reklama

Mamy z Irlandii!!

witam

ja tak tylko o dupie marynie chciałam...chociaż nie powinnam obrabiac Maryny tyłka :-p

dzisiaj byliśmy u Lubiczanków,dziękuję za kawkę i ciasto :-)
Wyściskałam od Margarety :blink:

później przyjechali landlordowie i zabrali łóżko z pokoju zabaw chłopaków,noooo teraz to oni mają wielki play room :cool2:
zabrali też suszarkę bo nam korki wybijała i chyba zwalę się praniem na tydzień bo nie posiadam suszarki stojącej :dry:
oby przywieźli jak najszybciej jakąś nie zepsutą :blink:
posiedzielismy z nimi,pogadaliśmy o po 22 się zawinęli...
ja też zaraz idę w kąpiel i poczytac ksiażkę...

zastanawiałam się czy zabierac głos w związku z dzisiejszą konwersacją...no i nie byłabym sobą gdybym głosu nie zabrała :no:

tylko chwilka nie podczytywałaś nas zanim się zarejestrowałaś? jeśli nie to trzeba było :tak: zobaczyłabyś ,że my nudne jak flaki z olejem,tylko kupki srupki i pierdy nam w głowie :blink: jeśli podczytywałaś to miałaś już jakiś obraz nas i naszych nudnych jak flaki z olejem rozmów...
nie będę przekonywac Ciebie ani nikogo z podczytujących ,że prowadzimy zażarte dyskusje na różne tematy,albo że mamy dziesiątki innych tematycznych wątków....ooo albo,że możesz założyc sama swój wątek i nikt Ci go nie zamknie.
:tak:
w zasadzie tak na prawdę nie wiem o co kaman.Każdy kto chciał wypowiedział się na temat szczepień,ja osobiście znam argumenty za i przeciw szczepieniom i nie muszę się tutaj na nie wypowiadac,bo ja postanowiłam szczepic i nikt mnie nie przekona do nieszczepienia.Tak samo moniadan na ten przykład nie szczepi i pewnie jest oczytana w tym temacie i tyle,pewnie jej też nikt nie przekona do szczepień.
I nagle z tematu szczepionek wychodzą ogóle żale ,że my nie rozmowne na ciekawe tematy:dry:
Ale jest też druga strona medalu,ja wolę czasami pogadac o srupkach kupkach bo najwzyczajnie w świecie nie mam czasu na pisanie esejów albo rozmawiam o poważnych problemach w cztery oczy :ninja2::ninja2:

nie chcę byś zrozumiała mnie źle...ja na przykład kiedy zapisuję się na jakieś forum w myślach oceniam sobie czy chcę tam pisac czy też nie.Jeśli nie cicho się usuwam nie mając do nikogo pretensji...a ty nie miło nas potraktowałaś co jest faktem niestety :blink:

dzindusiu każda z nas była kiedyś nowa na forum,też mi było ciężko się wbic choc na tamte czasy było mniej forumowiczek niż teraz.Pisz i pisz! a skąd ty jesteś dokładnie? z Limerick?

nooo idę jajca zebrac z kurnika i do wyra z książką.;-)

Tylko chwilka Sto Lat dla synka :tak:

reklama
to ja tylko napiszę - wszystkiego najlepszego dla Kubusia... :tak:

aaa i Agusiek - babolu jeden - może jakaś kawka w końcu, ty pracusiu jeden:-p
a całej reszcie miłego towarzystwa wzajemnej adoracji - spokojnej nocki :-D

No to i ja sie przywitam tutaj monotematycznie:-DNajlepszego dla Kubusia:tak:

A tak poza tym to coz ja moge napisac....codziennosc z piatka dzieci:-pto chyba nie jest wystarczajaco ciekawy temat:baffled: a do tego nie czesto tu goszcze za dnia,ze tak powiem,ale coz.... najpierw obowiazki a przyjemnosci pozniej:zawstydzona/y:taka jest kolej zycia....:confused: bynajmniej mojego;-)ale zeby nie bylo ze sie zale:no: o nieeeeeeeeeeee......to moj swiadomy wybor:-D i to najlepszy ,ktorego moglam dokonac:happy2:ale co ja tam wiem:dry::cool2:

