reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Moni27 wszystkiego najlepszego dla Olenki duzo usmiechu i zdróweczka:)

A ja sie pokłóciłam z tesciowa wpycha nos tam gdzie nie ma i ma zawsze cos do powiedzenia wrrr.Bartus sobie drzemkuje ,a ja wziełam dwie tabletki i nadal boli głowa.

Moje słoneczko zjadł kaszki az dwie porcje,ale znowu kupki drugi dzien nie robi.Dobrze ze dzien sie konczy,bo sie nudzi mi.Dzwonił szwager i jutro mam na piwko przyjsc,jak bedzie pogoda Bartus sie dotleni pospacerujemy w lesie z Wiki i Jaskiem.

O juz idzie kupsztal wkoncu:)

Ostatnia edycja:
Moni27 moj Pat kiedys tez dostal wstertu do nutramigen, i zmienilismy na podobne innej firmy SIMILAC alimentum, ale w PL chyba nie ma.... melko ma takie samo dzialanie a smakowal o niebo lepiej i Pat juz na nim pozodstal do 18-go miesiaca... zmiana powinna przyniesc skutek, a no i wszytskiego najlepszego dla Olenki :)

Olenka moc buziakow!!!!

Witam nowa mamusie!!!

My dzis na zakupach bylismy. W koncu udalo mi sie kupic Redankowi ubranko na chrzest, z wyjatkiem butkow, ale jak cos to nie musi ich miec....Bardzo trudno jest cos znalezc dla chlopca.....a moze ja taka wybredna jestem...No i Mlody nie spal przez te zakupy w poludnie, jak chcialam go polozyc o 4, to ryk!Dopiero po kapieli i kaszce zasnal....

sto lat dla Oli :-)

dziewczyny, a ten nutramigen na co??? ja wiem, że to mleko, ale z jakiego powodu je sie podaje? bo jeśli alergia, a dziecko juz je inne produkty i ma sie dobrze, to chyba nie ma sensu podawac dalej specjalistycznego mleka??
no ale nie jestem lekarze, tak tylko głośno myślę.

Moje słoneczko zjadł kaszki az dwie porcje,ale znowu kupki drugi dzien nie robi.

Madzia, a jaką kaszkę Bartek je? bo jak ryżową, to może działać zatwardzająco.

byłyśmy dzis na ważeniu i ja nie wiem, jaka oni maja wagę, bo okropnie im zaniża. nasza waga w domu działa doskonale, a ichnia zawsze pokazuje mniej.
wyszło, że Ol waży 6.66kg.
i nawet się nie czepaiła babka, ze młoda jest za chuda.
kazała tylko przestać dawać picie, herbatki, soczki, a jechać na mleku. no i na jedzeniu też. chyba jakaś nienormalna ta kobieta, moja córka wcale nie jest taka głupia, jak chce jej się tylko pić, to mleka nie tknie.

ooo, obudziła się.

reklama
Do góry