reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

mama_ola Leoś jest przesłodki
hana31 no raczej na stale , moj piekny pracuje tam 3 lata i teraz zaproponowali mu lepsze warunki i pomoc w sprowadzeniu rodziny wiec nie mamy co sie zastanawiac , u nas nie ma dla niego pracy niestety :( a i tam mlody bedzie mial lepszy start w zycie , takze jak narazie jestem dobrej mysli :)
matylda111 bardzo chetnie bym jeszcze raz sie tak zrelaksowala (masaz twarzy byl rewelacyjny) ale juz niestety mnie nie bedzie :( choc nic straconego jak juz bedziesz miala swoj salon kosmetyczny to bede wpadala na zabiegi :)

reklama
witam

dawno nie pisałam u was jakoś brak czasu
u nas pare nowości synek chodzi sam od miesiąca dość późno ale najważniejsze ze ruszy

aniulla
troszke ci zazdroszczę ze wyjedziesz do swojego męża u nas raczej się nie zapowiada byśmy szybko byli razem a juz naprawdę mam dosc tych ciągłych wyjazdów

mama ola synuś sliczny

assiia82 bardzo dobrze cie rozumie , bo ja juz kota dostawalam ciagle sama i sama , ostatnio to chyba nawet depresji dostalam ale jakos przeszlo na cale szczescie i teraz juz tylko czekam na ten wyjazd :sorry:, jeszcze musze zakupy zrobic i w przyszlym tygodniu chyba ruszam , czekamy tylko na wlascicieli tego mieszkania co bedziemy wynajmowac az wroca z wakacji , dluzy mi sie czas teraz strasznie , zawsze tak mam jak na cos czekam :baffled:
pogoda dzis przygnebiajaca :-( Borysek na domiar zlego dostal wysypke jakas na jajkach :wściekła/y:myslalam , ze to odparzenie ale od tygodnia juz to ma , smaruje caly czas sudocremem ale nie schodzi , kolezanka mi poradzila zebym tormentiolem posmarowala , wiec kupie dzis i na noc posmaruje , a jak nie zejdzie to jutro do lekarza z nim smigam:crazy:

Witajcie:))

matylda brawo dla Małgosi:))

aniulla to wpadnij wczesniej do mnie!!!!!!!! wez spróbuj "alantan plus" dobry jest na rozne odparzenia i wysypki(tez nie raz stosuje dla Kuby).

mama ola
maluszek śliczny:)))

ja tez dawno nie pisałam bo moj okupuje kompa. a mi daje tylko szybko sprawdzic i juz steka:( eh te chłopy bez nich zle i z nimi tez żle hehehe
ja z chęcią mojego gdzies wysłałabym:D

ewon dzieki za rade :) dopiero dzis zauwazylam , ze pisalas zaraz skocze do apteki bo po tamtym mu nie przeszlo a nawet jakby gorzej jest :( ale i tak i tak na jutro jestem zarejestrowana do lekarza , raczej przed to mi sie nie uda do ciebie wpasc bo na 8.30 mam :) hehe ale po lekarzu moge cie odwiedzic :)

Hej:-) Ja od soboty tylko sprzątam i sprzątam i końca nie widać:baffled: ale dzisiaj i jutro M ma wolne to może troszkę pomoże i ogarniemy już mieszkanko do końca.
Dzisiaj zamówiliśmy już kablówkę i internet to może w przyszłym tygodniu nam założą;-)

Leoś jest śliczniutki, ale co się dziwić- uroda po mamusi :-)

Cześć dziewczyny
Dzisiaj Hania kończy roczek! Wszyscy się z tego powodu cieszymy - że udało się w drowiu i spokoju przetrwać ten pierwszy rok:) Buziaki

zylcia dla Hani sto lat:))))

aniulla
pisz na tel chyba masz moj numer:D pisz jak bedziesz miala czas i wpadaj do mnie:D a w niedziele co robisz? to jak cos to ja moge wpasc bo jutro ma byc ładna pogoda to julka gdzies wyciagne:D

reklama
czarodziejka87 kablówka i internet to podstawa :-D ja ze soba zabieram polsat cyfrowy bo bym w tej norwegii chyba bez tv zwariowala

zylcia588 wszystkiego najlepszego dla Hanusi :tak:

ewon
w niedziele jeszcze nie wiem co bede robila , jakby co jestesmy w kontakcie :-)

a wogole dziewczyny mam pytanko:sorry2: jakie lekarstwa takie bez recepty dla maluszka byscie zabraly ze soba na moim miejscu?? do domu zjedziemy na swieta dopiero :baffled: musze miec jakies lekarstwa tam pod reka w razie czego , chociaz Borys raczej nie choruje ale lepiej dmuchac na zimne, do glowy mi przychodzi raptem nurofen i otrivin:rofl2: macie moze jakies pomysly?

Do góry