reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ciao Lasencje!

Nareszcie udalo mi sie zabrac za klawiature! POnadrabialam ale juz nie pamietam co kumu chcialam....ee...:baffled:
Anineczko- A. byl na tym targu z Alem. Mowi ze fajnie ale tak mu pachnialo kielbasa wszedzie,ze uciekl...pojechal do polskiego sklepu, kupil sobie peto kielbasy i zjadl!:-D:-D:-D

Larciu- dont go.....:-:)-( Kogo bede spotykac na niedzielnych zakupach....?? No kogo??:-(

Wilwia- super,ze jednak moze bedziecie dalej mieszkac w naszym rejonie! No i usciski od Cioci Misi dla Elficzka...biedaczek malusi....

No, a ja mam troche wiecej energii bo spalam dzis w dzien 2.5 h z Alem...:zawstydzona/y: Slowo daje...ja jak dziecko...bez tej drzemki nie dalabym rady! Rano zaliczylismy spacer...ale bylo tak zimno,ze Alex wygladal jak 'Syberian Men'- czapa, rekawiczki,szalik...Matka nie lepsza- narciarska kurtka, rekawiczki, czapa...czizas...zima sie zaczyna!

Nie moge sie doczekac swiat...a najbardziej prezentow pod choinka...i bynajmniej nie tych dla mnie tylko tych dla Ala!! nawiedzona....:-D A Wy macie juz pomysly?? Dla dzieciakow i dla mezow...bo ja nie mam pojecia co mojemu kupic...tzn.o co prosic Gwiazdora vel Mikolaja;-)

Teraz robie szarlotke razowa:-) Takze Andzia-----wiesz....czekam!:-)

No i nie wiem co ja jeszcze chcialam...najwyzej dopisze.

AAAA AsienkoM- piekne fotki!

reklama
Ehm no ja bym chciala zostac na Knocknacarra, ale tego co szukamy, to za drogo by Nas tu wynioslo. Ja mam dosyc tego, ze nie mam ogrodu, M potrzebuje szopy na sprzety i przede wszystkim ogrzewanie olejowe, bo Amanda wlasnie tu sie astmy nabawila, przez te glupie grzejniki. Lazienki przy sypialni, to prawie nie uzywamy teraz, bo jest lodowato w niej. Niby jest grzejnik malutki, ale to nic nie daje, grzyb sie zaczyna tam robic. Wiec trzeba spadac stad. Sa fajne chaty do wynajecia, no ale szukamy czegos od obecnej ceny w dol, bo na drozsze bez sensu sie wyprowadzac. Logiczne. Nie chodzi mi o zadne oszczedzanie, bo wcale tej roznicy 100e sie nie oszczedzi, ale super i tak, bo tamta chata za 550, a to styl kanadyjski, uwielbiam takie domki. Przestrzenny i parterowy. Ogrod jak boisko. Bede robila spotkanka co tydzien he :-) Obowiazkowo! Ale sie nie ciesze jeszcze, bo z wlascicielem M bedzie sie widzial na weekend, jak ten przyjedzie mu kase zaplacic, wiec dopiero sie dowiemy czy juz kogos ma czy nie.

moniadan heh coz samo zycie, jak trzeba to trzeba

misia nie martw sie, ja i tak bede tu prawie codziennie he :-) Ale jeszcze nic pewnego! Jeju....szarlotka...ale mi teraz smaka narobilas!

Ja tez mam w glowie juz Swieta i ten caly klimat. Codziennie mysle o choince i...prezentach pod nia :-D Jak dziecko sie ciesze zawsze :-D Uwielbiam usiasc na kanapie, obok zapalona choinka, swiatelka, ozdobki, rozpalony kominek ehhh. Co do prezentow, to mi Amandzie jest najprosciej cos kupic. Zawsze kupujemy jej pare mniejszych zabawek, zamiast jednej duzej....zeby miala wiecej do rozpakowania :-) A to z M mam zawsze problem...zawsze!Najgorsze w tym to, ze on zaraz 7stycznia ma urodziny, wiec znow prezent. W tym roku chcialam kupic mu zegarek, ale taki teges szmeges, nie byle co, ale w sumie nie wiem czy on sie ucieszy, bo on do zegarkow to tak nie bardzo. Ale moze jak dostanie taki laaaaaaaaadny, to kto wie. A jak nie to, to pewnie ciuchy mu nakupie. Sama nie wiem.

