fasolkaania
Fanka BB :)
Witam z rana.
Mnie wczoraj ominęła wizyta w szpitalu, jakoś przeszło, ale za to miałam bardzo płaczliwy dzień. Musieliśmy zrobić pogrzeb Króliczycy mojej siostry. 6 lat żyła, a była to rasa barana miniaturki więc nawet trochę duża była. Ważyła około 5 kg. Moja mama pojechała z nią do weta, a tam się okazało,że jak pani doktor chciała ją podłączyć pod kroplówkę to ona w tym momencie odeszła
( Tak mi wczoraj smutno było, nie sądziłam, że moje łzy wielkości grochu mogą być.................. Zakopaliśmy ją w ogródku obok kota i niedaleko mojej starej króliczycy. Straszny dzień wczoraj był. A najgorsze było to, że ja ją kupowałam, ona taka śmieszna mała była, wielkie wiszące uszy i jak moja siostra przyjechała to nawet jej nie zauważyła wtedy. Ach.............
A z innej beczki to ja już bym chciała rodzić. Normalnie ani siedzieć ani leżeć, ciągle coś uwiera. I jeszcze wszyscy już pytają kiedy. Teściu się denerwuje bo ma jechać do Pragi i boi się, że jak pojedzie to mu się wnuczka urodzi. Mówię im, że mają z brzuchem gadać, a nie ze mną
Juaska trzymamy kciuki.
Lolisza nie szalej za dużo
Sparrow ja ostatnio rozmawiałam z moją ciotką i ona rozwarcie na 3 cm miała już od 7 miesiąca i nie mogła urodzić. Przenosiła o 3 dni i był problem. A herbatę z liści malin też piję. Co śmieszne na opakowaniu pisze, że to na trawienie i ogółem takie tam przeczyszczenie i usówanie toksyn z organizmu. Coś w tym jest bo do kibelka zaczęłam chodzić. U nas w szkole polecają pić 3 razy dziennie od 36 tygodnia.
Miałyście wczoraj też problem z wejściem na BB?? Bo mi nie działało
A z innej beczki to ja już bym chciała rodzić. Normalnie ani siedzieć ani leżeć, ciągle coś uwiera. I jeszcze wszyscy już pytają kiedy. Teściu się denerwuje bo ma jechać do Pragi i boi się, że jak pojedzie to mu się wnuczka urodzi. Mówię im, że mają z brzuchem gadać, a nie ze mną
Juaska trzymamy kciuki.
Lolisza nie szalej za dużo
Sparrow ja ostatnio rozmawiałam z moją ciotką i ona rozwarcie na 3 cm miała już od 7 miesiąca i nie mogła urodzić. Przenosiła o 3 dni i był problem. A herbatę z liści malin też piję. Co śmieszne na opakowaniu pisze, że to na trawienie i ogółem takie tam przeczyszczenie i usówanie toksyn z organizmu. Coś w tym jest bo do kibelka zaczęłam chodzić. U nas w szkole polecają pić 3 razy dziennie od 36 tygodnia.
Miałyście wczoraj też problem z wejściem na BB?? Bo mi nie działało