reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
O tak Olcia ładowanie po wnętrznościach mogłyby sobie darować :]
Za to powiem wam, że wolę to wiercenie synka od kopniaków. takie fajnie jest jak mi pod ręką jeździ nóżką a mąż ostatnio zachwycony bo kładzie twarz na brzuchu a mały mu jeździ po twarzy
Za to powiem wam, że wolę to wiercenie synka od kopniaków. takie fajnie jest jak mi pod ręką jeździ nóżką a mąż ostatnio zachwycony bo kładzie twarz na brzuchu a mały mu jeździ po twarzy
U
użytkowniczka r
Gość
Moje maleństwo pupkę wypina i urządza sobie łaskotanko w dole brzucha 
U
użytkowniczka r
Gość
Moj Jas od wczoraj duzo mniej sie rusza.Az do niego nie podobne.Myslicie ze to normalne bo zaczynam sie martwic.
Może mieć mniej miejsca i dlatego,tak mi się wydaje.
Antylopka
Potrojna mamuska
u mnie podobnie, może jedynie nie tyle co mniej, co spokojniej. Nie rozrywa mi brzucha i nie fika koziołków, tylko więcej po prostu czuję, jakby takie ocieranie i głaskanie, jakby nagle delikatniejszy się stał dla mamusiMoj Jas od wczoraj duzo mniej sie rusza.Az do niego nie podobne.Myslicie ze to normalne bo zaczynam sie martwic.
reklama
mamolka
Fanka BB :)
u mnie podobnie, może jedynie nie tyle co mniej, co spokojniej. Nie rozrywa mi brzucha i nie fika koziołków, tylko więcej po prostu czuję, jakby takie ocieranie i głaskanie, jakby nagle delikatniejszy się stał dla mamusi![]()
a w myślach- poczekaj mamusia poczekaj już ja ci zaraz figla spłatam