Ostatnia edycja:
Witam wieczorkiem
Wieczór przy kominku jak cieplo:)))
Larcia ja tez bede sie powoli rozgladała za domem z garazem lub 2 salonami wolnostojacy, wiadomo jak sie przeprowadzac to na lepsze a nie gorsze:)
Misia na ciasto domowej roboty ja jestem chetna i pewnie Didi tez bo ma meza w domu wiec ma troche wiecej wolnosci. Tylko napisz o której Ci pasuje??
Ja dzis chate posprzatalam, potem kolezanka wpadła i tak dzien minal.
Jutro mam zamiar dalej rozwozic CV. No i w koncu wróciła moja kolezanka od paznokci wiec ide , bo wołaja o pomste do nieba:))
Anieczka to jak bedziesz w Galway chłopców mi podrzuc Oli sie ucieszy:)))))
Ide jakis filmik obejrzec
Miłego wieczorku

Tichonek nareszcie udalo Ci sie kupic kurtke ja szukam butow ale nie moge znalesc na plaskim fajnych

U nas na miescie w obuwniczym sa fajne buty, dlugie na plaskiej podeszfie, jak i na leciutenkim obcasiku. A jeszcze kolory modne bo ciemne i jasne brazy. Zobacz sobie. sama moze sobie kupie, ale musze szafe przejzec i w tedy zdecyduje.

Jutro rano koncze antybiotyk, zadzwonie do lekarza jak kazal i zadecyduje czy jeszcze przedluzy mi na kilka dni leki.
A w srode jade do szpitala na wizyte kontrolna.
Tichonek nie ma sie co strachac, ja na pierwsza wizyte pojechalam sama bo maz pracowal, kolezanek zabardzo tu nie mam, ale dalam rade, koniec jezyka za przewodnika,chociaz rewelacyjnie to nie gadam po angielsku, wszyscy sa bardzo mili i sluza pomoca.

Moim rodzicom tez bardzo podobaly sie zdjecia:-):-):-), a tesciowa powiedziala, ze nie ma zdania:-(, ze teraz to moze i robi sie takie zdjecia, a kiedys nie i nie wie co sadzic na ten temat:-(. A jest w tym samym wieku co moi rodzice.

Ostatnia edycja:
Larcia-u nas też problemu z dziećmi jest...a włściwie to jest-pomysłów i chęci 1000,ale trzeba się ograniczać:(((A z moim J problem niemiłosierny-urodzinki 18go grudnia,potem ŚŚwięta-eeee tam;)Ale samej atmosferki już wyczekuję z ogromną niecierpliwością:)
Misia-pewnie,najlepiej człeka poszczuć ciachem:(I co ja biedna mam zrobić-piec nie upiekę,bo jeszcze jedno w garażu leżakuje(ciutę za słodkie:(()...
Kamcia-podłapuję propozycję;)Jak my będziemy to możemy podrzucić starszyznę?;)))))))))))))))))))))))))

Hejo, straciłam głos :baffled:
Misia, wiem kto jest chetny, pewien uroczy tatuś z Twojej okolicy :-)
O ktorej to spotkanko robisz? Jesli Emcia bedzie ok, to moze sie skusi, :-) jesli oczywiscie nie masz nic przeciwko ;-)

ach świeta świeta:-) lubiczanko z moim A to jeszcze gorzej bo ma urodziny 23:sorry2: no a prezenty to ja chce ksiazki zawsze:happy2: mój A coś zwiazanegoz muzyka jakiś sampler albo moze gramofon tym razem, hanka coś związanego z peppą pig , dorą albo ben and hollys little kingdom:-) a tosiek to coś zwiazangeo z thomasem:tak: taka lista zyczen:-)
renni anineczko ja jestem jak najbardziej za spotkaniem! tylko moj A pracuje i nie wiem jeszcze jak dojade ale obcykam to;-)

reklama
ŁOOOOO matko padam po pracy:-)
Witam babolki

Wilwia mam nadzieje ze nic sie nie rozwinie z tego wiecej, tulaski dla mojego uroczego sasiada;-) Trzymam kciuki za sasiedztwo frog ;-)
Monia no ja nie wiem czy to taki dobry pomysl podsylac samotnego tatuska naszym dziewczynom, wiesz jakie one sa nieokiełzane :-D tym bardziej ze piszesz ze tatusiek uroczy...wiesz... ja tam bym sie bala ;-):-D
AsienkaM fotki piekne zwlaszcza ta gdzie lezysz:tak:
Misia odpoczywaj i nie kus tym ciachem:-( no i towarzystwem ofcorse ;-)
Co do prezentow to ja licze ze zakupimy bileciki dla nas na swieta do pl, a malemu cos sie wymysli ;-)
no i znow mi sie nic nie chce, plecki bola.....:zawstydzona/y:

Do góry