reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja
Mlode sia bawia to ja sobie buszuje po necie:tak::tak:Pogoda ciut lepsza bo nawet jakeis niesmiale sloneczko wyglada:tak::tak:
Dzwonilam do firmy kurierskiej i niby ten kurier byl wczoraj u mnie o 16;30:tak::tak::szok:Tylko nie wiem jak to mozliwe bo o tej godzinie bylam w domu:wściekła/y::wściekła/y:Dzsiiaj nei wzial tych lozek na auto ,wiec umowilam sie z Nim na poniedzialek na 14-15,mam nadzieje ze nie nawali
kurier jak ta lala:sorry2::dry::dry:
nie ma co:sorry2:
Ty leniu jeden :tak::-D:-D:-D:-D
A swoją drogą
Co masz zrobić dziś ,zrób jutro ,będziesz mieć 1 dzień wolnego.:-D:-D:-D:-D

Iwcik u mnie to różnie.
Przy pierwszym dziecku nie ma problemu z Rh .
Problem pojawia się przy drugiej ciąży i kolejnych.
Z każdą ciążą o innej grupie krwi niż matki - przeciwciała już zazwyczaj rosną.
Z Klaudią nie miałam wcale ,a ona jest+,ale po porodzie immuno dostałam. Potem 2 poronienia i z tego co pamiętam to po pierwszym immuno nie miałam ,bo nawet w szpitalu nie byłam.:no:
Drugie poronienie też w sumie nie pamiętam,ale dr. Niemiec coś tłumaczył ,że przeciwciał nie było ,więc immuno nie jest potrzebna.
Przy Kubie wzrosły mi przeciwciała i immuno miałam dawane 2 doby po porodzie.
W lipcu znów nie dostałam ,bo przeciwciała pewnie zupełnie nie były brane pod uwagę ze względu na bardzo wczesną ciążę 4-5 tyg tylko :-:)-:)-(.
Teraz mam dostać tuż po zabiegu.:tak::sorry2::sorry2:
Ech i tak to z tymi lekarzami...:sorry2::sorry2:
u nas też jest róźnica z tym że to ja mam + a m - więc problemu nie ma:no:
na szczęście:tak:
a tekst pierwsza klasa:-D:-D
Natali a ja myślałąm, ze to u mnei jest strasznie z tymi mokrymi czy tez płaczącymi czasem oknami :szok:
, weszłam siusiu przed wyjsciem z zakładu i dostałam @:-D
Tak więc moje kochane dziekuję za zainteresowanie i pamięć. Ja tam się cieszę, nie wiem jak WY:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale ja pisałam o płaczących ścianach:tak::tak:
na szczęście juz się tam nie duszę:tak:
no to super jak ty sie cieszysz to i ja sie ciesze;-):tak:

witojcie bylam w miesie i nakupilam iecha ze zamrazara sie nie zamyka:-D
a w lodoce ino ser i jedna wedlina i kilka parówek:sorry2::-D
m przyjedzie znow bedzie gadanie ze lodowka pusta:sorry2:
ale moze zdąże mu kupic jakiejs kiełbasy w sklepie jutro:-p:-D

reklama
witam

ja tylko na chwile
m poszedl na male zakupy
a ja wkoncu wzielam sie za malowanie tego przedpokoju jak mi sie uda to wrzuce zdjecia ale juz nie dzis...
zmeczona juz jestem wiec tylko napisze o sobie...

i dobrej nocki zycze bo dzis juz raczej nie wejde ;-):tak:

Lunka ciesze sie z Toba teraz z tego ze @ przyszla a kolejnym razem pocieszymy sie z fasolki:tak:
Meble to nie moja dzialka:baffled: nie mam pojecia ale temet interesujacy bo kiedys mojej tez beda potrzebne:-D

MH jak ja dawno golabkow nie jadlam mniammmm ale mi smaka narobilas Teraz tylko polski sklep mnie ratuje:happy2:

