Witam wieczorkiem
Ledwo nadrobilam
tyle naskrobalyscie i widze ze sezon wirusowy trwa no coz pozostaje mi wszystkim zyczyc zdrowka
Agusiek tak jak pisze Misia urlop z socjala 14dni platne i 7 bezplatne
Wilwia zdrowka dla Tobiego i ogromne tulaski od cioci:-). Pisz jak ogledziny tego apt? bom strasznie ciekawa a dzwonic nie chcialam zebys nie pomyslala zem taka nachalna
Misia oj ty kusicielko hmmm... a znajdzie sie i troszke miejsca i dla mnie???no i tego ciacha ofcors:-)
AsienkaM super fotki i naprawde wygladasz kwitnaco. Az zazdroszcze
Tichonek Misia Biola moze i wy macie jakies zdjecia brzuszkow???Co?? I moze sie nimi pochwalicie
Wiecie zeby nie bylo ze ja jakas zwichnieta ale uwazam ze kobieta w ciazy jest poprostu piekna i tyle.
Anineczko czytalam o psiaczku - na pewno to przezylas - o kurcze wiem co moglas poczuc bo sama przejechalam ze dwa razy kota
no ale one wstaly i polecialy. A i wpadaj do Galway bo Christmas Market fajny bylismy i tak jak pisala Andzulina nie ma sensu brac tam wozka takie tlumy.
Monia super ze tata czuje sie lepiej i fajnie ze taki energiczny mimo ostatnich przezyc. A co do mezulka to ty tak nie ciesz sie ze Agusiek pracuje ...

Ojej ale sie opisalam i tak pewnie o czyms wspomniec zapomnialam
No ale jakos czasu mi brak a jak go znajde to juz pozno i ja zmeczona. Wiec u nas nic ciekawego, zwykla codziennosc, mlody rosnie, maz non toper w pracy ostatnio nawet podwojne zmiany ciagnie plus druga praca,a ja markotnieje przez to przesilenie, jakas taka niemrawa jestem, no ale pocieszam sie ze ida swieta a po nich juz szybko zleci zima i bedzie wiosna,
Ewelcia na formularzu urlopowym pisalo ze nalezy ci sie 14 dni urlopu platnego w sklad ktorego nie wchodzi niedziela. Mnie zaplacili za 2 tyg normalnie z tym ze wyszlo mi za ponad 2 tyg. wiec nie wiem od czego to zalezy bo bylam na urlopie rowne 2 tyg od sob do sob
Ledwo nadrobilam

Agusiek tak jak pisze Misia urlop z socjala 14dni platne i 7 bezplatne
Wilwia zdrowka dla Tobiego i ogromne tulaski od cioci:-). Pisz jak ogledziny tego apt? bom strasznie ciekawa a dzwonic nie chcialam zebys nie pomyslala zem taka nachalna

Misia oj ty kusicielko hmmm... a znajdzie sie i troszke miejsca i dla mnie???no i tego ciacha ofcors:-)

AsienkaM super fotki i naprawde wygladasz kwitnaco. Az zazdroszcze

Tichonek Misia Biola moze i wy macie jakies zdjecia brzuszkow???Co?? I moze sie nimi pochwalicie

Anineczko czytalam o psiaczku - na pewno to przezylas - o kurcze wiem co moglas poczuc bo sama przejechalam ze dwa razy kota

Monia super ze tata czuje sie lepiej i fajnie ze taki energiczny mimo ostatnich przezyc. A co do mezulka to ty tak nie ciesz sie ze Agusiek pracuje ...

Ojej ale sie opisalam i tak pewnie o czyms wspomniec zapomnialam

Ewelcia na formularzu urlopowym pisalo ze nalezy ci sie 14 dni urlopu platnego w sklad ktorego nie wchodzi niedziela. Mnie zaplacili za 2 tyg normalnie z tym ze wyszlo mi za ponad 2 tyg. wiec nie wiem od czego to zalezy bo bylam na urlopie rowne 2 tyg od sob do sob
Ostatnia edycja: