reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

dziendobry

oooo matko jak zimno :baffled: no to idzie zima :wściekła/y: nie lubie zimna bo i tak zmarzluch jestem to zimno mi jest ciagle ............

anineczka mieszkam 10mil za limerick :tak:

lubiczanka dzieki kochana :-)postaram sie czesiej pisac to moze wpadne w wasz rytm

powiedzcie mi czy na takie zimno zabieracie swoje pociechy na spacerki?? jesli tak to na jak dlugie??

coz lece - obowiazki wzywaja

milego dnia

reklama
Tichonek-wreszcie znalazłaś:)))opłacało się poszukać...a butki też się znajdą:)
Dzindusia-ja zabieram Młodego-i nie mam normy,od rana króciutki spacer do szkoły,potem w południe dłuższy na zakupki ,oczywiście po dzieci do szkoły-tak więc Daniel spaceruje po kilka razy dziennie:)
Wilwia-bidulek mały...Buziak i oby lekarz zaradził:)

Wilwia...zdrowka dla Tobiego
Dzindusia ...tak..ja tez wychodze na sacerki.... ale jak sa chore to raczej na krotkie..ale niech chociaz mrozek katar pomrozi troszke.. moja pediatra z Pl..ktora byla tez moja..zawsze kazala na spacey chodzin jak nie ma goraczki spacer niech zarazki marzna a maluch cieplusio ma w wozeczku..

Kamcia.. to co nozki woskujemy..:) mow co i jak , to wosk wstawie..:)

moj P wlasnie pojechal z soba i z corcia do lekarza bo mala kasze mocno ..pogorszylo jej sie od wizyty w srode.

Witam sie i ja :)

Wczoraj nie zagladalam bo po imprezie urodzinowej kolezanki leniuchowalismy do 15 pozniej mieslimy gosci i tak dzionek zlecial:)

Biola jak sie czujesz?mdlosci jeszcze mecza ?mi dokuczaja jeszcze rano ;/

Tichonek nareszcie udalo Ci sie kupic kurtke ja szukam butow ale nie moge znalesc na plaskim fajnych
Wilwia zdrowka dla synka

Lubiczanko widze ze w lepszym humorze jestes ciesze sie bardzo :)

AsienkoM czekamy na forki :)

Nic uciekam zjesc siadanko i za obiad trzeba sie wziasc....

Tichonek luzik, nawet nie zwrocilam na to uwagi. A fakt faktem, ze czytalam wtedy chwile dla ciebie, bo sobie w pl sklepie kupilam i byc moze dlatego mi sie pokrecilo. Ja zawsze sto rzeczy naraz robie, wiec czesto cos kosztem czegos. Moj blad, ale nie czuje sie zle ani winna z tego powodu, bo to sie zdarza. Zadna tragedia. A i mysle, ze tylko chwila nie oburzyla sie, tylko zwrocila uwage, co dopiero teraz zauwazylam, bo jakos od wyskoku zaczelam czytac niektore posty. I wspolczuje Twojej kolezance z powodu smierci taty. Straszne i smutne :-(

wilwia czekamy na wiesci, co jest z Tobim. A ja liczylam dzis na kawke z Toba!

Uciekam, dopiero co sniadanie zjadlysmy, wykapalam sie, teraz pora sie ubrac i posprzatac chatke po weekendzie. Jak moj M jest w domu, to caly dom do gory nogami sie wywraca.
A i musze sie pochwalic, ze byc moze bedziemy sie wyprowadzac w grudniu, ale to narazie nic pewnego. Dom znaleziony, parterowy, 3sypialniowy, z ogrodem jak boisko. Tuz przy samym Galway, bo w Claregalway. Taniej, duzo taniej niz tu placimy za apt. I tak sie zastanawiamy...M go robi w srodku, wiec wie co i jak. Nowiutkie podlogi,grzejniki,meble, wszystko nowe.Eh...Nawet odleglosc mi nie straszna, bo to tylko pare minutek do Galway(skrotem ok 5 minutek, nie trzeba do claregalway centrum wjezdzac,wiec bez korkow).Ale chodzi o to, ze to na uboczu Claregalway (przy supervalue sie skreca w prawo i w dol ciagle), a za sasiadow mam konie he. Sa i domy obok, ale nie tak jak na osiedlu. Ale kusi dom i kusi cena i przy samym Galway.Sama nie wiem o co mi chodzi. Nie lubie zmian chyba.

