reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Daffi co Ty gadasz... zapomniec o Tobie/????
po południu wiekszośc dziewczyn ze szkoły wraca to bedzie wiecej do czytania... ale mnie po południu nie ma :///
a gdzie Eliza???

melduje się, ze jestem.. gdybyście mnie teraz widziały :D Miłosz popity leży między moimi nogami, Oliś kopie :D

może uda mi się pstryknąć fotke kamerką w kompie..:-)

Obraz 016.jpg hihihihi:zawstydzona/y:

zostaliśmy sami...

jaka u Was pogoda? U mnie strasznie:-(

Clio Alex prześliczny, a Ty cudownie wyglądasz.. mamusiu:-)

jestem i ja:-)
Net mi koślawo działa w taka pogoda;] zresztą działa tez tak jak mąż przedkompem siedzi:D hehe
Ja dzis mialam pobudke o 3:50 i nie spałam do 5:20... Mikołajowi zachciało sie marudzic i smiac i wszystko razem heh... na recach mi zasnol i spalismy do 8:]
i co z Misia?
Clio, Alex jest słodki:-)
Daff nie zpomniemy Cie no co ty...:-)

czołem=) ale tu pustki.

Daffi Ciebie trudno zapomniec a poza tym będziesz szybciej na forum niż Ci się wydaje=) Jak tam czółko Juleńki?
Eliza to widzę ''wesoło'' miałaś z Mikim.
Dla Sebusia Patrycjo dużo zdrówka. Biedne te dzieciaczki, tak muszą cierpiec=/
Ixi, ale superaśne foto!!=) takie rozczulające. Poza tym braciak wygląda jak Twój synek=P

ja jestem szczęśliwa bo troszkę lepiej z Młodą. Tzn na tyle, że jak usnęła po męczarniach o 22 tak potem zbudziła się o 2.30, później przed 6 i do 7.45 pospałyśmy. Lepsze kropelki jej kupiłam, sporo odciągłam fridą i ładnie pospała.

Teraz ma drzemkę, wcześniej się bawiłyśmy, śniadanko itd. No i domek w połowie ogarnięty, zabieram się za resztę.

reklama
hej dziewczyny :)

u mnie pogoda MA SA KRA... aż rolet nie chce mi się zwijać w pokoju. Dziś już muszę wyjść z domu :/ a katar niestety nadal mnie zalewa, strasznie wymęczona już nim jestem... w nocy w miarę jakoś przespałam, ale współczuje Eliza Tobie, nocka nie ciekawa.
Patrycja miejmy nadzieję że to znów nie to samo, tylko po prostu organizm osłabiony i coś tam mu się przypałętało, wybierzcie się do lekarza szybciutko.

Ciekawe co z Misia, Daff nic Ci jeszcze nie odpisała? a Ty kochana zobaczysz wrócisz to przynajmniej będziesz miała co czytać bo widać że ostatnio pustki.

Do góry