reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2010

rachel trzymam mocno kciuki za zdrówko dzidzi. co do długości szyjki niestety nie mogę nic pomóc :-(
kasiazaar zaskoczyłaś i mnie informacją, że zostało Ci 2 tyg.... bo przyznam, że jakby dla mnie wszystko jest tak odległe, jakby jeszcze tyle czasu :) a ze tak spytam Kasiu, jak znalzłaś się na wątku listopadowym ??:-)
pozdrawiam Was wszystkie bardzo mocno

reklama
Dziewczyny ja to bym bardzo chętnie powiedziała jej, że nie daje rady i niech sama zajmuje się małym.. ale ona jeździ 2x dziennie do babci i jest tam po 2,3 h.. do tego zakupy.. i w sumie nie mam jej prawie cały dzień...a dziecka nie zabierze ze sobą.. no i nie ma w rodzinie nikogo, kto mógłby się nim zająć...:-(

dlatego kiedy tylko maluch śpi, ja robie to samo..i staram się z nim jak najwięcej siedzieć, jeśli już go mam na rękach..
:dry:
wiem,że to troche nieodpowiedzialne z mojej strony (i ze strony mojej mamy) ale teraz jest strasznie dużo problemów.. wszystko się skumulowało w jednym czasie..:-(

dziewczyny!!!
przez całą ciążę nie miałam żadnych oznak oprócz przybywających kg.
Od kilku dni mam takie bóle coś jak okres miałam. w tym samym miejscy i nie są jakies bardzo bolesne, ale nie pokoją bo wcześniej nic się nie działo.
Czy te z Was które miały jakieś skurcze mogą mi coś pomóc? czy są one podobne do tych okresowych?
z góry dziękuję

dziewczyny!!!
przez całą ciążę nie miałam żadnych oznak oprócz przybywających kg.
Od kilku dni mam takie bóle coś jak okres miałam. w tym samym miejscy i nie są jakies bardzo bolesne, ale nie pokoją bo wcześniej nic się nie działo.
Czy te z Was które miały jakieś skurcze mogą mi coś pomóc? czy są one podobne do tych okresowych?
z góry dziękuję
ja miałam skórcze bolące ostatnio,ale one szły od góry brzucha.cały brzuch sie napinał i twardniał i bolał własnie od góry.jesz nospe?powniia pomóc na takie dolegliwosci.

Cześć,
Odrazu z góry bardzo przepraszam, że się nie odzywam ani telefonicznie [ zablokowany] ani forumowo, ale naprawdę bardzo ciężko z kasą u mnie. Do tej pory nie mam pieniążków. Rozmawiałam już nawet z dyrektorką ZUS-u. Za każdym razem mówią, że już wysłali i że z poczty głównej może iść nawet ponad tydzień. Nie mogę się tam pojawiać osobiście, bo teraz mam zwolnienie z 1 i muszę dużo leżeć, bo Zuziek pcha się na świat. Hmm ponarzekam sobie troszkęi strasznie puchną mi nogi, Wam też? Normalnie nie mam już stóp tylko takie płetwy bezkształtne bez kostek i w ogóle. Do tego okropna zgaga i problemy z zasypianiem. Chciałabym tyle Wam napisać, poodpowiadać na prywatne wiadomości, ale niestety w obecnym momencie na to mnie nie stać. Trzymajcie się ciepło i jak najdłużej w dwupakach i nie dawajcie się przeziębieniom i żadnym innym choróbskom. Nie wiem kiedy będę mogła kolejny raz Wam coś zameldować. Buziaki ślę.
Trzymajcie się cieplutko.
Ja już straciłam nadzieję na godne macierzyństwo i opiekę nad Zuzią. Zostało tak mało czasu. Przestaję już liczyć na ZUS. Czas zaciągnąć kredyt...
Pozdrawiam.
Magda.

Anarien dobrze że się odezwałaś, biedaczku, na Twoją sytuację to aż brak słów.Ale wytrzymaj będzie lepiej, musi tak być. Trzymajcie się dzielnie dziewczynki.

Czesc dziewczyny!
Ile mają wasze skrócone szyjki? Ja dziś byłam na wizycie i moja ma 1 cm, miekka i rozwarcie zewnętrzne na opuszek...

do teo mam nowe zmartwienie, puls Marysi na ktg wyszedł trochę nierówny i podwyższony...

ech... ciągle coś...

moja szyjka tydzień temu miała 1,5 cm. Rozwarcie też chyba tyle, bo około 0,5cm. Ale mam częste skurcze i myślę, że mogło się powiększyć;(

reklama
Do góry