reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

sylcia zerknęłam na tą stronę i zostałam okrzyczana przez B ;/ straszne :(
Artystka ja to ciągle pamiętam jak pisałaś o porodzie i całej akcji a tu już 5miesięcy Michał ma ząbka niesamowicie leci ten czas
Vegas co tam działasz?
oglądałam Twoje foty na nk i w kompleksy mnie zaraz wpędzisz hehe:)
Mysia śpi już ponad godzinę, jak wstanie to będę miała co robic:)
Obiad się ''robi'' na piecu:)
Po robocie męża poopalamy się bo taki upał, że żal byłoby nie skorzystac z tego.

a tego fb nie można oglądnąc bez zalogowania? bo chciałabym zobaczyc jak to wygląda.

reklama
dzieki:* o nawet nie zauwazylam ze z Krk:) jestes;) Moze keidys sie spotkamy??
motlicaja czemu nie:-)
firanka dziewczyny już napisały wszystko, nic dodać nic ująć, taki ktoś nie zasługuje na bycie ojcem. Trzymajcie się:*
cherie witam:-)
vegas super zdjęcia:-)
kiniorek trzymam kciuki za dzisiejszy dzień:-)
artystka gratulacje ząbka!:-) słodki ten Twój synek.

jak tam Malwinka?:) ile już ma cm i ile waży?:p ja moją córę ważyłam wczoraj i ma 7600g. Wydaje się mało, ale fajnie właśnie, ona urodziła się z wagą 2860 a w szpitalu spadło jej fizjologicznie do 2600g;)

i ja się witam.
ukrop straszny i Daniel daje w pióra, wyspany wstał o 6 i nie śpi do teraz... ale położyłam go w łóżeczku i wyszłam z pokoju, może wreszcie zaśnie.
Vegas, ja wolę fb od nk, ale to kwestia gustu, jestem i tu i tu. poza tym widzę, że Martynia rośnie jak na drożdżach.

vegas to malutko miała. my jutro/pojutrze będziemy do szczepienia i będziemy ważyć i mierzyć, bo nie mam pojęcia ile:-) ale przytyła, widać po niej, taki pączuszek:D

my juz po kosciolku:) i teraz sie obijamy:)
Vegas to martynka w porownaniu do mojego Alana to malutka:D moj wazy juz 10 kg,juz od jakiegos czasu wolniutko przybiera na wadze :) ale to w sumie dorze bo i tak sporo wazy mimo ze nie jest grubaskiem:D
Cherie a Danielek ile juz wazy?

confunded dasz nam tutaj jakieś zdjęcie Malwinki? bo kuka z suwaczka ale nie widać jej :p
Vegas jakie kompleksy???
kiniorek tak oglądam te koraliki i powiem ci ze chyba też pomyślę ale dla siebie porobić :) jestem na etapie kamyczków svarowskiego ^,^

ja szukam jakichś ozdób na ścianę do pokoiku Alexa bo narazie są puste ... :( ale jest tych dekoracji sporo na allegro

no Clio zajesuper wyglądasz:) strasznie podoba mi się Twój uśmiech:)
Martynka jak miała 2 miesiące też była pączusiem:p chyba to normalne w tym okresie:)

w ogóle często oglądam fotki Małej z 3D, taka sama, wypisz wymaluj hehe:)

a cm Martynka ma 71:) zmierzyłam ją przed chwilą;D

Ostatnia edycja:
Fikusku Daniel waży ciut ponad 10 kg i ma 80 cm, teraz też już mniej przybiera na wadze bo zaczyna raczkować i w ogóle wszędzie go pełno. muszę mieć oczy dookoła głowy :-D

Clio, Daniel ma na ścianie dekoracje piankowe z disneya i jest zachwycony. o takie: http://allegro.pl/item1185628447_pianki_na_sciane_disney_kubus_miki_duze_50cm.html

a ostatnio zamówiłam mojemu łobuzowi jeździk pchacz, już się nie mogę doczekać jak dojdzie :-D
http://allegro.pl/item1188450028_smoby_berchet_jezdzik_maestro_balade_5w1_gratis.html

Ostatnia edycja:
reklama
Fikusku Daniel waży ciut ponad 10 kg i ma 80 cm, teraz też już mniej przybiera na wadze bo zaczyna raczkować i w ogóle wszędzie go pełno. muszę mieć oczy dookoła głowy :-D

u mnie to samo:) clayt czas na oku mosze go miec:) ale czasmi wkladam go do lozeczka i daje zabawki i sie bawi:) wtedy mam pewnosc ze sobie krzywdy nie zrobi:)Moj tez juz ma ponad 80:) jej ale rosna nasze maluchy:) a mi sie wydaje jak ja bym niedawno rodzila:D

Do góry