Zycze wszystkim upojnych lub spokojnych nocy....do wyboru,co tam ktorej trzeba:-D

dobranoc

siemano

u mnie codziennosc wraca do ormy czyli..bulki juz upieczone...zaraz mlody wstanie bo w koncu wraca do szkoly po tygodniowej nieobecnosci ..juhuuuu:-D:happy:
ok...milego poniedzialku
lece robic sniadanko

wowwwwwwwwww to sie dzialo na forum i znowu jakas afera;)))jest co czytac hiiii
a swoja droga tylko chwila chodzi chyba o to ze jezeli ona ma odmienne zdanie to zaraz bedzie lincz i szczerze po jej poscie nie odczytalalm jak ataku czy cos takiego tylko kobieta napisala co o tym mysli:)i temat zamkniety kazdy ma prawo do swojego zdania i tyle na temat
narazilam sie heeeeee;)))))

Dzień dobry:)))
Tylko_chwilka-broń Boziu ja nie krzyczałam:(Zupełnie przez przypadek(co często mi się zdarza)nacisnęłam CAPS LOCK,a podczas pisania nie patrzę w ekran i mi się nie chciało poprawiać-bo ja znany leniuch jestem;)Nie gniewaj się i nie obruszaj na nas-nie masz czasem dość atmosfery wojny i wrogości wśród Polaków na ulicy chociażby?No ale kończę temat,a dla Kubusia życzę oby mu się spełniły jego wszystkie dziecięce marzenia:)
Didi-no wreszcie szpital zakończył etet u Was w domku:)Nareszcie:)
Anineczko-to ja dziękuję:)No to teraz w pokoju gier czyste szaleństwo:)
Dzindusia-wprowadzaj się do nas na stałe:)))
Monidan-dzięki...znowu nie zapeszając-z godziny na godzinę jest lepiej-co to będzie przy wyjezdzie;)
No wczoraj nawet mieliśmy czas dla siebie(ja z J),bo szanowny gość poszdł spać po 22giej:/
Tymczasem zabieram się do nudnych i monotonnych zajęć a Wam miłego dnia życzę

Bry:-)
Aleśta nadziargały:szok:Zostawić same i się tak rozwydrzają:-D
Na temat gorący w ten weekend pisać wiele nie będę bo już wszystko zostało powiedziane:sorry2:Powiem tylko tyle,że tylko_chwilko,to,że ktoś niechcący Twój nick przekręcił nie jest chyba niczym strasznym,a Larcia specjalnie tego nie zrobiła zapewne,do mnie też Cichopek pisano i nikomu uwagi nie zwracałam,ale mam wrażenie,ze Ty szukasz ciągle jakiegoś haczyka,żeby się tylko do czegoś przyczepić:sorry2:To do Chwili dla Ciebie,to do tematu szczepień to do tematu powtórnego ślubu rodziców..No szukasz ewidentnie dziury w całym i tyle.Jak masz za dużo energii to poszukaj może jakiegoś forum typu nabuzowani.pl czy wyładuj się.com i pisz do woli skoro my za nieśmiałe jesteśmy,żeby ostro dyskutować na dane tematy,jak twierdzisz:sorry2:A i mam wrażenie,że nick tylko_chwilka wymyśliłaś sobie nie bez przyczyny.Dosłownie tak to wygląda jakbyś wpadła zrobić zamieszanie i miała zamiar się stąd wynieść po chwili.
Dla Twojego Kuby najlepsze życzenia urodzinowe:tak:

A ja nareszcie sobie wczoraj zakupiłam kurtkę na mój brzuch i cyc:zawstydzona/y:Jeszcze z butami mam problema ale mam nadzieję jakoś z niego wybrnąć:sorry2:
A poza tym miałam smutny weekend bo mojej ukochanej psiapsiółki tata zmarł w domu,znaleźli go już martwego,nie wiadomo jak długo tam leżał:-(I jak z nią rozmawiałam przez telefon to się tak spłakałam,że brak słów:-(
Idę coś zjeść....

reklama
Witam mamusie:-)
U nas ciezka noc,nie przespana.Tobiego meczyla dziwna chrypa,kaszel,z nosa mu sie lalo.Biedulek teraz zasnal.Do tego ta wysypka,jego policzki wygladaja coraz gorzej.Juz nie wiem czy to od tego szczepienia,podono synka naszych wspollokatorow tez zaczyna cos wysypywac.Umowilam sie do lekarza i mam nadzieje,ze cos pomoze.Ide tez sie troszke przespac.Pozdrowionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry