom ;-)
Surv, współczuję nocnego robolenia, ale i tak fajnie, że imprezka udana

U nas weekend bardzo udany. Wczoraj byliśmy u znajomych na wsi a dziś działka (trochę komary pocięły, brrr). Dzieci porządnie dotlenione i zadowolone. Aha, dzis pospaliśmy do 8! Ale czaaad!

Ja tez żyję,jestem i się melduje po weekendzie.
Oczywiście najazd rodziny był,jak to zwykle ostatnimi czasy bywa:-p
a wczoraj juz mieliśmy dzien tylko dla siebie,byliśmy rano na giełdzie,później pospaliśmy chyba ze 3 godziny,obiadek,lody,spacerek.:-)
Przy okazji spacerku podlaliśmy dwa drzewka:tak:,bo młody juz w ogóle bez pampersa smiga.W prawdzie jak był na placu zabawa to mu się zapomniało kilka razy,ale kiedyś w końcu będzie lepiej.W piątek podobno połowiczny sukces w żłobku,ale do domu wrócił w pampersie:baffled: A dzisiaj znów go wysłałam bez:-p

Haszi trzymaj sie jeszcze chwile w kupie;-)
Tosika to co od dzisiaj zaczynacz nocnikowanie? cierpliwości i powodzenia,nie poddawaj się ,choć poczatki są trudne.
Pabla no rozmiar imponujący:-D Ja odkąd jeszcze jak mi Haszi wymierzyła to mam 70 E,ale strasznie ciężko takie rozmiary znaleźć,jeszcze w UK kupiłam kilka rozm.70D a tu ciężko dostać.
Gdzie kupujecie? Może i u nas jest jakaś sieć takich sklepów a ja nie wiem.
Muszę się wybrac na jakieś stanikowe zakupy w końcu,bo od roku nic nie kupowałam:sorry: Za to Maciejkowi kupiłam 9 par majtek znowy,ale tym razem z Bobem,Zygzakiem i innymi postaciami z bajek-tak na zachęte,żeby w nie nie sikał

madzia
poszukaj Tu
LOBBY__BIUŚCIASTYCH:) - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
a zawsze też możesz w sklepie internetowym zakupić a w sklepie zmierzyć np

nojestem
młoda jeszcze przysypia a młody książeczki czyta w łóżeczku :)
weend miło
najpierw ogrodniczo leniwo a potem spotkaniowo..coprawda pogoda pokrzyżowała nam szyki i grill stał na balkonie ale daliśmy radę :)
Surv..no ja czekam na to różowe cudo męża Twego oraz na Bena i Flo w komitywie...tak?
No i pod wrażeniem jestem Twojej trasy
Haszi...no zinka nie wyskakuj jeszcze i że Ci przypomnę...zdjęcia brzuszka nie było dawno.. proszę zrobić bo to ostatnia szansa i ładnie nam tu wkleić :)
Kasia..u nas komarów też w bród. Cinka w sobotę pogdyzły strasznie
a Kic gdzie pojechałą?????
no to zbieram się do pracy
buziaki
miłego dnia :)

reklama
Do góry