reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

przykłada się szklankę w zmienione miejsce i jesli pod wpływem nacisku wysypka znika, to znaczy, że to "nic takiego".
jakby była jakaś choroba zakaźna, to wtedy widać i przez szklankę.

oczywiście to jest sposób domowy!! w razie wątpliwości trzeba do lekarza!

:-)

posmarowałam małej plecki Oilatum w kremie i spokojnie spała, nie drapała się. krostki nie sa juz zaognione. no ale coś kupić muszę i tak.
mam nadzieję, ze do wieczora do g*** zejdzie!!

reklama
zauważyłam u synka na dziąśle małą białą kropeczka wygląda jak pryszcz czy to pleśniawka? jak sobie z tym poradzić?

własnie odebrałam pismo z pracy o udzieleniu wychowawczego:-)no i przyklepane:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a moj ma dzis jakies problemy z brzuszkiem, rano zrobil normalną kupe, a potem byly jeszcze 3 i kazda coraz to rzadsza i kolorem coraz bardziej zielona a ostatnia to byla zielona jak glony i taka sluzowata i teraz nie wiem czy to alergia czy cos go zlapalo, bo mnie tez dzis troche w brzuchu pokrecilo i chyba ze 3-4 razy w kibelku bylam i troszke mnie przeczyscilo, ale teraz juz czuje ze jest ok, zobaczymy jak bedzie pozniej czy jeszcze bedzie kupa czy juz nie no i jaka bedzie jutro, w zachowaniu malego nie widac oznak zeby go cos bolalo, normalnie zjadl obiadek wiec apetyt mu dopisuje

zauważyłam u synka na dziąśle małą białą kropeczka wygląda jak pryszcz czy to pleśniawka? jak sobie z tym poradzić?

własnie odebrałam pismo z pracy o udzieleniu wychowawczego:-)no i przyklepane:-)
moja Pola też takie ma i pediatra powiedział że to takie cysty i one same znikną jak wyjdą zębole.
witaj wśród mam na wychowawczym :)

Witam sie!
Straszna burza byla u nas wczoraj, nie bylo pradu a internet dopiero sie pojawil!
My za godzinke wybieramy sie na szczepienie.
Polusia niezle sie musialas przestraszyc:( ale dobrze, ze wiedzialas co robic!

kobitki jeżeli macie zbędne rzeczy po naszych maluchach lub po ciąży to pomóżcie, niektóre z mam już zaofiarowały pomoc ale to kropla w morzu potrzeb.
www.babyboom.pl/forum/mozesz-pomoc-...i-sie-24-12-2010-moj-narzeczony-zginal-43013/

nesiaa u nas wczoraj to te burze chodziły od 3 popołudniu chyba do 24 w nocy. co chwilka były u mnie przerwy w internecie, na szczęście w prądzie nie.( my mieszkamy na wiosce i zawsze jak jest burza lub duża ulewa to się im psuje prąd, a ja głupia jak stawiałam domek to zrobiłam wszystko na prąd, na gaz mam tylko ogrzewanie)

Ostatnia edycja:
no i maly znowu zrobil troche takiej zielonej sluzowatej kupki, ona jest w zasadzie taka jak przezroczysty zielony glut i malo tego bylo, nie mam pojecia co o tym myslec

reklama
z nowosci to wczoraj w soku byla truskawka, ale malo tego wypil moze ze 40-50 ml i to z wodą bylo rozrzedzone pol na pol, a kupy dopiero dzis, jakby to bylo to to podejrzewam ze reakcja wczoraj juz by sie jakas pojawila

Do góry