reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witam sie i ja :-)

witam tez nowe mamy :-) moja miała fazę na wywalanie języka, ale juz jej przeszło, teraz pluje i prycha ;-)

Wama- ciężka sytuacja. jak coś, to uświadom kobietę, że tylko jej robisz przysługę, zajmując się jej dzieckiem, ale nie chesz wiedzieć nic o jej osobistych sprawach i nie bedziesz się tym interesować.

Marciaa- ospa zaraża się na jakiś tydzień przed tym, jak wyjdą pryszcze. jak już je widać- koniec zarażania. dlatego to takie podstępne, bo nie wiadomo jeszcze, że coś jest na rzeczy, a potem jest już za późno. no ale jak raz sie przejdzie, to spokój na całe zycie :-)

moje dziecko wstało o 7ej i jeszcze nie śpi. ale juz zaczyna marudzić, więc może może ;-)

reklama
Marciaa a nawet 2 tygodnie przed wysypaniem zaraża ospa wiec to na bank nie ospa u Nikodema. U mojej to nie wygladało jak ugryzienie komara-wkleje na zamknętym jak wygadala mała w 2 dobie ospy a wywalaoło ją 6 dni -potemm mi M zabrał aparet bo powiedzail ze jestem jak on to nazwal psychiczna:-D zeby dziecko w cierpiniu fotografować:sorry2:

Agulka moja nie wywala języka ale jak wyszedł jej ząbek zaczeala zasyysc warge do środka i jeżdzic jezykiem po "zmienionym" dziąśle:-D

witaj Agulka - moj nie ma zabków i nie wywala języka , ale nie porównuj swojego dzieciaka do innych , każde z nich rozwija się inaczej i ma inne nawyki itp. ;)

kobitki u mnie zmiana Pola ma dziś zdecydowanie lepszy dzień:) więc zrobiłam już trochę zaplanowanych rzeczy: posprzątałam dom, upiekłam ciasto, przygotowałam obiad, zrobiła dwa prania. mała teraz śpi więc czas dla siebie mam:)
Agulka61 witaj u nas, moja Pola czasami wywala jęzor na wierzch ale nie jest to tak że ten język jest cały czas na wierzchu. może Twoje dziecko masuje sobie dziąsełko w ten sposób:)
dronka moja Pola nie ma jeszcze zęba a zasysa sobie dolną wargę do środka i takie śmieszne robi jeszcze wtedy miny :)

Marciaa daj troszki tej energii plissssss;-)
polusia dzięki za radę z herbatą -pomogło! ale parzę jeszcze rumianek

kurka o 13 mam mieć gości.....dowiedziałam się z 2h temu, musiałam lecieć po coś słodkiego bo w domu bryndza, nawet landrynki nie uświadczy;-)

reklama
no to ja jestem gigant do soczewek- uzywam miesiecznych - jonson acuve - ajkos tak a nosze ich chyba juz z rok i dalej sa ok ;))) pora wymienic i mam zapasowe ale jakos wiecznie zapominam ;)

Do góry