• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
hej

wpadam sie zameldowac , ale nadrobic nie nadrobie napewno, wczoraj bylismy na urodzinach u kolezanki Bartoszka,a dzis czuje ,ze mnie juz kompletnie rozklada.
Biore (oprocz domowych sposobow) paracetamol, jakis syrop i zelki na gardlo - to co mojemu w aptece pokazal facet,ze mozna brac w ciazy to wziol ;-) ale mi nic a nic nie przechodzi,a wrecz mam wrazenie ze jest gorzej :wściekła/y: wybralabym sie do lekarza,ale probuje jeszcze walczyc bez antybiotyku.....

A mnie znowu niedobrze. Juz myślałam, że na porannej zwrotce się skończy.... Cholera, zaczynam podejrzewać ten mój weekendowy napad na mandarynki o te sensacje... :(

Ale wiecie co? Dosyć tych smutów od poniedziałku - choroby, głupie stosunki w pracy i takie tam. Więc wracam do tematu futrzaków i mam nadzieję poprawić wszystkim humor. W załączeniu wygląd łózka moich rodziców kiedy się z niego wygrzebią. Akurat teraz miałabym ogromną ochotę się tam wkręcić :))
DSCF8230.jpg

Cześć ciężarówki ;-)

Wiem wiem pewnie już dawno zapomniałyście kto ja jestem i już dawno skreśliłyście mnie z pamięci BB...no ale niestety życie biegnie do przodu jak szalone i brak czasu zaczyna doskwierać :-(:zawstydzona/y: dziś znów czekam na fachowca bo rodzice robią garderobę a jak się nie przypilnuję to oczywiście nic nie zrobi :baffled: poza tym w sobotę mam egzamin więc i do nauki muszę się przymuszać:baffled: jutro wyniki, w piątek wizyta..i tak ciągle coś ...

Na dwa dni ostałam się ino sama bo mój M. pojechał na jakąś konferencję...mam nadzieję ,że szybko miną..:tak:

Widzę,że poruszany jest temat pracy i nieszczęsnego ZUS-u :baffled: właśnie zamierzam wsiąść zwolnienie od lekarza i zobaczymy jak to będzie - mam nadzieję ,że obejdzie się bez większych problemów...

Wiktor tańczy w brzuchu...wczoraj w nocy to myślałam ,że nie wytrzymam - tak gdzieś się ułożył ,że kłucie w lewym boku było nie do zniesienia w każdej pozycji...no ale grunt ,że go czuję i jestem w stanie wybaczyć mu jego wybryki- choć- jest coraz ciężej...:zawstydzona/y:

Witam też nowe marcówki ( będzie wysyp 2011 jak nic ):-) a te nieco starsze Marcjanki ściskam mocno, te co mają zaliczenia i wizyty - trzymam mocno kciuki!!:tak:

Trzebiska...temu kotkowi wykręciłaś kręgosłup:-D łoooo matko....:szok:

Rudzik...duuuuuuuuuuuuuużo zdrówka i trzymam kciuki aby obyło się bez antybiotyku!!! ;-)

A włosy to mi wypadają garściami po prostu...płakać mi się już chce co będzie dalej...macie jakiś pomysł albo wiecie może co można??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Dziewczyny
Melduję się z frontu, wczoraj do północy opróżnialiśmy pomieszczenia i zaklejaliśmy folie na co się tylko dało (myślałam, że mi kręgosłup pęknie), ekipa już działa, skuli podłogi więc wycofać się już nie da... ;-) Ja nadaję znów z domu Taty bo Małż kazał mi się rano ewakuować i nie stresować JEGO - Pana Zarządcę Remontu ;-) Tak też zrobiłam, zobaczymy jaki będzie tego efekt ale szczerze mówiąc innej perspektywy nie mam (będą kłaść gładź, malować, kleić panele, więc to nie dla nas zapachy...). Przyznam szczerze (z odrobiną wstydu), że jakoś ciężko mi do końca zaufać facetowi, że wszystkiego dopilnuje, wprawdzie zrobiłam mu mega listę, no ale wiecie jak to jest - mimo listy oni i tak z trzech zadanych zadań o jednym zawsze zapomną... Z drugiej strony - przygotowanie domku na przyjście maleństwa - to jego działka i nie mogę przecież deprecjonować jego umiejętności i zakładać z góry, że bez mojej (mega fachowej, koniecznej, idealnej, niezbędnej, oczywistej, najmądrzejszej i jedynie słusznej) pomocy nie załatwi tego jak należy... Choć trudne to, bo ja to mam taki charakter, że wszędzie muszę wściubić swoje trzy grosze... ;-) W każdym razie zostało mi poddać się roli pokornej żony, kobiety - gospodyni, więc zabieram się za przygotowanie sznycelków z indyczego mięsa z pestkami dyni dla mojego Pana Zarządcy Remontu na obiad a potem wpadnę nadrobić Waszą wczorajszą produkcję i na plotki :-)
Buziole :-):-):-)

Ostatnia edycja:
witam kochane! i ja się zamelduję, oczywiście nie jestem w stanie was nadrobić, bo naskrobałyście w weekend tyle, że szok. tak, to jest jak człowiek zabiegany i nie ma czasu siąść na dupce. dzisiaj też mnie czeka taki dzień. odebrałam wyniki badań, znowu anemia się ujawniła:/ ciekawe co jutro powie ginek na wizycie..
poza tym z nowości, porobiłam w weekendzik z emkiem zakupki dla maleństwa. to była nieziemska przyjemność kompletować te małe cudeńka we dwoje. widzę, że mojemu mężowi nastrój też się udzielił.
Natomiast z kiepskich wieści, to w ostatnich dniach cierpię na nudności w.. nocy:( rzygam jak kot buuuuuuuu emek przy mnie nie śpi tylko histeryzuje gotowy do jazdy na IP, bo ma wrażenie, że schodzę hehe

no nic kochane, lecę brać się za obiadek. wpadnę potem

Ostatnia edycja:
Czesc grubaski

ja tylko na chwile bo musze jeszcze skręcić loka i do pracy biegiem zajrze do was po poludniu:tak: i poczytam co tam napisałyscie........

Cliford- ciebie sie nie zapomina:-p:-p:-p

miłego dopołudnia dziewczyny

witam mam naimie Ewelina i spodziewam sie córeczki tp.11.03.10 imie wybralismy Emilia strasznie ciesze sie ze moge poznac inne marcowe mamy ;-)

hej trzebiska ja tez mam 2 kotki brytyjskie niebieska i liliowa ja uda mi sie zrobic fajne zdjecie to wrzuce.Jedna z nich wlasnie lezy w lozku kolo mnie a w zasadzie spi ;-) mam pytanko czy nie zameczaja cie wszyscy tematem toksoplazmozy w zwiazku z tym ze masz koty?? bo ja doc czesto slysze takie uwagi .Moje kotki maja 5 miesiecy i druga 6 miesiecy sa niewychodzace na zewnatrz zaszczepione odrobaczone.Czytalam o toksoplazmowie ze głównie mozna zarazic sie w 90% przypadkow przez surowe mięso(lub niedosmazone lub niedogotowane ) ja od poczatku ciazy nie robie nic przy surowym mięsie ewentualnie gdybym musiala to w rekawiczkach jeden test na tokso juz robilam byl ujemny teraz zrobie drugi i ok.8 miesiaca 3 razy Podrawiam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry