misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Ciao Lasencje!
Nareszcie udalo mi sie zabrac za klawiature! POnadrabialam ale juz nie pamietam co kumu chcialam....ee...
Anineczko- A. byl na tym targu z Alem. Mowi ze fajnie ale tak mu pachnialo kielbasa wszedzie,ze uciekl...pojechal do polskiego sklepu, kupil sobie peto kielbasy i zjadl!

Larciu- dont go.....:-
-( Kogo bede spotykac na niedzielnych zakupach....?? No kogo??:-(
Wilwia- super,ze jednak moze bedziecie dalej mieszkac w naszym rejonie! No i usciski od Cioci Misi dla Elficzka...biedaczek malusi....
No, a ja mam troche wiecej energii bo spalam dzis w dzien 2.5 h z Alem...
Slowo daje...ja jak dziecko...bez tej drzemki nie dalabym rady! Rano zaliczylismy spacer...ale bylo tak zimno,ze Alex wygladal jak 'Syberian Men'- czapa, rekawiczki,szalik...Matka nie lepsza- narciarska kurtka, rekawiczki, czapa...czizas...zima sie zaczyna!
Nie moge sie doczekac swiat...a najbardziej prezentow pod choinka...i bynajmniej nie tych dla mnie tylko tych dla Ala!! nawiedzona....
A Wy macie juz pomysly?? Dla dzieciakow i dla mezow...bo ja nie mam pojecia co mojemu kupic...tzn.o co prosic Gwiazdora vel Mikolaja;-)
Teraz robie szarlotke razowa:-) Takze Andzia-----wiesz....czekam!:-)
No i nie wiem co ja jeszcze chcialam...najwyzej dopisze.
AAAA AsienkoM- piekne fotki!
Nareszcie udalo mi sie zabrac za klawiature! POnadrabialam ale juz nie pamietam co kumu chcialam....ee...

Anineczko- A. byl na tym targu z Alem. Mowi ze fajnie ale tak mu pachnialo kielbasa wszedzie,ze uciekl...pojechal do polskiego sklepu, kupil sobie peto kielbasy i zjadl!

Larciu- dont go.....:-
Wilwia- super,ze jednak moze bedziecie dalej mieszkac w naszym rejonie! No i usciski od Cioci Misi dla Elficzka...biedaczek malusi....
No, a ja mam troche wiecej energii bo spalam dzis w dzien 2.5 h z Alem...

Nie moge sie doczekac swiat...a najbardziej prezentow pod choinka...i bynajmniej nie tych dla mnie tylko tych dla Ala!! nawiedzona....

Teraz robie szarlotke razowa:-) Takze Andzia-----wiesz....czekam!:-)
No i nie wiem co ja jeszcze chcialam...najwyzej dopisze.
AAAA AsienkoM- piekne fotki!