reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam wieczorkiem

Ledwo nadrobilam:tak: tyle naskrobalyscie i widze ze sezon wirusowy trwa no coz pozostaje mi wszystkim zyczyc zdrowka

Agusiek tak jak pisze Misia urlop z socjala 14dni platne i 7 bezplatne
Wilwia zdrowka dla Tobiego i ogromne tulaski od cioci:-). Pisz jak ogledziny tego apt? bom strasznie ciekawa a dzwonic nie chcialam zebys nie pomyslala zem taka nachalna:-p
Misia oj ty kusicielko hmmm... a znajdzie sie i troszke miejsca i dla mnie???no i tego ciacha ofcors:-):sorry2:
AsienkaM super fotki i naprawde wygladasz kwitnaco. Az zazdroszcze:-D

Tichonek Misia Biola moze i wy macie jakies zdjecia brzuszkow???Co?? I moze sie nimi pochwalicie:-pWiecie zeby nie bylo ze ja jakas zwichnieta ale uwazam ze kobieta w ciazy jest poprostu piekna i tyle.:tak:
Anineczko czytalam o psiaczku - na pewno to przezylas - o kurcze wiem co moglas poczuc bo sama przejechalam ze dwa razy kota:sorry2:no ale one wstaly i polecialy. A i wpadaj do Galway bo Christmas Market fajny bylismy i tak jak pisala Andzulina nie ma sensu brac tam wozka takie tlumy.
Monia super ze tata czuje sie lepiej i fajnie ze taki energiczny mimo ostatnich przezyc. A co do mezulka to ty tak nie ciesz sie ze Agusiek pracuje ...:tak::-D:-D

Ojej ale sie opisalam i tak pewnie o czyms wspomniec zapomnialam:baffled: No ale jakos czasu mi brak a jak go znajde to juz pozno i ja zmeczona. Wiec u nas nic ciekawego, zwykla codziennosc, mlody rosnie, maz non toper w pracy ostatnio nawet podwojne zmiany ciagnie plus druga praca,a ja markotnieje przez to przesilenie, jakas taka niemrawa jestem, no ale pocieszam sie ze ida swieta a po nich juz szybko zleci zima i bedzie wiosna,

Ewelcia na formularzu urlopowym pisalo ze nalezy ci sie 14 dni urlopu platnego w sklad ktorego nie wchodzi niedziela. Mnie zaplacili za 2 tyg normalnie z tym ze wyszlo mi za ponad 2 tyg. wiec nie wiem od czego to zalezy bo bylam na urlopie rowne 2 tyg od sob do sob

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Lubiczanka no problemo, takie dobrze wychowane dzieci pewnie że dawaj do mnie:)
Misia to jestesmy umówione:) Bede po 15.
Własnie skonczyłam ogl film eat prey love bardzo ładny polecam!!
Dobranoc

Hejoo laski :-) dżizass ja cały dzien ino podczytuję szans do napisania brak :zawstydzona/y: rodzinkę tu mam i jakoś tak głupio przy kompie siedzieć tyle ile by się chciało ;-) no i teraz już nie pamiętam co się działo rano achhh te dziury :baffled::dry::sorry2:
jutro idę wypełniać papiery w przedszkolu specjalnym i być może jeszcze nawet w tym tygodniu Wiktorek rozpocznie edukację w Stepping stones :tak::-):-):-):-) aaa i zapomniałam się pochwalić Zuzia zaczyna stawać przy meblach a wlaściwie gdziekolwiek się moze podciągnąć na nóżkach skubana nooo:-) u nas z wieczora wesoło a mąż normalnie przechodzi samego siebie w czułościach :-D:-D zobaczymy jak to będzie jak goście wyjadą znowu posucha i post :dry:;-)
Misia tak podkusiłaś tym ciachem ze sama cosik upiekłam :-) bo nie mialabym sumienia zwalać Ci sie na głowę jeszcze z rodzinką a i tak wszyscy do jednego auta bysmy sie nie zmieścili :-:)-(
Andzulina no i gdzie ten nalot???ja czekam :-)
Agusiek z Tobą się skontaktować graniczy z cudem :baffled: probowałam i zonk :no: widać brak mi szczęścia ;-)
AsienkoM zdjęcia super :tak: jednak profesjonajny sprzęt i oko robią swoje :tak:ja tez należę do osób bardzo krytycznych a moja sesyjka ze ślubu no wręcz achhhh:-D a teściówką się nie przejmuj one są stworzone do zatruwania życia synowym choć póki co tfu tfu ja na moją narzekać nie mogę ;-)
Lubiczanko nasz kochana a jak tam u Ciebie??
Frog ja cię utłukę chyba chłopy odpalili zabawkę którą razem z Wilwią zprezentowałaś wiktorkowi na urodzinki i sie czuby cofneli w czasie myślałam że orgazmu dostaną jak zobaczyli te gry :-D:-D:-D:-D teraz siedzą i grają non toper :dry:
Kamcia taa kominek dobra rzecz u nas też się pali :tak:
BINA ( chyba że coś pokręciłam w nicku :zawstydzona/y:) ja bym raczej anty:zawstydzona/y:biotyk dokończyła wlaściwie to na pewno bym dokonczyła :tak: po za tym probiotyki dawaj już teraz w trakcie trwania kuracji antybiotykowej żeby osłonić żołądek i uzupełnić florę bakteryjna ktorą leki niszczą :tak:
I jak jeszcze mi się coś przypomni to napisze ;-)

