reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
to jak polecacie to dzisiaj albo jutro skoczę i małej kupię cebion multi :-)

DAFFI - :-) przegrzewanie dziecka gorsze od lżejszego ubrania ;-) ja jestem takiego zdania :-) i coś w tym chyba musi być bo moja mała zdrowa jak ryba a nigdy właśnie nie ubierałam jej specjalnie za grubo żeby się trochę zahartowała

dokladnie dlatego moja mloda hartuje sie od dawna.. spimy przy otwartym oknie i wylaczonym kaloryfezre.. ja przy takim sztucznym cieple nie umie spac pozatym i julka i ja wolimy jak jest chlodniej niz ma byc za goracoz a to moj M nie. i czesto w nocy mi podkrecal kaloryfer i zamykal okno!

DAFFI - no ja tak na początku robiłam ale że ja cieplak jestem to później to trochę zaniedbałam i się ciepliłyśmy już później :-p ale swoje zahartowałam i jest dobrze :-D

UMI - ty się ze mnie nie śmiej !! :-p

PATRYCJA - ja mam świra na punkcie tego jak wyglądam więc wiesz ja inaczej do tego podchodzę i mimo że jestem szczupła to ostatnio z 20 minut chyba wyłam że mam wielki brzuch i wpadłam w taką histerie że się uspokoić nie mogłam :dry:

CLIO - moja mała też taki pulpet był :-p

Powariowałyście normalnie... tyyllleee czytana....:szok:
j to cie powdziwiam,po 2 porodach i taka super waga:)
Heh waga moze nie super bo 67kg ale nie narzekam, dobrze mi ze soba taką:-)
Hej witam :-) niektóre może mnie jeszcze pamiętają ale z tego co widzę większość nowych mam więc się przedstawię :-D

Marta 21 lat moja córcia ma 2 latka :-) jestem z okolić Trójmiasta ;-)

Postaram się tu do was znowu wkręcić ;-)
Witam i widze ze sie dobrze wkreciłas juz:-p
a ja zważyłam dzis Alexa 6kg !!! szok
Nooo to super:-) mój wazył tydzien temu 8450g i jutro go zwazymy bo chce zobaczyc ile tyje na tydzien mniej wiecej:-)
Dobra kobietki zbieram sie do lekarza... trzymajcie kciuki :(
Kciuki zacisniete!!!:***

No a tak apropo chrzcin to my dawalismy z Hania i danielem 150zl. a teraz zaspiewal 200zl.... Mielismy dac po chrzcie... a tu juz prawie grudzien i my nie zapłacilismy.... wasza rozmowa mi o tym przypomniala:-D no ale nie mamy szczerze tej kasy, trzeba sie wybrac do tego ksiedza i pogadac ze kasy brak, trójka dzieci na utrzyamaniu ble ble ble i moze nam odpusci albo dac mu tylko te 50zl;-) hehe zobaczymy...;]
Nie vylo mnie bo swiatlo robili i juz wreszcie skonczone i nie bedzie przerw w dostarczaniu pradu:-) wreszcie......;-)

fame fatale starałam sie żeby taki nie była ale cóż ... jego prawo potem straci jak sie ruchliwszy zrobi :D
patrycja trzymamy :D
umi fikusek to sie nadaje na dobry materiał reporterski :D temat super :) jak nie chcąchrzcić to tak jaby te dzieci gorsze były ...

reklama
Do góry