reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
migotka jakie świetne fotki już sie rozmarzyłam że moje maleństwo to podone do Twojego musi byc bo miedzy nami tylko4dni różnicy a z historyjki sie uśmiałam jak głupi do sera świetnie

migotka jakie świetne fotki już sie rozmarzyłam że moje maleństwo to podone do Twojego musi byc bo miedzy nami tylko4dni różnicy a z historyjki sie uśmiałam jak głupi do sera świetnie

ja sie nie spodziewałam ze tak wyraznie bedzie widac:) sie poryczałam a pozniej to sam smiech:)

Fifronka- biedaczku...kurcze a ja znam trochę lekarzy w swojej okolicy i żaden nie ma gabinetu bez usg. Poza tym nie chciałabym raczej prowadzić ciąży u takiego lekarza. Moze takie mam nastawienie w tej mojej bliźniaczej ciąży:)
Ja, odpukać, nie mam jak dotąd żadnych problemów z ciążą, więc mi to nie przeszkadza. A sprzęt USG jest po prostu piętro niżej współdzielony z innym lekarzem i dlatego trzeba się osobno umawiać. Jednak mysle, że gdyby była potrzeba, to lekarz zrobił by badanie od ręki.

Migotka masz super synka :)

reklama
hej dziewczyny :) ja dziś miałam drugie USG i chciałam tylko powiedzieć że będę mieć córeczkę :)mała waży 510 gram i jest całkowicie zdrowiutka :) zdjęcie z USG nic specjalnego więc nie będę wklejać, a na 4d idziemy za kilka tygodni :)

Migotka - super ten twój synek! i jak pozował :)

ściskam w ten ponury dzień :)

Do góry