reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam, ciebie bardzo. Czytając to co napisałaś chcialabym wiele napisac.. Moze To co napisałam nie za specialnie wygląda.. 18 lat od roku sie stara o dziecko... Ale nie wiem w jaki normalny sposob mam to wytlumaczyc. Mieszkanie mam, z Chłopakiem. Zamierzamy się pobrać za rok.. W rodzinie mam pomoc.! i to wielką. A jezeli chodzi o szkolę To nigdy nie lubiałam się uczyć. I do tego wniosku doszłam, że skończę szkołę zawodową i chcę zacząc swoje własne zycie. Gdyż moje życie nie było za ciekawe.. Nie było Miłości... chcialabym przekazac moje uczucia Dziecku.

i jak chcesz dziecku zapenic godziwe zycie jak nawet pracy nie masz? sama miloscia czlowiek niestety nie zyje.

reklama
niunia na pewno mamy racje ja nie miałam macieżyńskiego bo nie pracowałam wczesniej i wiem co mówie te kilka groszy sa na prawde potrzebne...

Witam, ciebie bardzo. Czytając to co napisałaś chcialabym wiele napisac.. Moze To co napisałam nie za specialnie wygląda.. 18 lat od roku sie stara o dziecko... Ale nie wiem w jaki normalny sposob mam to wytlumaczyc. Mieszkanie mam, z Chłopakiem. Zamierzamy się pobrać za rok.. W rodzinie mam pomoc.! i to wielką. A jezeli chodzi o szkolę To nigdy nie lubiałam się uczyć. I do tego wniosku doszłam, że skończę szkołę zawodową i chcę zacząc swoje własne zycie. Gdyż moje życie nie było za ciekawe.. Nie było Miłości... chcialabym przekazac moje uczucia Dziecku.

Wybacz ale jeśli Cię urażam ale dla mnie to jest jakieś nielogiczne.
Ja też nie lubię się uczyć a jednak szkołę licealną przechodziłam i maturę zdałam i robiłam to z myślą o lepszy jutro i lepszej przyszłości dla siebie,dla moich dzieci i rodziny:)
Rozumiem że mieszkanie macie wykupione na własność?
czy mieszkacie z rodzicami?
I przepraszam Cię bardzo że to piszę ale Twój chlopak ma dopiero 22 i być może jest dojrzały ale jeśli obowiązki rodzica go przerosną tak jak pisała wcześniej Fikusek co wtedy?Zostaniesz bez niczego więc lepiej mieć prace,zaplecze finansowe itd.

Wychowywanie dziecka to nie zabawa tylko dorosłe życie które zmieni się już na dobre.
A na przekazywanie miłości dziecko na pewno przyjdzie jeszcze czas.

Wybacz ale jeśli Cię urażam ale dla mnie to jest jakieś nielogiczne.
Ja też nie lubię się uczyć a jednak szkołę licealną przechodziłam i maturę zdałam i robiłam to z myślą o lepszy jutro i lepszej przyszłości dla siebie,dla moich dzieci i rodziny:)
Rozumiem że mieszkanie macie wykupione na własność?
czy mieszkacie z rodzicami?
I przepraszam Cię bardzo że to piszę ale Twój chlopak ma dopiero 22 i być może jest dojrzały ale jeśli obowiązki rodzica go przerosną tak jak pisała wcześniej Fikusek co wtedy?Zostaniesz bez niczego więc lepiej mieć prace,zaplecze finansowe itd.

Wychowywanie dziecka to nie zabawa tylko dorosłe życie które zmieni się już na dobre.
A na przekazywanie miłości dziecko na pewno przyjdzie jeszcze czas.

Jezeli chodzi o dojrzałość mojego partnera, To jest dość dojrzały. codziennie mi mowi, ze chcialby juz ulozyc zycie, ze mną
a mieszkanie mamy własnosciowe. 3 pokojowe.

reklama
Do góry