reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
to było okropne i 3 miesiace temu takze swieza sprawa, nie chcemy im narazie mowic o naszym szczesciu bo napewno bedzie im przykro

to było okropne i 3 miesiace temu takze swieza sprawa, nie chcemy im narazie mowic o naszym szczesciu bo napewno bedzie im przykro
kuzynowi męża zmarł synek jak miał 3 tyg=( też to taki dramat rodzinny był.. jest.. to było w październiku. Synek miał się urodzic w styczniu a takim wcześniakiem był.. straszne to jest.. przez takie syt człowiek się boi.

Migotka widzę, że niebawem 18tka=) będzie jumprezka?=D

Ostatnia edycja:
ja tam uwazam ze zycie jest niesprawiedliwe... niektórzy staraja sie o dzieci dluuuugo a inne (jak u nas) kiedy by chcieli mogliby miec dziecko. jak moj gin powiedzial "strasznie łatwo zachodze w ciaze"

ja tam uwazam ze zycie jest niesprawiedliwe... niektórzy staraja sie o dzieci dluuuugo a inne (jak u nas) kiedy by chcieli mogliby miec dziecko. jak moj gin powiedzial "strasznie łatwo zachodze w ciaze"
bo jest to życie często niesprawiedliwe..
Moja mama starała się o dziecko 16 lat!
Ja 7 miesięcy a dla mnie to wieki były, a widac różnicę.
Wiele osób ma dziecko choc nie chciało.. i na odwrót..

planujesz jeszcze dzieci? :-)
No ja powiem szczerze że teraz to moja druga ciąża, z tym że pierwszą poroniłam(pogodziłam się już z tym, tak widocznie miało być) ale przy pierwszej ciąży i drugiej, to były jedyne niezabezpieczone stosunki do samego końca włącznie i proszę, za pierwszym razem była dzidzia i teraz też w lutym tak samo :) i o jest malutka :)

Vegas właśnie, ostatnio była u drzyzgi babka co 5 razy dopuszczała się aborcji :/

Ostatnia edycja:
przepraszam ze poruszylam smutną kwestie:-( a osiemnastka ma być jak najbardziej:-):-) tylko nie wiem jeszcze gdzie ja zrobic. bo chyba dyskoteki bym nie wytrzymała teraz

ja sie z moim zawsze zabezpieczałam wiec nie wiem czemu tak wyszlo. myslam nawet ze pomysli sobie ze to nie jego.

Ostatnia edycja:
planujesz jeszcze dzieci? :-)
No ja powiem szczerze że teraz to moja druga ciąża, z tym że pierwszą poroniłam(pogodziłam się już z tym, tak widocznie miało być) ale przy pierwszej ciąży i drugiej, to były jedyne niezabezpieczone stosunki do samego końca włącznie i proszę, za pierwszym razem była dzidzia i teraz też w lutym tak samo :) i o jest malutka :)

Vegas właśnie, ostatnio była u drzyzgi babka co 5 razy dopuszczała się aborcji :/
o Boże=/ nie mam słów do takich bab!

reklama
przepraszam ze poruszylam smutną kwestie:-( a osiemnastka ma być jak najbardziej:-):-) tylko nie wiem jeszcze gdzie ja zrobic. bo chyba dyskoteki bym nie wytrzymała teraz

nie no gdzie do dyskoteki :-)

a tak w ogóle to wcześniej pisałaś o brzuszku, ja swojego dopiero dostałam w 6 miesiącu, dopiero od 6 miesiąca zaczął sobie rosnąć :-)

A no i mam stan podgorączkowy :( co mam robić???? boje się żeby nie urosło więcej :(

Ostatnia edycja:
Do góry