reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hej Wam!
u mnie tydzien nie zaczal sie najlepiej,a wlasciwie od wczoraj sie nawq**ialam:angry:
Pierwsza rzecz to chrzaniony eircom!jakims cudem zmienili sobie w systemie i dostalismy rachunek za 2miesiace-listopad plus grudzien,na 170euro:szok:gdzie zawsze dostawalam miesieczny na 54e!Pani zdziwona ze oni zawsze wystawiaja raz na 2miechy i ze ona mi zaraz zmieni skoro chce,ale ten zaplacic i tak musze.A skad wziac siano to juz mi nie doradzila:angry:
Zapomnialam z tego wszystkiego zapytac ile sobie zycza za zerwanie umowy..moze wy wiecie?Mam ich w d***,buraki:wściekła/y:
poza tym od wczorajszego poludnia jestesmy bez ogrzewania..Robilismy przemeblowanie w sypialni i okazalo sie ze grzejnik przecieka. Przyjechal landlord,odlaczyl go i stwierdzil ze trzeba jakas nakretke wymienic.Mial ja kupic i wrocic o 18tej.Oczywiscie nie dotarl na czas,a mala po 6tej juz spala,wiec naprawi dopiero dzis. Normalnie bomba..
lubiczanko-nie wiem jak Wikta bo wczoraj jej nie kapalismy z wiadomych powodow. Zachowuje sie normalnie,a nie chce jej rozbierac w ten ziab..

fajnie ze poimprezowalyscie halloweenowo;-)
didi-rasowa wiedzma z Ciebie!
Margaritta-buziak corce w imieninki!
ide bo dziecie chyba zasnelo.Jakas cisza nastala.Trza sie za obiad jakis wziac.A w kuchni 16stopni...:cool:
milego dnia!

dla kasiuleczki i syncia anineczki najlepsze życzenia....:-)

didi super strój miałaś na hallowen:rofl2:

wilwia zarypista dynia....:szok::tak:
taką zrobić to już wyczyn...
aha i udanych staranek o dzidziusia:-)

przyszły mi dzisiaj wyniki że mam za niski poziom żelaza we krwi.. i musze sobie wykupić galfer.... yhhh nie lubię tych kapsułek:confused2:

Trochę doma ogarnęłam,pranie zrobiłam,obiadek mam i chyba się wezmę za skracanie nowo nabytych spodni bo to przecież normalka,że wszystko na mnie za długie:confused2:Szkoda,że w kapeluszach nie chodzę to bym przynajmniej wyższa była,fryz też mam raczej niewysoki:-D
Ja jutro mam first visit w szpitalu i oczywiście już się stresuję:sorry:Jeszcze mi się dziś w nocy śniło,że Radek miał ząbki popsute:sorry:a to niedobrze:no:
madbebe niezłą Kamczatkę Ci landlord urządził:sorry:Rychłej naprawy i ciepełka życzę:tak:A z tym rachunkiem to jakim cudem aż tyle?:szok:Nawet gdyby za 2 miesiące to 108 powinno być a tu jakby za 3 i pół miecha policzyli:eek:
Stwierdzam,że nam nasze forum podupadło:sorry:W zeszłym roku w jesiennej porze i jeszcze przy takiej pogodzie jak dziś to tu aż huczało od naszego gadulstwa a teraz jakoś tak mało i cienko nas:sorry:

Tichonek-tez mnie to zdumialo,dlatego zadzwonilam.Oni zawsze sobie wszystko tak sprytnie policza ze wyjdzie slodko..i niby za 2miesiace ale w rzeczywistosci wlasnie za 3..-skomplikowane i strasznie wkurzajace dlatego rezygnuje z ich uslug..
Sie nie denerwuj i nie wierz w sny kobiety ciezarnej!Mi sie snily powodzie,tornada i inne pozary i poki co,odpukac,wszyscy zdrowi...a jak juz chcesz sie doszukiwac 'tego zlego' to..moze sie tam jednak okażą blizniaki..;-):happy:

slodki avatar...Wiec mowisz ze bedzie chlopiec..
ide bo cos odejsc od kompa nie moge;-)

...a jak juz chcesz sie doszukiwac 'tego zlego' to..moze sie tam jednak okażą blizniaki..;-):happy:
slodki avatar...Wiec mowisz ze bedzie chlopiec..
ide bo cos odejsc od kompa nie moge;-)
:szok::szok::szok:Bliźniaki?!Nie!I więcej też nie!:-DMam nadzieję,że zapewnienia dr Antepowicz co do pojedynczej ciąży się potwierdzą:sorry:
:tak:Ja mówię,że będzie chłopczyk,P,że dziewczynka,a avatarka z inną kokardką nie znalazłam:-D

Witajcie.Nie bylo mnie jakis czas bo net mi nie chodzil,poki co narazie dziala ale jak dlugo to nie wiem....Pogoda do bani pada,jakos nic mi sie nie chce leniwa sie zrobilam,prasowanie czeka ale szerokim lukiem narazie omijam :)Jeszcze 9 dni i pojade do lekarza doczekac sie nie moge :)
Mdlosci dokuczaja ale nie tak jak wczesniej...
Wczoraj bylismy w Banbridge na outletach,corci kupilam dresy Gapa,sobie szukalam butow ale nie znalazlam nic ciekawego...

Tichonek-no pewnie,że "podupada"-jak nam się towarzystwo po rozjadach rozwala(prawda Kamcia i inne mamusie w podróżach;)))?)A tak serio-to faktycznie co niektórym małego"kopniaka na zapęd"trzeba zapodać(prawda ANINECZKO,mARGARITTA,WOLFIA,WILWIA,FROG I KILKA INNYCH).I nawet nasza Asieńka coraz to rzadziej i krócej pisze...Panie z Galway to już sporadycznie piszą-Nie Andzulinko,Monidan,Misia???I oczywiście kilka innych Mamuś też...Żeby nie było,że w przyszłym roku będę sama do siebie pisać-może jakiś blog albo pamiętnik;)
Madbebe-aż to landlord w du.ę jego mać-żarty jakieś?Jak tak można ludzi bez grzania zostawić-a dziś rano przybrozek-brrrr.Sybir jak się patrzy.I to jeszcze z Maluszkiem chorym:(((

reklama
hejo

ale pogoda..szaro buro i ponuro... blleeee

dzieki za komplementy co do mojego 2 ja....haha..ale jak pisze Madbebe rasowa ze mnie wiedzma ale ta dobra...:)

co to ja jeszcze mialam ..kurcze ta pogoda dzisiaj jakos na mnie zle wplywa mam zamule na maxa

wiec zycze zdrowka chorujacym...tym co niemoga doczekac sie rozpakowania zycze zaczecia akcji porodowej i tym swietujacy imieninki i urodzinku wszystkoego co najlepsze i spelnienia marzen...

lece sprzatac bo za godzine po Aluta do szkoly

Do góry