reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczka no wlasnie zadnej temperatury nie mial,bo tez myslalam,ze to moze ta 3 dniowka.A z tym nurofenem to naprawde dziwne,jesli wczesniej nigdy nic nie bylo.
Uciekam przygotowac cos mojemu dziecku na obiad,bo nici narazie ze spania.Chce zzrobic mu dzis kopytka z jednego z przepisow z zywienia wedlug 5 przemian.Tam ppisze ze polac cebulka usmazona,tylko boje sie troche o jego brzuszek bo takiej cebuli jeszcze nie jadl i moze jakis sosik?

reklama
Witam.

Nam rowniez weekend minal bardzo sympatycznie, w sobote byli w nas znajomi, chlopy grali w pleja a my baby plotkowalysmy i tak dopiero o 4 rano poszlismy spac,a w niedziele bylismy na zakupach w blancz :happy:kupilismy pare ******* do domu i dla Natalki kilka ciuszkow.

W nas tez pogoda do bani, pada a raczej leje i jest ciemno jak w d...., i juz poszlam sobie z Natalka na spacer:wściekła/y: Ech moze potem przestanie.

Lece chatke ogarnac bo jest niezly sajgon, wszedzie walaja sie N zabawki:crazy:

Bina-SANTA CLAUS AT THE NATIONAL BOTANIC GARDENS
Programme of Events, National Botanic Gardens, Glasnevin

FORT LUCAN SANTA’S TOY FACTORY
Visit Santa Claus in his Toy Factory at Fort Lucan, Dublin

SANTA AT THE CHOCOLATE WAREHOUSE
The Chocolate Warehouse | Santa Visits | Manufacturing the finest chocolate |

WINTER WONDERLAND
Winter Wonderland

wilwia u nas młody też wciągał nurofen wcześniej i nic nie było i też jestem uprzedzona do diagnozy lekarza,że to przez nurofen,a najgorsze jest to,że calpol tak średnio na niego działa :baffled:
Anineczko a może Paralink??? jak młoda miała trzydniówkę to dawaliśmy nurofen i paralink na zmianę, bo Calpol to na nią też nie działał

U nas padał grad.

Lubiczanko buziakujemy z Anią:-)

Dobra idę robić porządki w szafie, a tak mi się chce:rofl2::-p:baffled:

Ooo dzięki didi.Tak więc jak nasz landlord nie będzie nam stawiał komórki na ogrodzie to wpakujemy się do auta :tak: Już nie wspomnę,że muszę wypróbowac jaką madbebe dobrą kawkę robi :-p;-)
4 grudnia też zwizytujemy zachód bo kumpela robi 30-stkę :rofl2:

Asieńko na szczęście miałam zwykły panadol dla dzieci z Polski i co dziwne bo przecież calpol to też paracetamol :baffled::dry::dry:

idą do nas chmury :blink: pewnie dmuchałyście w te chmury co sił bym nie miała lepiej od was :angry::rofl2:

renni a czy ty się wybierasz na wizytę do Sw.Mikołaja? Bo moze byśmy zlocik mały zrobiły u Świętego? Margaritta,Asieńka,Tichonkowa i reszta dziewcząt z co.Dublin? Bo w Ogrodach botanicznych będzie 12 grudnia w niedzielę od 14,tak właśnie wyczytałam :sorry2:

Asieńko na szczęście miałam zwykły panadol dla dzieci z Polski i co dziwne bo przecież calpol to też paracetamol :baffled::dry::dry:

renni a czy ty się wybierasz na wizytę do Sw.Mikołaja? Bo moze byśmy zlocik mały zrobiły u Świętego? Margaritta,Asieńka,Tichonkowa i reszta dziewcząt z co.Dublin? Bo w Ogrodach botanicznych będzie 12 grudnia w niedzielę od 14,tak właśnie wyczytałam :sorry2:

U nas też to dziwne było, bo calpol nie działa a Paralink bardzo szybko

Pogadam z M i zobaczymy, fajnie byłoby zlocik zrobić. Dawno żadnego spotkanka nie było

Melduję się i ja :-)
Kasiuleczka - pewnie, że pojedziemy do Larci, a co;) i to nawet wcześniej niż się przeprowadzi:p
Larcia - ale wypas z tym ogródkiem i konikami...
Wiliwa - zdrówka dla Tobika
Anineczka - ja spróbowałam wejść na ten jarmark wczoraj... i co ci powiem - po 20 metrach zrezygnował i zawróciłam do wyjścia... tyle było ludzi, że nie było szansy przejechać wózkiem, a jeśli chodziło o stragany, to widziałam aż 2, ale oczywiście zza pleców ludzi :baffled: ale ty śmiało przyjeżdżaj - może trafisz, że nie będzie takich tłumów;)
chorowitkom - dużo zdrówka
a ja uciekam na jakiś spacer, tzn wypuszczę dziecko na łąkę, żeby się wybiegało;P

Jak 12-tego to bardzo chętnie:tak:bo tydzień przed wybywam do jednego takiego małpiszona na weekand:-pa tydzień po mam zacne urodzinki:sorry2:natomiast pomiędzy akurat luz:tak:
A doczytałam,że Mikołaj od 14-tej ale od 12-tej Christmas market:-)
Zdrówka dla Tobika:tak:
AsienkaM widziałam Twoją sesję na NK,cud,miód i orzeszki:tak:Śliczne zdjęcia,pochwal się tutaj bo nie wszystkie dziewczyny Cię na NK mają a jest się czym chwalić:tak:

Renni my też niedzielę w Blanchu spędziliśmy,że też się nie spotkałyśmy:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry