reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam z ranka:)
dziewczyny moja Pola dała mi się dziś wyspać : spała do 8:30 z przerwą o 6 na jedzonko. u nas to zdecydowanie zęby dziąsła napuchnięte a jak zacznę masować to jest chwilka spokoju.

AsiaBB witaj na marcówkackach:)

myszowata spróbuj jeszcze zrobić silny napar z herbaty i obłóż nim oko. mój M tak robił jak sobie dźgnął do oka kijem.

Wama robiłam to tylko dla dziecka a tej Pani powiedziałabym dlaczego to robię żeby nie było później jakiś niedomówień.

zmykam bo Pola już koncertuje :)
miłego dnia życzę

reklama
Witam sie .
Juz o 7 na nogach ale najpierw musiałam was poczytac.U nas nocka ok ale wyspana nie jestem wstałam z bólem głowy.Bartus wstał o 3 na mleczko i sie wiercił bo smoka szukał.U nas pogoda do dupki i siedzimy w domku.Bartus sobie krzyczy na lezaczku na zabawki:)

Polka wszystkiego najlepszego dla synusia duzo zdrówka i usmiechu na codzien spóznione ale szczere!!!
AsiaBB witamy na marcówkach ja jestem akurat lutówką ale wesoło tutaj jest dziewczyny zawsze dobrze ci doradza i pomogą:)
Patinka zaglądaj częsciej do nas jak ci pozwoli czas:)

Dobrego i słonecznego dnia Wam zycze:)U mnie niestety słoneczka brak:(

Witajcie
ja dzis wstałam o 5 i mam energi tyle, ze moge góry przenosić :)))
Niki probuje snac wk uchni w bujaczku ale coś cienko idzie i pewnie zaraz bede musiała przeniesc do lozeczka.
Wczoraj zpaisaliśmy szkraba na basen i bedzie chodził od 1 wrzesnia w poniedziałki z tata a mama bedzie zdjatka robić i pewnie sie stresowac :p

moja siostrzenica ospę dostala...kurka...ciekawe czy Nikodem sie zarazi miał pare kropek i zeszły mama mowi ze czasem niemowlaki przechodzą baardzo łagodnie.

myszowata mi Nikodem raz soczewkę zdjął z oka i wczoraj przyszedł tez kalendarz brioko...musze powiedziec, ze kicha. Za ta kase nie opłaca się..okłada miekka rogi sie zaginaja i małe to jest

ale jesień :O

ASIA BB WITAJ ja jestem prawie z konca kwietnia ;-) mamy mixa tutaj :)

Marciaa kopsnij tej energii trochę, bo u mnie niedobór znaczny! A siostrzenicę kiedy wysypało? Ospa wychodzi idealnie co dwa tygodnie. Moja Milka miała kilkanaście czerwonych plamek, póżniej nabrały płynem i sie powiekszyły. I co kilka godzin pojawiały sie nowe. Po 14dniach wysypało Miłoszka. byłam w szoku bo był szczepiony, jak juz gdzies pisałam, a mała złapała pierwsza, chociaż wszędzie razem są.Doktor powiedział,ze złapali wirus z powietrza.
Fajny pomysł z basenem:)

dostała chyba dzisiaj rano albo w nocy musiały wyjsc...a od pon do przedszkola zaczeła chodzic wyglada jakby była caaała pogryziona przez komary..cały brzuch i dłonie ma wysypane

ślę energięę :)

AsiaBB- witaj
Wama - trudna sytuacjia i niewiem co poradzic , ale chyba mozesz raz na jakis czas zajac sie małą ,tylko zeby kobitka sie nie przyzwyczaila ze ma z Ciebie nianię.

reklama
Do góry