witam mamuski,
mam pytanie czy ktores z waszych dzieci mialo angine?
w tamtym tygodniu mala bolala gardelko a wieczorem temperatura podskoczyla troche,dalam calpol i wszystko ok ale na drugi dzien gardlo bolala ale bez temperatury,wiec do lekarza poszlam i lekarz powiedzial ze to angina i kurna antybiotyk,po 1 dniu brania antybiotyku czerwone gardelko zniklo wiec sama nie wiem czy nam dokonczyc ten antybiotyk bo ma do srody czy przesatac go dawacpo 5 dni skoro nic juz jej nie jest i sama sie zastanawiam czy musialam podawac ten antybiotyk,powiedzcie mi co dajecie dzieciom po terapii antybiotykowej,jakies probiotyki?aby wzmocnic organizm po antybiotyku.

hejka w poniedzalkowy ranek,nio juz raczej poludnie
ehhh ale sie naczytalam, naprodukowalyscie w ten weekend ze szok!!
My w sobote wieczorkiem wybylismy do znajomych, dzieciaczki sie pobawily, tatusiowe piwka pili a mamuski winko:-) do 4 rano:szok: ha ha myslalam ze sie nie podniose z lozka rano( ale nie z powodu kaca bo po niecalych dwoch kielonkach sie nie choruje tylko z powodu niewyspania sie przez Olive)Mala sie tak w nocy wiercila od 7 rano co chwilke sie budzila z placzem z poczatku myslalam ze sie wystraszyla nowego miejsca a ja znowu choróbsko dopadlo.Poxniej wogole nie chciala sie bawic lezala i bajki ogladala w niedziele dwie drzemki zaliczyla, miedzyczasie goraczkie jej zmierzylam iii 38 stopni miala i znowu syropki na zbicie, a o 21 juz padla. W nocy kilka razy siie budzila na picie,spalam z nia,jeszcze ja troszke ta temperatura meczyla,pospalysmy do 10 iii normalnie w szoku jestem bo mala jak nowo narodzona bawi sie nadaje jak radyjko-ale slysze ze chrypke jakby miala. No nic mam nadzieje ze herbatka z miodem i cytrynká pomoze

Wilwia zdrówka dla Tobika
Larciu wypisz moze wszystkie za i przeciw, moze taka zmiana wyjdzie na lepsze.ha ha a jak sie przeprowadzicie to wpadniemy na parapetowá kawé prawda Andziulino?;-)

mala spi wiec jestem na moment,bo zaraz do garow.Twarog trza wykorzystac..moze jakies oponki..;-)Mam z wczoraj golabki na obiad wiec jeszcze tylko zupa dla malej i luz..
Pol niedzieli spedzilismy milutko u znajomych,Wikta sie pobawila..Z wrazenia nie bardzo spala w nocy,ale nie bylo najgorzej;-)
Ponoc mrozne dni nadciagaja..dobrze ze mamy ten kominek na torf:happy:

wilwia-ale goraczki Tobi nie mial?Qrcze troche to troche wyglada na alergie..Zdrowka dla niego!
Moja Wikta chyba tez na cos ma,ale nie ma jak stwierdzic na co:baffled:Nosek sie jej odetkal i juz jest OK,ale stwierdzilismy z A.ze to jednak alergiczne bylo najprawdopodobniej:baffled:
Larcia-fajnie ze taki domek sie Wam trafil..Tylko o ile pamietam ucieklas do ludzi z Headford,wiec pewnie ciezko C teraz sie zdecydowac znowu na wyprowadzke;-)Wiadomo ze cena i przestrzen kusi,ale to kto jak lubi.Mi cisza i wiejskie klimaty nie przeszkadzaja;-)Wprost przeciwnie..:happy:Korzystnej decyzji zycze!;-)
bina66-lekarzem nie jestem ale wiem ze kazdy antybiotyk trzeba wziac do konca.To na bank.Nazw probiotykow nie znam bo nie mialam sposobnosci podawac, ale na pewno w aptece Ci doradza:tak:albo zaraz ktoras z dziewczyn podpowie;-)

Ide dzialac:happy:Do pozniej!

reklama
bina66 ja niestety nie pomoge moja corcia nigdy nie brala antybiotyku ale ja bym doknczyla branie antybiotyku,przejdz sie do apteki powinni cos doradzic jakie probiotyki mozesz podac chociaz z tym roznie,zdrowka zycze

Mialam isc z cora na spacer i guzik zaczal padac grad a teraz deszcz :baffled:

Do góry