agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
hej nie widzialas a pytalam sie jak dlugo czekalas na nin??
na moderatora znaczy się tak ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej nie widzialas a pytalam sie jak dlugo czekalas na nin??
hehe ja tez nigdy nie wspolpracujeNiby nie ma ruchu na wątku, a i tak trochę do poczytania miałam ;-) Byłam u dentysty i non stop ziewałam:-) Babka nie mogła mi plomby założyć, bo nie współpracowałam
Ixi mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Czy to normalne, że mój pępek jest strasznie wypchnięty i wygląda jak zamek z piasku nad morzem ;-)?
Kingusia w jakiej części Londynu mieszkasz?? No i Twoja mała już duża. Jak się pierwszy raz zalogowałam to Ty chyba właśnie ją urodziłaś ;-)![]()
mi sie szyjka skracala i przez to grozil mi przedwczesny porod,dostalam silny lek na skurcze ktory muialam brac prawie do konca ciazy i mowialam lezec caly czas w lozku no ale tesz i tydz wtedy w szpitalu bylam. Dobrze ze poszlac na Ip.No i wróciłam.. uhh IP to prawdziwa męczarnia..tyle kobiet w ciąży stoi na korytarzu a stare babcie siedzą z torbami na ławeczkach..
a więc:
standardowo kroplówka z nospy..
No i zbadali..
USG- z dzieckiem wszystko ok, co do upławów infekcji żadnej nie ma- i to podobno normalne w ciąży.
No ale skraca mi się szyjka i już umówiłam się do gina na jutro.. swoją drogą, nie wiedziałam, że w soboty przyjmujea my się zawsze tak gonimy jak D. konczy prace..
Dzięki za kciukisama się tak wystraszyłam, że łoh..
A czy mogłaby mi któraś napisać nr fona na pw?
w galerii 3 filmiki Julkiimilego oglądania
![]()
dziekuje, moim zdaniem im wczesniej tym lepiej, ale nie kazdy musi sie z tym zgodzic!a ja po drzemce mmm teraz drzemie mój B a ja szamię jabłuszko i oglądam Chirurgów
Kasiuch zdolny ten twój Oluśtaki maluch a taki pojętny znajomi mają 3 latka i ciężko im idzie z nocnikiem
Ewi to ja czekam na przepis rybkowy na temaciku https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...i-dietetycznego-17058/index8.html#post5956885
nie na insurance number, potrzebny do pracy w anglii, bo to trzeba miec chyba zeby mniec ubezpieczenie i zeby benefity dostac, nie?na moderatora znaczy się tak ?
nie boj sie jestem jestem, czasem mam okresy bez bb np. jak K ma wolne to wtedy duzo czasu razem spedzamy, albo Olek zajmuje moj czas, bo to juz nie to samo ze bedzie sobia spal caly dzien, a sam bawic tez sie nie chce...:/hej dziewczyny jak zwykle mnóstwo nadrabiania...u mnie pogoda nie najgorsza świeci słoneczko wiatr jest chłodny nic tylko jesień.. w szkole ok.
ixi dobrze że pojechałaś na IP ale współczuje Ci tego skracania, mam nadzieje że nie bedziesz musiała cały czas leżeć
clio może ten przypływ energii i te spokojne noce to cisza przed burzą...ja coś czuje że ten weekend należy do Alexa...;-)
patrycja ja Cie nie pamietam iec witam :-)
kasiuch pauluś strasznie was mało na forum
kingusia jejciu jaka Nelcia już duża.... śliczności...;-)
miałam napisać coś jeszcze ale zapomniałam ...;-)