Ostatnia edycja:
Hej kobitki z rana a co do prezentow to rzeczywiscie mam ogromny problem bo moj syn kazda reklame z jakas zabawka chce i pyta sie kupisz mi to;))))
Frog co do mojego brzuszka to jeszce nie ciazowy wiec pochwale sie jak bedzie go juz dobrze widac hiii;)
A ja wody w lazience ciagle nie mam i jak dzisiaj nie umyje glowy to oszaleje:(ok lece kacperka szykowac do szkoly a pozniej do pracy buuuuuu:(((

witam sie z rana :-)

mgla u mnie taka ze nic niewidac :szok:

agusiek prawda jest taka ze bedac na zasilku mozesz latac na urlopy ile chcesz tylko ze zaplaca ci tylko za 14 dni w roku a reszta to juz za free :tak::sorry:

no nic obowiazki wzywaja

milego dzionka

siemanko panienki!:-)
znacie to uczucie kiedy znajdujecie sie między jawą , a snem zapadacie w taką błogość i lekkość? dzis o 5 nad ranem maiałam ten stan i nagle zrobilo sie jeszcze ciemniej niz bylo ja zaczelam odczuwac niepokoj i tu kurna nagle przylatuje mi przed twarz nietoperz z ludzką twarzą:-D:-D:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: szok:szok: mam nadzieje, że to już był etap snu:-p

Dzień Dobry:)
a u nas biało za oknem - taki mróz... :(
Pauletta - nalot będzie i to nawet szybciej niż myślisz:p jesteśmy w fazie ustalania kiedy komu pasuje:)
Dzindusia - no chyba raczej nie możesz latać ile chcesz... z tego co ja się orientuję, to można opuścić IE na max 1 m-c z czego 2 tyg masz płatne, a 2 nie.
Sandrulińska - wooow ale masz "sny"... a może to był jakiś drakula???

Dzień Dobry:)
a u nas biało za oknem - taki mróz... :(
Pauletta - nalot będzie i to nawet szybciej niż myślisz:p jesteśmy w fazie ustalania kiedy komu pasuje:)
Dzindusia - no chyba raczej nie możesz latać ile chcesz... z tego co ja się orientuję, to można opuścić IE na max 1 m-c z czego 2 tyg masz płatne, a 2 nie.
Sandrulińska - wooow ale masz "sny"... a może to był jakiś drakula???

hmmm:eek: moi znajomi sa na JA od ponad 2 lat :rofl2::sorry: i lataja b. czesto i napewo ponad miesiac ich w ire nie ma ale oczywiscie to moze byc jakis wyjatek lub niedopatrzenie urzednikow co sie czesto tu zdarza Poprostu napisalam to co wiem od ludzi w temacie :sorry: i oczywiscie niechce tu nikogo w blad wprowadzac:tak:

reklama
Witam
Andzulina-noż mnie nie denerwuj nawet-a z czego Ty się odchudzać chcesz?Czy to może z kolędnikami za kostuchę chcesz robić;)?Jak Cię rąbnę....
Pauletta-ja skrupułów nie mam i bezczebelnie siedzę przed kompem;)A męża wykorzystywuj ile się da-póki ma chciczkę;)))
Sandrulińska-wow...a mówi się na dobranoc"słodkich snów";)
Wiesieńko-pamiętamy,pamiętamy-spokojna Twoja piękna główka;)
Kamcia-dziękuję...ale czy Ty o moich dzieciach mówisz;)))
Idę...buziaki i miłego dnia

Do góry