Hej hej! Czy ktoś może mi przypomnieć jak wygląda sł0ńce? 
Widzę, że wrocławskie marcówki wspomniały o spotkaniach "Mama rozmawia". Mi jak na złość nie za bardzo pasuje żaden z terminów. 26.11 to akurat będę się witać z eMkiem po kilkudniowym szkoleniu
:-) a 25.01 akurat mam umówiony montaż kuchni w nowym mieszkaniu.. No ale może P. będzie miał pierwsze zmiany i on popilnuje fachowców ;-)
W ogóle temat mieszkania determinuje każdą wolną chwilę. Aktualnie wałkuję inspiracje do pokoju Gabrysi i strasznie ciężko mi się na coś zdecydować
Już się nie mogę doczekać, kiedy będziemy się mogli wprowadzić.
Za to w piątek pojechałam sprawdzić jak sobie radzą moje dziewczyny w sklepie i zostalam skutecznie odciągnięta od bierzących spraw. Jak się okazuje, trzy dwudziestokilkuletnie dziewczyny postanowiły wrócić do czasów podstawowki i przstały ze sobą rozmawiać
Boże, jak ja bym chciała mieć możliwość zatrudnić dojrzalszy zespół..
No ale nie ma tego złego - wykorzystałam dzień zniżek, który akurat był w moim CH i upolowałam kilka perełek dla mojej córci

Widzę, że wrocławskie marcówki wspomniały o spotkaniach "Mama rozmawia". Mi jak na złość nie za bardzo pasuje żaden z terminów. 26.11 to akurat będę się witać z eMkiem po kilkudniowym szkoleniu
:-) a 25.01 akurat mam umówiony montaż kuchni w nowym mieszkaniu.. No ale może P. będzie miał pierwsze zmiany i on popilnuje fachowców ;-)W ogóle temat mieszkania determinuje każdą wolną chwilę. Aktualnie wałkuję inspiracje do pokoju Gabrysi i strasznie ciężko mi się na coś zdecydować
Już się nie mogę doczekać, kiedy będziemy się mogli wprowadzić.Za to w piątek pojechałam sprawdzić jak sobie radzą moje dziewczyny w sklepie i zostalam skutecznie odciągnięta od bierzących spraw. Jak się okazuje, trzy dwudziestokilkuletnie dziewczyny postanowiły wrócić do czasów podstawowki i przstały ze sobą rozmawiać

Boże, jak ja bym chciała mieć możliwość zatrudnić dojrzalszy zespół.. No ale nie ma tego złego - wykorzystałam dzień zniżek, który akurat był w moim CH i upolowałam kilka perełek dla mojej córci

:-).