reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

daj mu koktajl ze szparagów i niech wstąpi w niego dziki ogier jakiego nigdy nie widziałaś:laugh2: pożyteczne a ile przyjemności :-D nie tylko dla niego ;-)
ahaha=D ale pomysł=D

hmm może wstąpiłabym do sklepu ze śmiesznymi rzeczami, ale tam to pożytecznego chyba nic bym nie znalazła. Myślę by np na pizzę go wziąc, ale pewnie tłum będzie.. jak każdy by na to wpadł=P

Ostatnia edycja:
reklama
Jeeeezuuu przepraszam ale już same brzydkie myśli mam na każdym kroku, przez ten celibat:-( bo A. strasznie się boi "przytulania" a teraz to już w ogóle... :/ chyba może od 4 miesiąca ciąży ze 4 razy nam się zdarzyło :dry:

Vegas mam lepszy pomysł, zaproś pizzerie do domu ;) przygotuj wcześniej sobie ciasto(w necie masz mnóstwo przepisów) przygotuj stoliczek, piweczko, wineczko, co tam kto woli i zapytaj go na jaką pizze ma ochotę ;) wrzuć na pizze takie składniki na jakie będzie miał ochotę i wio do pieca a wy przez ten czas będziecie mieli chwilę żeby sobie posączyć wyskokowe trunki ;) albooo tudzież wcześniej wspomniany koktajl ze szparagów ;D

Ostatnia edycja:
U mnie w okolicy też cztery znajome urodziły chłopaków :-) od czerwca, i też mówiły, że same chłopaki się rodzą :-D a podobno mężczyznom grozi wyginięcie :-D

a ja będę mieć dziewuszkę i oooooooooo

aaaaa i jeszcze chcę dodać że to w cale na prawdę nie ma reguły :-) ja na przykład przytyłam 8kg, brzuszek ładnie okrąglutki, w dupsko nic nie poszło, cera mi się poprawiła, paznokcie ekstra długie, włosy rosną jak na drożdżach i ogólnie wszyscy mi mówią że wyglądam bardzo ładnie :-) przyznam że na początku miałam mdłości troszkę z rana i byłam nie do życia ale tylko do końca pierwszego trymestru miałam wszystko co najgorsze, senność, mdłości, później już przeszło. Więc ja to bym się nie sugerowała takimi rzeczami, bo to różnie bywa jak widać.

dlatego napisalam na poczatku ze to nie zawsze sie sprawdza.
Ja np w ciazy pazonckie i wlosy mialam slabe do tego cera byla straszna mnostwo pryszczy i wypryskow.. ehhh mdlosi tez amsakryczne ale u nas to rodzinnie idzie bo kuzynka teraz bedzie miala corke i to samo.
ale to jest na pewno kwestia indywidualna.. kazda z nas jest inna. mysle ze nie ma co sie sugerowac takimi rzeczami.

Misia no to juz bliziutko Ty tez sie rozpakujesz jakos po 38 tyg mysle ze tak na poczatku 39 juz bedziesz tulic malenstwo:D

Faktycznie ciekawe gdzie sie Em_x podziała.. dawno jej tu nie bylo....

Ostatnia edycja:
reklama
dlatego napisalam na poczatku ze to nie zawsze sie sprawdza.
Ja np w ciazy pazonckie i wlosy mialam slabe do tego cera byla straszna mnostwo pryszczy i wypryskow.. ehhh mdlosi tez amsakryczne ale u nas to rodzinnie idzie bo kuzynka teraz bedzie miala corke i to samo.
ale to jest na pewno kwestia indywidualna.. kazda z nas jest inna. mysle ze nie ma co sie sugerowac takimi rzeczami.
zgadzam się bo ja np miałam bóle głowy, żadnych mdłości i ciągle jadłabym słodycze=) cera i włosy okropne.

Do góry