reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Niby nie ma ruchu na wątku, a i tak trochę do poczytania miałam ;-) Byłam u dentysty i non stop ziewałam:-) Babka nie mogła mi plomby założyć, bo nie współpracowałam :-D

Ixi mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

Czy to normalne, że mój pępek jest strasznie wypchnięty i wygląda jak zamek z piasku nad morzem ;-)? :rofl2:

Kingusia w jakiej części Londynu mieszkasz?? No i Twoja mała już duża. Jak się pierwszy raz zalogowałam to Ty chyba właśnie ją urodziłaś ;-):szok:
hehe ja tez nigdy nie wspolpracuje:D bo dentystka mowi ze za duzo sie slinie:D
No i wróciłam.. uhh IP to prawdziwa męczarnia..tyle kobiet w ciąży stoi na korytarzu a stare babcie siedzą z torbami na ławeczkach..
a więc:

standardowo kroplówka z nospy..

No i zbadali..
USG- z dzieckiem wszystko ok, co do upławów infekcji żadnej nie ma- i to podobno normalne w ciąży.

No ale skraca mi się szyjka i już umówiłam się do gina na jutro.. swoją drogą, nie wiedziałam, że w soboty przyjmuje:nerd: a my się zawsze tak gonimy jak D. konczy prace..

Dzięki za kciuki:tak: sama się tak wystraszyłam, że łoh..

A czy mogłaby mi któraś napisać nr fona na pw?
mi sie szyjka skracala i przez to grozil mi przedwczesny porod,dostalam silny lek na skurcze ktory muialam brac prawie do konca ciazy i mowialam lezec caly czas w lozku no ale tesz i tydz wtedy w szpitalu bylam. Dobrze ze poszlac na Ip.
w galerii 3 filmiki Julkii:) milego oglądania:)

juz widzialam:D:D

a ja znowu bylam z malym na spacerze i 3 godz spal:d takze jestesmy dzis niezle dotlenieni:D

hej dziewczyny jak zwykle mnóstwo nadrabiania...u mnie pogoda nie najgorsza świeci słoneczko wiatr jest chłodny nic tylko jesień.. w szkole ok.
ixi dobrze że pojechałaś na IP ale współczuje Ci tego skracania, mam nadzieje że nie bedziesz musiała cały czas leżeć
clio może ten przypływ energii i te spokojne noce to cisza przed burzą...ja coś czuje że ten weekend należy do Alexa...;-)
patrycja ja Cie nie pamietam iec witam :-)
kasiuch pauluś strasznie was mało na forum
kingusia jejciu jaka Nelcia już duża.... śliczności...;-)

miałam napisać coś jeszcze ale zapomniałam ...;-)

Cześc Dziewczyny.
U nas kolejny słoneczny dzień. Jutro podobno też tak ma byc. Mało nadrabiania cosik, faktycznie się obijacie=D
Clio ja czuję, że w niedzielę urodzisz. Nie wiem czemu, ot=) Pewnie się mylę, ale co tam. U nas wszystko super, Młoda miała dzisiaj fazy trzymania się za szczebelki w jej łóżeczku. I tak siedziała, zaczęła się wspinac, bez problemu zaraz stała sama trzymając się szczebelków. I tę czynnośc powtarzała masę razy=) W ogóle taka dumna jestem z jej osiągnięc! Niedawno miała parę dni, tak leżała i spała tylko=)

w ogóle to muszę sobie kanapeczki zrobic bo jestem głodna jak wilk!
I jakoś tak nijak się czuję.
Ale za to swetr kupiłam taki długi śliczny=] zadowolona jestem.

Ostatnia edycja:
clio a który sezon chirurgów oglądasz ??? kocham ten serial w sumie to nie oglądam prawie nic poza chirurgami...;-)
dodałam swój sprawdzony przepis na pyszne ciasto...;-) ogólnie czuje sie dobrze tylko ta szkoła nie mam zadnych ciekawych lekcjii same nudy. dopiero od poniedziłałku jak sie zacznie historia to bedziemy mieć jakąś robote bo dyr. nie pozwoli nam sie obijać.
vegas mój Michaś tez całkiem niedawno miał kilka dni i nie potrafił tak perfidnie wciskac swojej stópki w moje żebro...;-) ale i tak jestem z niego dumna pomimo ze czasem to boli...;-)

a ja dzis dostałam tematy prezentacji maturalnej do wyboru... masakra połowa jest o śmierci albo Bogu, o macierzyństwie jeszcze nie znalazłam ale przejrzałam dopiero 1/8

a ja po drzemce mmm teraz drzemie mój B a ja szamię jabłuszko i oglądam Chirurgów :D

Kasiuch zdolny ten twój Oluś :)taki maluch a taki pojętny znajomi mają 3 latka i ciężko im idzie z nocnikiem

Ewi
to ja czekam na przepis rybkowy na temaciku https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...i-dietetycznego-17058/index8.html#post5956885
dziekuje, moim zdaniem im wczesniej tym lepiej, ale nie kazdy musi sie z tym zgodzic!

na moderatora znaczy się tak ?
nie na insurance number, potrzebny do pracy w anglii, bo to trzeba miec chyba zeby mniec ubezpieczenie i zeby benefity dostac, nie?

hej dziewczyny jak zwykle mnóstwo nadrabiania...u mnie pogoda nie najgorsza świeci słoneczko wiatr jest chłodny nic tylko jesień.. w szkole ok.
ixi dobrze że pojechałaś na IP ale współczuje Ci tego skracania, mam nadzieje że nie bedziesz musiała cały czas leżeć
clio może ten przypływ energii i te spokojne noce to cisza przed burzą...ja coś czuje że ten weekend należy do Alexa...;-)
patrycja ja Cie nie pamietam iec witam :-)
kasiuch pauluś strasznie was mało na forum
kingusia jejciu jaka Nelcia już duża.... śliczności...;-)

miałam napisać coś jeszcze ale zapomniałam ...;-)
nie boj sie jestem jestem, czasem mam okresy bez bb np. jak K ma wolne to wtedy duzo czasu razem spedzamy, albo Olek zajmuje moj czas, bo to juz nie to samo ze bedzie sobia spal caly dzien, a sam bawic tez sie nie chce...:/:p

reklama
Do góry