reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie porannie!
Mam teraz chwilkę więc bardzo dziękuję za gratulacje dla Nas i Polci. I tak apropos zdolności mojej córki, to tak chyba pozbierała po troche od mojej mamy i mnie. Ale wiecie u nas w domu to wszyscy jestesmy dusze artystyczne, to może dlatego. U mnie w szkole to zawsze 5-6 z plastyki i na studiach też.A tak wogóle to przyznam się Wam, że ona jeszcze będąc w moim brzuchu tańczyła ze mną. Chodzi o to, że z moim M poznałam się własnie 14 lat temu tańcząc w Zespole Pieśni i Tańca i tak wytańczylismy sobie życie razem. Aha a moi rodzice też w tym zespole sie poznali. Moja mam to choreograf. Także dzieci maja po kim jakieś zdolności dziedziczyć.
No to tyle.
Życzę Wam miłego dnia! Ładnej pogody!
Polusia juz głosuję:)

reklama
Cześć dziewczyny :happy:

Korzystam z okazji, że Szymek sam się bawi.
Dzisiaj będzie ładny dzień. Póki co na polu tylko 6 stopni, a w domu 19 :baffled:

Czy Wasze dzieci po nocy mają zimne dłonie? Mój mały od jakiegoś czasu budzi się rano z rączkami zimnymi jak lody. Niby wiem, że ważniejsze, czy karczek ciepły, ale jednak mnie to niepokoi.

Życzę słonecznego dnia!

hej hej:-)u nas nocka spoko, poza koniecznością przebrania Franka o 1.30 bo jakimś cudem cały się zasisusiał:baffled:W ogóle nie informował, że coś mu nie pasuje ale chciałam go obrócić z brzuszka na plecy i gdy go dotknęłam poczułam jaki jest mokry...U nas dziś 7 stopni ale słoneczka nie widać, więc pewnie dzień będzie taki sobie.
e_kord gratulacje dla Poli:tak:
asia u nas czapka taka średnia bym powiedziała, a co do rączek też ma bardzo zimne po nocy, czasem wręcz przykrywam go po samą brodę by zakryć mu dłonie i wtedy są ciepłe, ale też trochę mnie to niepokoi

Idę jakieś śniadanko sobie sklecic;-)Miłego dnia Kochane Wam życze:-)

Dzien Doberek :-)
U nas nocka ok Bartus ładnie spał,obudził sie po 7 na mleczko.Teraz cos grymasi na łózku.Pogoda jest ze słoneczkiem ale chmurki takie jakies i niewiem czy na spacerek dzisiaj.
Co do rączek Bartus tez czasami ma zimne chyba ze przytuli sie do kołderki to ma ciepłe:)
Polusia głosuje:)
Dobrego dnia zycze:)

Blu wszystkiego najlepszego dla Adasia z okazji 6 miesiecy duzo zdrówka i usmiechu:)

Ostatnia edycja:
Witajcie!!!

U nas nocka nie z tej ziemi, spalam moze z godzinke, poltorej. O 2 sie obudzil i dopiero o 4.30 zasnal, ale tak, ze zaraz znowu jeczal....Ja juz nie wiem co z Tym moim dzieckiem....

nesiaa wspolczucie dla Olenki, ale przynajmniej lagodnie jej sie objawia i juz nie bedzie z ospa problemu pozniej...
myszowata mzm nadzieje juz lepiej sie czujesz...
e-kord gratulacje dla Poli!!ja to jestem beztalencie artystyczne, w ogolniaku mialam 3 z plastyki...wstyd...
blu buziaki dla Adasia!!!
polusia zaglosowane!Ale jestes Super Babka!Przy dwojce dzieci i mezu masz jeszcze tyle czasu pomagac tak bardzo innym!Szacunek!!!

Milego Dnia Kobitki!

Czesc Dziewczynki!
My juz przeprowadzenu, ale burdel na kolkach, nie wiem kiedy to wszystko ogarne :no::baffled:

I pewnie Was tez nie nadrobie...

Mam pytanie:
Czy Wasze Malenstwa duzo ulewaja jak leza na brzuszkach???
Alex nawet 2-3h po jedzeniu potrafi tyle zwrocic, ze pieluche mozna wykrecac :-(
Martwi mnie to, tym bardziej, ze dzis rano po calej nocy czyli 12h bez jedzenia ulal taka zolta woda, bardzo sie przy tym krzywil i widac, ze go musialo piec, bolec (?). Nie wiem czy refluks sie nasilil czy co? :-( Juz przez chwile bylo tak dobrze... Lekarz mi nic nie powie, wiec sie nawet nie wybieram. Zreszta w pt. szczepienie :baffled: Ale M z nim pojdzie.
I czesto jest tak, ze deserek daje mu o 14, a o 19 nim jeszcze ulewa (pomimo, ze o 16 pije mleko). Nie wiem co jest :-:)-:)-(
Zaznaczam, ze na pewno go nie przekarmiam. Je 3x210ml mleka (przewaznie 2 razy z kaszka i to nie wypija calej butli), obiadek (maly sloiczek), troche wody lub soku w ciagu dnia i deserek.

reklama
Czesc Dziewczynki!
My juz przeprowadzenu, ale burdel na kolkach, nie wiem kiedy to wszystko ogarne :no::baffled:

I pewnie Was tez nie nadrobie...

Mam pytanie:
Czy Wasze Malenstwa duzo ulewaja jak leza na brzuszkach???
Alex nawet 2-3h po jedzeniu potrafi tyle zwrocic, ze pieluche mozna wykrecac :-(
Martwi mnie to, tym bardziej, ze dzis rano po calej nocy czyli 12h bez jedzenia ulal taka zolta woda, bardzo sie przy tym krzywil i widac, ze go musialo piec, bolec (?). Nie wiem czy refluks sie nasilil czy co? :-( Juz przez chwile bylo tak dobrze... Lekarz mi nic nie powie, wiec sie nawet nie wybieram. Zreszta w pt. szczepienie :baffled: Ale M z nim pojdzie.
I czesto jest tak, ze deserek daje mu o 14, a o 19 nim jeszcze ulewa (pomimo, ze o 16 pije mleko). Nie wiem co jest :-:)-:)-(
Zaznaczam, ze na pewno go nie przekarmiam. Je 3x210ml mleka (przewaznie 2 razy z kaszka i to nie wypija calej butli), obiadek (maly sloiczek), troche wody lub soku w ciagu dnia i deserek.

Bartus tez ulewa nawet 3 godz po jedzeniu obiadku,az tak bardzo nie u Ciebie ale wczesniej zdarzało sie i to za kazdym razem.Teraz musze zawsze miec przy sobie pieluche jak go mam na recach czy id gdzies z nim na kawe,bo czesto jest upaprany na bluzce.

Do góry