reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

reklama
Holly a czym smarujesz brzuszek i biust?

Mustelą - brzuszek podwójnie działającym na rozstępy a biuścik tym do biustu. Zostało mi jeszcze trochę próbek Clarinsa ujędrniającego piersi więc stosuję naprzemiennie. Ale tak po prawdzie, to czasem albo mi się nie chce albo zapominam i wychodzi, że smaruję tak co drugi dzień ;-)

Super brzuszki :)

Ixidixi ciężko uwierzyć że masz już 106 cm. Ja z dwójką mam 100 a mój wydaje się być większy :)

Holly Ty naprawdę masz +20 kg? To jaka Ty musiałaś być szczuplutka przed ciążą??

lenka ja tez mam 100 od miesiaca sie nie powieksza,ale ponoc to sie inaczej mierzy,nie w obwodzie,tylko od spojenia
do konca macicy,czyli jakby wzdłuz brzucha.

Ostatnia edycja:
reklama
To nasz Julek dzisiaj :) strasznie byl niegrzeczny i dwa razy sie pupka do nas obrócił, dopiero za 3 podejsciem udalo sie cyknac buzki zdjecie. Warzy 1900, to duzo? :)

Załączniki

• BABY_13.jpg
    BABY_13.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 69
  • BABY_9.jpg
    BABY_9.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 63
Do góry