reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

ja się na dietę też raczej nie zdecyduje, tzn nie na jakąś konkretną jej formę. Natomiast cały czas staram się jeść bardziej niż racjonalnie - od kiedy wiem, że jestem w ciąży w zasadzie nie jem słodyczy, wcinam marchewki itp, które mi Mąż podtyka :)
A jutro wielki dzień - idziemy usłyszeć serduszko, tak powiedział Mr Gin na ostatniej wizycie, trochę mam stresa, już bym chciała być po, no i żeby wszystko było dobrze. Kurcze, chyba tak to już jest, że przed każdą wizytą będę się niepokoić... Myślę też, że emocje, na które czekam i tak mnie zaskoczą na maksa, ach, nie mogę się doczekać.

reklama
No ja przeczytałam i jeść mi się tylko zachciało:-D ale obiecuje sobie ,że będe patrzyła na to co jem aby dzidzia zdrowo rosła a mi nie zostały zbędne kilogramy.....ogólnie to patrze codziennie na ten mój suwaczek i się wkurzam ,że czas tak powoli leci:no:
ślimakowa każda z nas sie denerwuje trzymam za jutrzejszą wizyte kciuki!!! będzie dobrze ... hmmm ja nie mam nawet odwagi isć do lekarza odczekam jeszcze..... ja sobie tłumacze,że teraz i tak nie mam po co iśc ale tak ogólnie to trzęse gaciami.... bo boję sie powtórki z rozrywki....

Ostatnia edycja:
ślimakowa to ja zaciskam kciuki za wizyte i prosimy o wieści i zdjęcie. Ja tez jem zdrowo i racjonalnie. Za slodyczami nie przepadam , kocham warzywa i owoce to na razie mi dobrze idzie
margaritta ja mam ta wizyte 23 i powiem ci, ze mam to samo co ty.

reklama
Witam wieczorowo:-)

Na wstępie witam wszystkie nowe lipcóweczki i życzę spokojnej ciąży:-) fajnie, że jest nas coraz więcej:-)

Ślimakowa trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i daj koniecznie znać co i jak!!

Margerita wszystko będzie dobrze, zobaczysz!! ja też wierzę, że będzie dobrze bo nie może być ciągle źle prawda?

A ja dzisiaj przeleżałam praktycznie cały dzień w łóżku bo się nie koniecznie dobrze czułam, brzuch mnie boli i tak ciągle, dziwne uczucie, bylismy tylko z mężęm na obiedzie bo zaprosił mnie do restauracji więc nie mogłam odmówić a jedzonko pyszne:-)
Jutro o 10 mam wizyte u gina, wiem, że nic nie zobacze bo za wcześnie ale przynajmniej wypytam o wszystko i się uspokoję. Trzymajcie kciuki!!!!

Może założymy wątek z wizytami u lekarza i zdjęciami USG byśmy mogły sobie opisywać wizyty i w ogóle?

Do góry