reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
umi no to mmoje zdjecie sprzed dwóch lat czyli jakieś 68kg.
DSC02699.jpg

zawsze byłam dobrze zbudowana a na tym zdjęciu mam 16 lat....

fikusek ja nigdy nie chcialam byc chudzielcem, albo wieszakiem na ubrania a gdybym słuchała tego co ludzie mówią to by mi już dawno uszy odpadły.

Ostatnia edycja:
fikusek eee nie zmieniłam sie włosy ścięłam i zaczęłam sie malować:-p
Misia92 na tym zdjeciu co masz 16 lat wygladasz jak moja koleżanka z LO:-p zbudowana w sensie grube kosci masz czy jak to rozumiec?

Hej :)

Ja byłam wczoraj na koncercie Ewy Farny i Perfektu. Grzecznie siedziałam na trybunach :)

Ale cieszę się najbardziej z tego, że zaczynamy z maluszkiem 2 trymestr!! :)

umi no grube grube, i jestem szeroko zbudowana wiec nawet jak bede wazyła mniej to szerokości i tak nie zmienie najwyżej mi żebra będą wystawać bo mam takie okropnie wystające na tym zdjęciu nawet troche widać takie niewyraźne jakby drugie cycki tyle że niżej....:-)
kiniorek a jak sie czujesz????
na Farne i perfect to ja bym nawet teraz poszła gdyby był u mnie.
w sobote była u nas tzn 15 km od nas Doda ale jakoś nie mialam ochoty stac na tym zimnie....

posty mi znikaja.
umi w ogole bym cie nie poznala:)
co do samopoczucia to nadal mi zle mimo ze polezalam ale chociaz w glowie sie nie kreci wiec jest lepiej. maz ma sie odzywac co chwile a jak juz sie nei odezwe do niego to ma szybko przyjezdzac:)
ja zaraz tez postaram sie cos zmonotwac sprze ciazy i po :)

posty mi znikaja.
umi w ogole bym cie nie poznala:)
co do samopoczucia to nadal mi zle mimo ze polezalam ale chociaz w glowie sie nie kreci wiec jest lepiej. maz ma sie odzywac co chwile a jak juz sie nei odezwe do niego to ma szybko przyjezdzac:)
ja zaraz tez postaram sie cos zmonotwac sprze ciazy i po :)
kochana a ty sie na mnie obrazilas?;>

reklama
Umi Pocieszam się koncertem z soboty bo było super... :-D
A ja jestem grubej kości... I przez dużą część mojego życia sądziłam ,że jestem gruba... Ale później schudłam "wyrosłam"...Przed ciążą miałam płaski brzuch... A teraz... mam parę zbędnych kg. Ale jak będę teraz chodziła tyle do szkoły i będę na obrotach to sądzę ,że to zgubię...

Do góry