reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kiedys Ci juz chyba pisalam ze moj brat cioteczny mogl miec zrobione testy dopiero w wieku 2 lat. To juz bylo dawno bo dzis ma 12 lat to teraz mozna juz tak wczesnie dzieciom robic ??

tak zwykle testy czy testy z krwi robi sie po 2 roku a tu mozna maltukim dzieciom,pediatra opowiadala mi ze mieli malucha 4 mieiecznego i robili mu odczulanie:)

reklama
uh nie znoszę tego uczucia jak coś mnie stresuje a np. zapomniałam co :/ ale zazywczaj to nic wielkiego :) na szczęście :)

mnie gteraz stresuje wyrwanie mojego zeba :D to ma nastapic we storek,ale dzis chyba dostalam, okresu ( tydzien przed czasem) lub plamienia jakieos:/ jak okaze sie okres to wyrwanie musze przelozyc na kilka dni pozniej ..:(

fikusek - ja tez bym sie stresowała, nienawidzę wizyt u lekarza, jakiegokolwiek. jak widzę biały fartuch to już normalnie tętno mi skacze hah. nawet jak w ciąży byłam to strasznie się bałam. chyba trauma z młodszych lat kiedy strasznie się bałam ciąży :p

agnieszka - ja często tak mam, że mąż i dzieci spią a ja siedzę i muzyki słucham albo jestem przy kompie :p teraz jest taka cisza, można się zrelaksować..

em_x dokładnie wieczorem sama w ciszy się relaksuję ale wtedy za dużo myślę o wszystkim i czasami dochodzę do dziwnych myśli:-/
Ostatnio dużo myślę o rodzinie w Pl bo tęsknie strasznie za nimi :(

fikusek poobserwuj siebie i jak będzie trzeba to przełóż wizytę.

reklama
fikusek - ja tez bym sie stresowała, nienawidzę wizyt u lekarza, jakiegokolwiek. jak widzę biały fartuch to już normalnie tętno mi skacze hah. nawet jak w ciąży byłam to strasznie się bałam. chyba trauma z młodszych lat kiedy strasznie się bałam ciąży :p

agnieszka - ja często tak mam, że mąż i dzieci spią a ja siedzę i muzyki słucham albo jestem przy kompie :p teraz jest taka cisza, można się zrelaksować..

ja jak bylam mlodsza uwielbialam chodzic do dentysty,leczylam po 3 zeby naraz,ale teraz to sie boje panicznie...

Do góry