Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Frog ja tez nie wiem jak to jest...moi znajomi tez pobieraja zasilki i zawsze im placili za 12 dni...babka w socjalu tez mi tak powiedziala ze nalezy mi sie 12dni platnych i za tyle dostalam kaske.Ewelcia na formularzu urlopowym pisalo ze nalezy ci sie 14 dni urlopu platnego w sklad ktorego nie wchodzi niedziela. Mnie zaplacili za 2 tyg normalnie z tym ze wyszlo mi za ponad 2 tyg. wiec nie wiem od czego to zalezy bo bylam na urlopie rowne 2 tyg od sob do sob

.
masakra ja bym sie pewnei na maxa wystraszyla!!!A asienka_r to wpadla i wypadla jak po ogien.
,
Po pierwsze nie zgodzili sie na antene,mowili,ze coprawda kilka osob ma,ale wszyscy beda musieli sciagac.Nie chca tez czekac do stycznia,a my musimy dac miesiac wypowiedzenia.W drzwiach ktore prowadza na tarac byla szpara,w ktora mozna byloby wlozyc reke.Dom wygladal jakby byl swiezo malowany i wszedzie zapach domestosa-moze mia zabic zapach wilgoci???No i tak jak mowil Twoj R troche dziwne,ze w ostatnim czsie tyle ludzi w krotkim czasie sie stamtad wyprowadzilo.