Witam sie i ja :-)
Kolejny dzien z parszywa pogoda
juz bym wolała snieg po kolana i trzaskajacy mroz;-) od tego co jest za oknem od kilku tygodni
Jakos nie mam weny na pisanie,mam w planach dzis sprzatanko domku,zobaczymy ile z tego uda sie zrealizowac;-) ,teraz zmykam na szybki spacer z psiurem a i musze zahaczyc o sklep bo M zrobił wczoraj grochowke ale zapomniał ze nie mamy ziemniakow
Miłego dnia dziewczynki:-)
Kolejny dzien z parszywa pogoda
juz bym wolała snieg po kolana i trzaskajacy mroz;-) od tego co jest za oknem od kilku tygodni
Jakos nie mam weny na pisanie,mam w planach dzis sprzatanko domku,zobaczymy ile z tego uda sie zrealizowac;-) ,teraz zmykam na szybki spacer z psiurem a i musze zahaczyc o sklep bo M zrobił wczoraj grochowke ale zapomniał ze nie mamy ziemniakow

Miłego dnia dziewczynki:-)
;-)
zeby sie z chorobami nie zetknac ;-D ale ludzie sa jednak "życzliwi" i musza zawsze 2 grosze wtracic pozdrowionka dla ciebie kruszynki i koteczkow ;-P
. Skorzystałam i pojechałam z młodym do szwagierki, Pawełek wzbogacił się o ręcznik z kapturkiem - na kapturku głowa Puchatka, bodziak, czapeczka i pajac a ja mam śliczny beżowy prawie naturalny;-);-) płaszczyk na kożuszku na zimę

bo w szkole do 18-ej byłam i nawet nic słodkiego nie miałam
bo to stażem pracy były przyznawane i te co pracowały 3 m-ce to po 90zł dostały a ja nawet tych 30zł nie dostałam. Potem na Wielkanoc jakoś po równo dzieliła dyrektorka to dostałam 148zł