reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ewelcia na formularzu urlopowym pisalo ze nalezy ci sie 14 dni urlopu platnego w sklad ktorego nie wchodzi niedziela. Mnie zaplacili za 2 tyg normalnie z tym ze wyszlo mi za ponad 2 tyg. wiec nie wiem od czego to zalezy bo bylam na urlopie rowne 2 tyg od sob do sob
Frog ja tez nie wiem jak to jest...moi znajomi tez pobieraja zasilki i zawsze im placili za 12 dni...babka w socjalu tez mi tak powiedziala ze nalezy mi sie 12dni platnych i za tyle dostalam kaske.
Tak jak piszesz 2tyg platnego w ktorych w sklad nie wchodzi niedziele czyli wychodzi 12 dni a nie 14:confused2::eek:.

Tichonku piekny brzuszek...a cyc hmmm na pewno nie jedna chciala by miec taki.
Andzulina kobieto z czego Ty sie odchudzasz>???ja to mam z czego i wlasnie od 2tyg jestem na diecie ...;-)
Pauletta brawa dla Zuzi...spryciula mala...super ze Wiktor dostal sie do przedszkola...na pewno sobie da swietnie rade!!!.
Sandrulinska:szok:masakra ja bym sie pewnei na maxa wystraszyla!!!
Lubiczanko juz nie pierwszyraz czytam ze Dadzia ma jakies dziwne sny...ale kiedys slyszalam ze w tym wieku to normalne...oby jej szybko przeszlo!
MAdbebe to Wy faktycznie macie zimno...my ustawiamy piec na 2 w nocy na 30min i miedzy 6 a 7 na 45min...pozniej jak wstaje to jest cieplo,ale jak jest cholernie zimno na dworze to okolo 10 wlaczam na 1h czasami na 45min i nastepnie po 15 na 45min,i koniec...chyba ze Szymka mamy kapacco drugi dzien)to o 19:30 na 30min:)...nie wiem czy to malo czy duzo..
A Wy jak macie ustawione?

Tichonek-a nie???Wszędzie!!!
Tichonek,Ewelcia-nie wiem czy to normalne czy też nie,ale czytam im ostatnio na dobranoc takie legendy,które nierzadko kończą się nie słynnym"i żyli długo...",więc może to to...???
Margaritta- Nikosia do przedszkola poszła?Czy co z nią porabiasz kiedy na kurs idziesz?
Ewelcia-ja mam na 1h rano-od 6tej do 7mej,i wieczorem na godzinę-0d 6tej no i w nocy dwa razy po pól godz-ale to nie nasz wybór,bo są wyrwane te ząbki od nastawiania:(ale dziś dodatkowo włączyłam i grzeje mi od 40tu minut-zaraz wyłączę;)

witam mamusie,
kurcze jak zimno,wczoraj wieczorkem snieg u nas padal,swietnie.
mam nadzieje ze na swieta nam cos wiecej nasypie.
dzieki dziewczyny za pomoc z mala,a napewno mikolaja pojedziemy zobaczyc do dublina,swietne poropozycje mi dalyscie,dzieki.
zmykam zrobic szybki lunch i biegne do montesori po mala,dosc leniuchowania.

slonko swieci a mnie sie nic nie chce, mam sterte ciuchow do prasowania, na obiad pomyslow brak, a jeszcze do lekarza musze zadzwonic czy bedzie mi leki orzedluzal czy nie bo juz 7 dni biore i sie skonczyly i kazal zadzwonic.

ooooo lllllllllllllleeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn mnie dopadl.

ooo mamo ile naprodukowane!!!
hejka w poludnie
A do nas wczoraj wieczorem wpadli znajomi i tak siedzielismy przy winku . W zyciu sie tak nie usmialam jak wczoraj az mnie dzis policzki bolá.
Pauletto odnosnie chcicy twego mezusia ha ha przetrzymaj go jeszcze troszké i napomknij zeby 100e zucil. O tym sie dowiedzialam wczoraj od znajomej jak swojego mezusia wodzi za nos haha myslalam ze ze smiechu padne.Ha ha a on gdy juz nie moze to jej daje sianko i kobitka wydaje na siebie.Ona twierdzi ze w koncu za to sprzatanie i gotowanie i nastawianie tylka cos sie nalezy.;-)
Lece na poczte wyslac letter.BRRRRRRR

Witam mamuski:-)
Ja ze wzgledu,ze jestem uziemiona zabralam sie za porzadki,bo w piatek przylatuje moja tesciowa a ona to pedantka jest.Tylko tak sie zastanawiam czy warto mi tak wszystko sprzatac przy moich lokatorach,bo wystarczy,ze zejda do kuchni i juz bedzie nielad.Musialabym wszystko posprzatac 5 min przed pojawieniem sie tesciowej w drzwiach.
Misia nie kus juz tym spotkaniem i ciachem,bo ja tu zamknieta a tak mam ochote na spotkanie z mamuskami i dzieciaczkami.Ale niech tylko Tobi wyzdrowieje...:-)
Moniadan Patryk tez ma wysypke,ale delikatna.Za to Tobi mocno wysypany,skore ma jak tarka,na szczescie go nie swedzi.W dzien nie widac,tej jego choroby,gorzej z nockami.
Lubiczanka moj K tez swietuje 18 grudnia.
Pauletta gratki dla Zuzi no i dla Twojego przedszkolaka.
Frog apartamencik chyba sobie odpuscimy-chociaz miec taka sasiadke to az szkoda rezygnowac:tak:Po pierwsze nie zgodzili sie na antene,mowili,ze coprawda kilka osob ma,ale wszyscy beda musieli sciagac.Nie chca tez czekac do stycznia,a my musimy dac miesiac wypowiedzenia.W drzwiach ktore prowadza na tarac byla szpara,w ktora mozna byloby wlozyc reke.Dom wygladal jakby byl swiezo malowany i wszedzie zapach domestosa-moze mia zabic zapach wilgoci???No i tak jak mowil Twoj R troche dziwne,ze w ostatnim czsie tyle ludzi w krotkim czasie sie stamtad wyprowadzilo.
Ogolnie stwierdzilismy,ze my potrzebujemy czegos 3 pokojowego.Myslimy o kolejnym dziecku,wiec gdzie sie ze wszystkim pomiescic.Juz mnie to wszystko przeraza,bo naprawde trudno znalesc cos fajnego i to w dobrej cenie:-(
Co do prezentow swiatecznych to dla mojego synusia juz mam dosc dluga liste propozycji,ale trzeba bedzie cos wybrac i tu bedzie klopot-bo z czego tu zrezygnowac.A dla mezusia to nie mam pomysla.Moze kupimy sobie cos wspolnego.
To sie rozpisalam...:-D

reklama
Witam

Byla dzis u mnie kolazanka na kawce dlatego dopiero teraz sie melduje.Znowu kiespko sie czuje jak miete wypije to jest lepiej ...Obiadek zjedzony teraz odpoczywamy:)

Tichonek piekny brzusio :)
Pauletta gratulacje dla Zuzy to teraz bedziesz miala wesolo :)

Odnosnie prezentow to nie mam bladego pojecia....
moj J 3 grudnia ma urodziny i tez nie wiem co mu kupic

Zmykam sie polozyc bo cosik mi niedobrze ;/

Do góry