reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi świeta racja ....

Wiecie co mój syn mnie rozwalił przed chwila.... bawi sie z Kubą i nagle słysze taki " mamoooo Kuba mi oko złamał!!!!".... hehehe
Hehe to mój daniel lepszy...Jak hania go uderzy to przylatuje do mnie i mówi: Mamo Hania mnie zabiła. :-D zamiast "zbiła" :-p dzieci....:-D

Widze temat konca swiata... ja sie go boje w sumie... no i dzieci mi szkoda... nie chcialabym zyc wtedy ale cóż...
No i znikłam bo mama mi przypomniala ze dzis wizyta u dentysty i juz jestem po:-) za tydzien nastepna osttania z tym zebem:-) zamierzam sie umawiac i reszte leczyc:-) teraz to kozak ze mnie...::-p

reklama
ELIZA - haha Daniel niezły agent ... ja dzisiaj idę do dentysty :-( masakra nie lubię :dry:

PATRYCJA - Twój też dobry agent :-p :-p

Ciekawe kiedy moja zacznie takie rzeczy mówić :-p póki co to gada tak pokracznie ale mówi najlepsza jest tak się jej pytam coś a ona mi yhhyymmm :-p

Patrycja jak raz pojdziesz to potem bedzie łatwiej sie umawiac, dlatgo ja teraz jak juz chodze to robie reszte zebów:-)
Soso zapomnialam podziekowac za spoźnione zyczonka dla Danielka:-) dziekuje:***
Femme oj poczekaj niedlugo zacznie ci gadac.... moje gadaly juz jak mialay 1.5 roku:-) miki tez juz zaczyna gaworzyc, mamamama, babababaaba:-) hehe

A tu mój łobuziak juz siedzący:-)

Załączniki

• a ja ju&#380; siedze &#322;adnie=).jpg
    a ja ju&#380; siedze &#322;adnie=).jpg
    47,7 KB · Wyświetleń: 43
Eliza słodki Mikuś. W tym niebieskim to jak mały Smerfuś wygląda=) Pocieszny jest=) Moja Martynka jak miała 5 miesięcy to też już siadała, ale pokracznie jej to wychodziło, chwiała się jak słomka na wietrze=D

Femme prześliczną buzię ma Twoja córcia, taka typowo dziewczęca no ciężko opisac, ale na prawdę śliczna=)

my dziś pomidorową z ryżem mamy=) spontan.

Misia od mojej mamy już prezent na Mikołaja dostała, ale znając mamę to będzie ich więcej bo już z miech temu kupiła jej kozaczki, że niby na Mikołaja, a dziś kredki, skarpetki i śpiewająco tańczącego bałwanka=D

Martynka ma drzemkę od 10 minut.

Eliza słodki Mikuś. W tym niebieskim to jak mały Smerfuś wygląda=) Pocieszny jest=) Moja Martynka jak miała 5 miesięcy to też już siadała, ale pokracznie jej to wychodziło, chwiała się jak słomka na wietrze=D

Femme prześliczną buzię ma Twoja córcia, taka typowo dziewczęca no ciężko opisac, ale na prawdę śliczna=)

my dziś pomidorową z ryżem mamy=) spontan.

Misia od mojej mamy już prezent na Mikołaja dostała, ale znając mamę to będzie ich więcej bo już z miech temu kupiła jej kozaczki, że niby na Mikołaja, a dziś kredki, skarpetki i śpiewająco tańczącego bałwanka=D

Martynka ma drzemkę od 10 minut.

ah sweita swita swieta czemu tak krotko zawsze trwaja :p kocham swieta

reklama
ooo temat obiadu....
ja już gotuje ziemniaczki i smaże schabowe.. do tego buraczki :):)
no i wziełam sie za robienie syropu z cebulki :)

Do góry