reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Medluje ze juz wszystko wywizione. tesc z mezem i bratem moim wyladowuja rzeczy do garazu. ja zostawilam kompa bo julcia musi swoje bajki ogladac.. a tak to niegrzeczna jest.
takze wlaczam jej bajki i zmykam ale odezwe sie jeszcze wieczorkiem zanim komputer zlozymy:* buziaczki dla was wszystkich!!!!

reklama
mariola ja też zaczynam studia teraz.. i nie wiem jak sobie poradzę..

- dojazdy do dupy, czekania w cholerę ( za przeproszeniem)
- wymagania spore

ogólnie nie wiem jak pogodze dziecko i studia.. mimo, że są to tylko studia zaoczne i zjazdy co 2 tyg..

i mam kompa dla siebie.:)
Julke bajki uspily:D

najgorsze ze nic jeszcze nie jadlam!!!

Ostatnia edycja:
Mariola a skąd ten lęk odnośnie studiów? Więcej wiary w siebie Kochana=) Chciec to móc!=)

Nie mogę uwierzyc, że już za 8 dni nasza córka skończy 10 miesięcy. Matkoooo kochana, ale zleciało!!!!

Bo to trudny kierunek, i glupia uczelnia wiecznie jakies problemy na tej uczelni. A moj niuniek skonczy 6msc bedzie polroczniak

mariola ja też zaczynam studia teraz.. i nie wiem jak sobie poradzę..

- dojazdy do dupy, czekania w cholerę ( za przeproszeniem)
- wymagania spore

ogólnie nie wiem jak pogodze dziecko i studia.. mimo, że są to tylko studia zaoczne i zjazdy co 2 tyg..

no to ja podobnie jak Ty tylko ze dojazdy wmiare ok, a na jaki kierunek idziesz.
JA OCZYWISCIE NIE UMIEM ZROBIC ZNAKU ZAPYTANIA NA TYM KOMPIE ech... PORAZKA

Daff przepraszam ale ja nie do konca w temacie i mam nadzieje ze sie nie zdenerwujesz,ze zapytam (bo ja nie bardzo mam jak nadrobic). Gdzie sie przeprowadzasz a raczej juz sie przeprowadzilas i dlaczego.

Ostatnia edycja:
Bo to trudny kierunek, i glupia uczelnia wiecznie jakies problemy na tej uczelni. A moj niuniek skonczy 6msc bedzie polroczniak

no to ja podobnie jak Ty tylko ze dojazdy wmiare ok, a na jaki kierunek idziesz.
JA OCZYWISCIE NIE UMIEM ZROBIC ZNAKU ZAPYTANIA NA TYM KOMPIE ech... PORAZKA

Daff przepraszam ale ja nie do konca w temacie i mam nadzieje ze sie nie zdenerwujesz,ze zapytam (bo ja nie bardzo mam jak nadrobic). Gdzie sie przeprowadzasz a raczej juz sie przeprowadzilas i dlaczego.

a wiec w skrocie. mieskzam na wynajetym mieszkaniu ktore zostalo sprzedane wiec zaczelismy zalatwac kredyt hipoteczny i chcemy kupic swoje. jednak te formalnosci juz jakies 2 miesiace trwaja i z kredytem nadal nic nie wiemy. jutro musze zdac klucze wlascicielom nowym wiec wyprowadzilam sie na ten czas do mamy i u nbiej bedziemy oczekiwac na decyzje z banku. nie oplaca nam sie wynajac mieszkania bo nei wiemy co z kredytem jesli dadza to na kilka dni bez sensy wynajmowac i placic z gory za calosc do tego malo mieskzan u mnie jest w normalnej cenie. to tak w skrocie.

a wiec w skrocie. mieskzam na wynajetym mieszkaniu ktore zostalo sprzedane wiec zaczelismy zalatwac kredyt hipoteczny i chcemy kupic swoje. jednak te formalnosci juz jakies 2 miesiace trwaja i z kredytem nadal nic nie wiemy. jutro musze zdac klucze wlascicielom nowym wiec wyprowadzilam sie na ten czas do mamy i u nbiej bedziemy oczekiwac na decyzje z banku. nie oplaca nam sie wynajac mieszkania bo nei wiemy co z kredytem jesli dadza to na kilka dni bez sensy wynajmowac i placic z gory za calosc do tego malo mieskzan u mnie jest w normalnej cenie. to tak w skrocie.

Mojej siostry znajomi wzieli kredyt tak jakby od panstwa on nie jest oprocentowany i jezeli splaca polowe do 2012 roku to II polowa jest im darowana
Zycze powodzenia i trzymam kciuki zeby wszystko poszlo po waszej mysli

mariola inżynieria energetyczna :eek:

To ze tak powiem łeb z Ciebie musi byc, bo to trudny kierunek

Mojej siostry znajomi wzieli kredyt tak jakby od panstwa on nie jest oprocentowany i jezeli splaca polowe do 2012 roku to II polowa jest im darowana
Zycze powodzenia i trzymam kciuki zeby wszystko poszlo po waszej mysli

To ze tak powiem łeb z Ciebie musi byc, bo to trudny kierunek

my bierzemy a raczej chcemy wziac ten rodzina na swoim... niskie oprocentowanie i przez 8 lat polowe naszej raty doplaca panstwo. a po 8 latach juz calosc sie placi.

reklama
Witam młode mamusie!

Chciałam Wam tylko powiedzieć ze bardzo Was podziwiam i wierzę ze dacie sobie radę ze wszystkim - za studiami, pracami, mężami i dziećmi, życzę Wam wszystkiego dobrego!

Do góry