A ja poprasowalam i jestem gotowa:-D
Laura juz bardzo spiaca ale ze jutro nie ma przedszkola czeka na tatusia:happy2:
Znow pojda razem do sypialni i tatus po drzemce wyjdzie wyspany:-Da potem mnie meczy do 1:-D:-D rankiem mam ciezkie wstawanie:-D:-D

ale ja pisałam o płaczących ścianach:tak::tak:
na szczęście juz się tam nie duszę:tak:
wiem wiem , ze o swoich ścianach pisałaś-byłych -a ja pisze o swoich oknach-obecnych:-)
Pati no to szerokiego pędzla :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Tudzież wałka hihi

a potem mnie meczy do 1:-D:-D rankiem mam ciezkie wstawanie:-D:-D
:-D:-D:-D:-D

Oczy mi się same amykają, gdyby młoda padła to zasnęabym w pięć minut, albo lotem na poduszę:-)

Dzis mi Ania strachu napedzila, wychodzi o 15.50 ze szkoly wolnym krokiem 20 minut 16.30 jej nie ma. Wyszlam raz popatrzec, drugi...zadzwonilam do jej kolezanek...wszystkie dawno w domu a jej nie ma. Juz mialam leciec do sasiada zeby ze mna pod szkole podjechal a tu patrze idzie...z kolega...zagadani...ahhh mamus nie wiedzialam ze sie tak pozno zrobilo :szok:
Jak te dzieci szybko rosna...az strach sie bac co bedzie dalej

As to bylo jak slyszalas te tiry na drodze :-D;-) Jeszcze raz dzieki!!!

Luna pewno, lepiej wiedziec na czym sie stoi niz trwac w niepewnosci

Bede zagladac bo maz dzis w pracy zostal i wraca dopiero jutro :-(
To niezłego Ci stracha napędziła.
W sprawie synka zawsze możesz na mnie liczyć.

A zapomniałam Wam napisać,jak mnie dziś Kuba załatwił. :szok::-D:-D:-D
Kuba się ubierał chyba najwolniej jak potrafił.
W końcu nie wytrzymałam i mówię
Weź się ogarnij ,bo już późno,no pospiesz się.
A ten swoje ruchy powolne wykonuje i ma to w nosie. :baffled:
Widzę,że ściąga jak najdłużej.
W końcu mówię do niego.
Kuba ,czy Ty wiesz co masz robić :confused:
On tak -ubierać się - i dalej się ślimaczy.
Pytam więc ,to dlaczego robisz to tak powoli :confused:
Co nie umiesz :confused:
Pomóc Ci :confused:
Na co mój rezolutny syn odpowiada :-p :
Nie mamuś ,lubię patrzeć jak Ci adrenalina rośnie.
:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Myślałam ,że padnę. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

ehehehehehe, no już iwdze jak Ci podskoczyła, ale model :-)))))))))))))
Młoda chba już śpi, az sę bię tam zajrzec. Pójde pod prysznic i pod kołderkę. Pa

reklama
Hej laski

No i popoludnie przelecialo mi jak z bata bo wybralam sie wkoncu z moim synem do LIDKI no i bylam zdziwiona bo mój syn i jej odrazu zaczeli sie bawic jak dobrzy starzy kumple a był tam pierwszy raz , okazalo sie ze maja wspolna pasje auta cars no i mega temat do gadania no i do zabawy autkami nie moglam go doprosic zebysmy juz pojechali do domu a miałam byc tylko godzinke na kawie a byłam wsumie chyba ze trzy godziny ...........zreszta lidka tez nie chciała mnie puscic po godzinie heeee
ale bylo superrrrrrrrrrrrr

Luna całe szczescie ze w tej gazecie akurat nie ma kolumny poszukiwany heeeeeeee

Anka jego i tak znaja prawie wszyscy bo w przedszkolu robił furore haaaaaaa

AS troche mnie to dziwi ze ci nie dawali bo ja miałam po kazdym porodzie i po kazdym poronieniu i mowili mi ze to wazne zeby nie zapomniec o tym bo własnie zeby nie było problemów przy nastepnej ciaży ....a ja wlasnie w róznych dawkach otrzymywalam i zawsze dostalam kartke ze miałam taka szczepionke , ta kartke musiałam pokazac przed kazda kolejna ciaza hmmmmmm

Do góry