reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dzieki dziewczyny za odpisy :) chyba wlasnie zajme sie jej corcia, ale nie jako przysluga, zreszta dzis z nia porozmawiam i zobaczymy co wyjdzie.

Agulka moja wywalala jezyk zarz po urodzeniu przez jakis miesiac, ale teraz juz tylko pluje i robi traktorek ustami, a tak wogole witaj :)

reklama
a ja od kilku dni fatalnie się czuję, nie wiem co mi jest, ciągle zmęczenie i senność czuję, do tego to oko....eh...poza tym mam wrażenie jakby zaczynało mi się jakieś przeziębienie:-(

myszowata ja też mam z okiem, w ciągu tygodnia 2 razy mi popękały żyłki tak zwany wylew w oku, samo przechodzi ale podrażnione jest, kup może jakieś kropelki

a ja używam acuvue dwutygodniowych, ale noszę maksymalnie 4 tygodnie, przeważnie 3. nigdy w nich nie spię.
kiedyś kupiłam sobie te miesięczne i masakra, nie dawałam rady, oczy piekły, a te soczewy mnie uwierały, tylko kase wywaliłam.
teraz nie eksperymentuję ;-) kupuję przez neta, dużo taniej mi wychodzi, opakowanie widzę, że teraz podrożało, bo kosztuje 18euro. a ja musze dwa, bo każde oko mam inne ;-)

dziś czwartek, robimy kolejne podejście do ważnia w C.Z.
zobaczymy...

idę jakis obiad zrobić czy coś ;-)

myszowata- a może to ju przesilenie jesienne? :-) łyknij se witaminki, żeńszeń czy coś :-)

yra przemywam rumiankiem i robię okłady z herbaty
ionka toć może.....aktualnie łykam suplemet na wypadanie włosów...może to jego skutki uboczne:rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziękuję za odpowiedzi. Wydaję mi się że to już na zęby bo właśnie jeździ tak tym językiem po dziąsłach. Ślini sie strasznie i wszystko gryzie. Mam jeszcze pytanko jak zrobić żeby było widać moje suwaczki? W profilu mam a tu nie. :(

Dziękuję za odpowiedzi. Wydaję mi się że to już na zęby bo właśnie jeździ tak tym językiem po dziąsłach. Ślini sie strasznie i wszystko gryzie. Mam jeszcze pytanko jak zrobić żeby było widać moje suwaczki? W profilu mam a tu nie. :(
panel kontrolny i edytuj sygnaturę:tak:

dziewczęta kochane szukam piosenki t.love komercja, nigdzie nie mogę jej wyszukać, jeśli znacie jakieś źródło dajecie link:tak:z góry dziękuję:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry