reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Hej:tak:
Brzuszek sliczniutki:tak:widze ze wiekszosci z Was zamarzylo sie rodzenstwo:-pja tam jak najdalej od tej wizji:tak:ciekawi mnie jedynie czy kiedys zmienie zdanie:-Dbylam dzisiaj z mala u laryngologa i zas kolejne kropelki na katar:szok:u Was tez tak zimno?

reklama
cześć laski
z moim w końcu jest lepiej :) ale było ciężko.nawet wezwaliśmy lekarza na wizytę domową no i mały ma anginę i dostał antybiotyki.od razu inne dziecko...
ha-nn-ah-laseczka,fajny brzunio :)

Ilonka-dzięki :) a Fil widać miał extra zabawę :D mały artysta :) mój to jest taki czyścioch,że w życiu by tak nie zrobił ;p on nawet jak jest w piaskownicy i ma piach na rączkach to leci żeby mu je oczyścić ;p a jak maluje to broń Boże paluszkami ;p jak panienka ;p

hej
ilonka no artysta ci rosnie:p

kuba usnał, ja pije kawke życ nie umierać hehe zrobilam rano te babeczki z dr.quetkera z konfitura jagodowa powiem wam ze pycha...10min robienia i 20 pieczeia....i 12 babeczek...ale pycha:-):-)

ja weekend wolny od domu od Kuby...studia mi sie zaczynaja i nie myslalam ze tak sie bede cieszyc ze do szkoly ide....wreszcie sie wyrwe...i mysle czy by u kolezanki nie nocowac ale pewnie M bedzie nie bardzo:baffled:

Ilonka
Hahaha no no Picasso jak nic będzie :-D

Ha-NN-aH

No robisz tym brzusiem smaczka kochana :-D Niestety mój mąż dziś zapytany czy moglibyśmy się w marcu zacząć starać powiedział, że w żadnym wypadku, i że nie wie czy kiedykolwiek jeszcze :-:)-:)-(

Hania śpi od 18:45 także rano pewnie da nieźle popalić ... poszła tak spać, bo dziś obudziła się w nocy o 2:30 i rządziła moim tatą :-D Kazała, a to włączyć bajkę (oczywiście dziadziuś włączył:-D) no to jednak chciała spać u siebie, a za chwilę już u nas i tak wymyślała do 3:00.
Ja też poszłam spać dziś przed 4:00, bo na tym szkoleniu byłam z pracy i szalałam prawie do upadłego :-D Oczywiście poszalałabym więcej, ale znów dostałam moich cudownych bóli tym razem nóg ... chyba się staruszki przemęczyły. Wstałam o 9:00 także zaraz też walę w kimono :-D
Ślubny ma nocne zdjęcia od wczoraj i wraca ok. 7:00 rano także od razu się kładzie żeby się przespać, wstaje, je i znów idzie i tak do pon. rana. Na szczęście od pon. Hania już do żłobka idzie to sobie wtedy mąż trochę odeśpi.

Ostatnia edycja:
Oj Andzia
to tak jest że chcemy zazwyczaj tego co inni. Ale z drugiej strony jak sobie pomyślę o tych nieprzespanych nocach, o tych wielkich cycach i karmieniu itp, to mnie to troszke przeraża. No i myśl o podwójnej robocie. Przy dwójce dzieci już nie będzie tak łatwo.
Mi brzuch już bardzo ciąży, ale jakoś daję radę.

Oto ja wielkoludek.
ojaaaaaa
ale brzusio :szok::-) ślicznie Ci z ciążą
ja takiego nigdy nie miałam:-(
nawet nie miasłam z czym sesyjki sobie zrobić:baffled:
a i przy okazjo ta kolorowa tapeta jest boska.. takie żywe kolorki... ojjjjj
uwielbiam:-)

ilonqa noooo Fil miał pewnie frajdę jak nikt:-D

zdrówka dla chorowitków! :tak:

Ilonka no arcydzieło Twój synek zrobił :) zdolniacha :-D

wstałam ledwo żyję :/ znowu noc do bani :/

reklama
[a i przy okazjo ta kolorowa tapeta jest boska.. takie żywe kolorki... ojjjjj
uwielbiam:-)

[/COLOR][/FONT]
To nie tapeta tylko mój malunek :) siedziałam nad tymi paseczkami 2 dni.
dsc00071aw.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry