reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daff szczerze? to ja nie widze zebys była jakos strasznie otyła co najwyzej masz xle dobrane spodnie:-p tak to widzę:-p albo są za niskie albo cos ty masz chudziutka dupeczke tylko ci brzuszek troszeczke został ale troche ciwczen i spokojnie spadnie:-), a jeszcze ak byłas ginastyczka to wiesz co robić:-) Ale ten mop miedzy nogami wymiata:-p
misia2912 ja własnie żałuje ze juz do szkoły nie chodze zawsze na wf by mnie przegonili... i utrzymywałabym przynajmniej to marne 68 kg a nie tak jak teraz pona 70:/

reklama
wiecie co? caly czas mnie z forum wywala.. wstawilam zdjecia cos mi sie tu dziwnego pokazalam... usunelam posta wstawilam jeszcze raz i teraz jest normlanie....
opstatnio dosc czesto forum mi nawala nie wiedziec czemu.

co do mopa to byl zjazd klasowy a myjak zawsze 3 wariaty cos musielismy wykombinowac.
wiecie strasznie mi brakuje mojej klasy tych przerw miedzy lekcynych tego stresu przed niemieckim i geografia.. bo akurat nauczyciele tych przedmiotow to byly takie kosy! babka od niemieckiego nie lubila mnie za akzdym razem chciala mnie usadzic ale jej sie nie udalo:)
ale ja jej dluzna nie bylam i jak wychodzila z klasy to jeden czatowal aja z szafki sobie bralam testy dobrze roziwazane:) oczywiscie dzielilam sie z klasa. tlumacze juz moje zachowanie... a wiec ja nigdy w zyciu nie mialam niemeickiego tylko w skzole sredniej.. a babka zamiast jak z podstawowymi uczniami zachowywala sie jakbysmy byli grupa zaawansowana bo kilka osob takich bylo.
bylo nam ciezko ale dalismy sobie rade:)

Ja tam tez za Lo tęsknie... Ale nauczycieli którzy byli fajni to moge na palcach jednej reki policzyc:-p za nimi nie tęsknie, bardziej za ostatnią ławką i wygłupami:-p

Ja tam tez za Lo tęsknie... Ale nauczycieli którzy byli fajni to moge na palcach jednej reki policzyc:-p za nimi nie tęsknie, bardziej za ostatnią ławką i wygłupami:-p

to jest to! tego walsnei najbardziej brakuje. jak ktos mial super zżyta klase z ktora mozna bylo sie dogadac po ludzku na pewno teskni:)
chcialabym sie cofnac do tego czasu ale miec u boku Julke i męża. choc wyglupy nie bylyby na tym samym poziomie ale co tam:)

ja za moim LO też tęsknie ale już w środe do niego wracam...;-) na nauczycieli nie narzekam wiekszość jest spoko hehe brakuje mi tylko chłopaków w klasie bo na 30 dziewczyn jest ich 3 z czego jeden to chłopak a dwóch pozostałych tylko tak wygląda chociaż i to nie bardzo...;-)

reklama
Do góry