K
koncia
Gość
migotka, przystojny ten twój Bartuś
Pinka, świetna historyjka! 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
migotka cudny syneczeka i te paluszki w buzi, sama słodycz
![]()
Migotka sliczny maluch a na ostatniej fotce wyglada jakby powaznie sie nad czyms zastanawiałale Pinki historia tez pasuje
![]()
migotka jakie świetne fotki już sie rozmarzyłam że moje maleństwo to podone do Twojego musi byc bo miedzy nami tylko4dni różnicy a z historyjki sie uśmiałam jak głupi do sera świetnie
Ja, odpukać, nie mam jak dotąd żadnych problemów z ciążą, więc mi to nie przeszkadza. A sprzęt USG jest po prostu piętro niżej współdzielony z innym lekarzem i dlatego trzeba się osobno umawiać. Jednak mysle, że gdyby była potrzeba, to lekarz zrobił by badanie od ręki.Fifronka- biedaczku...kurcze a ja znam trochę lekarzy w swojej okolicy i żaden nie ma gabinetu bez usg. Poza tym nie chciałabym raczej prowadzić ciąży u takiego lekarza. Moze takie mam nastawienie w tej mojej bliźniaczej ciąży![]()