reklama
lubiczanka
Fanka BB :)
Larcia-no i tak trzymaj
AsienkM-trzymamy kciuki za udaną wizytę-za Tichonka trzymamy od wczoraj
Kamcia-a do Cashel Cię nie ciągnie czasem
))
U nas tez słonko przypomina o swoim istnieniu
a ja sobie godzinny spacer urządziłam...bez teściówki
))))))))))))))
AsienkM-trzymamy kciuki za udaną wizytę-za Tichonka trzymamy od wczoraj
Kamcia-a do Cashel Cię nie ciągnie czasem
U nas tez słonko przypomina o swoim istnieniu
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Witam
Po pierwsze Lubiczanko ogromniaste gratulacje:-):-):-):-)
Po drugie Misia piękny brzuszek:-)
Po trzecie Tichonku, AsienkoM udanych wizyt
A po czwarte Ania chyba jednak chora
, nieciekawy ma ten kaszel, pewnie jutro do GP trzeba jechać, marudzi bardzo,w nocy nie wiem ile razy się budziła z płaczem.
Po pierwsze Lubiczanko ogromniaste gratulacje:-):-):-):-)
Po drugie Misia piękny brzuszek:-)
Po trzecie Tichonku, AsienkoM udanych wizyt
A po czwarte Ania chyba jednak chora

dobry!
zdążyłam przed poludniem;-)
Zaczelam przedswiateczne porzadki..narazie okna wewnatrz.Oczywiscie na zewnatrz sa masakryczne,ale to juz musze miec A. w domu,zeby zrobic z nimi porzadek..
ja chce miec juz cieplo!
:-(
misia-noo,brzusio ekstra!
mnie Tichonkowy tez umknal i rowniez sie cofalam,ale widzialam ostatecznie
A dzisiaj Tichonek zobaczy zawartosc..-udanej wizyty!
Sie narobilo tych ciezarowek...;-)
Ide bo cisza nastapila a pokoju malej,nareszcie
;-)
zdążyłam przed poludniem;-)
Zaczelam przedswiateczne porzadki..narazie okna wewnatrz.Oczywiscie na zewnatrz sa masakryczne,ale to juz musze miec A. w domu,zeby zrobic z nimi porzadek..
ja chce miec juz cieplo!

misia-noo,brzusio ekstra!
mnie Tichonkowy tez umknal i rowniez sie cofalam,ale widzialam ostatecznie

Sie narobilo tych ciezarowek...;-)
Ide bo cisza nastapila a pokoju malej,nareszcie

Aniaa83
Witam i ja :-)
Dzis jestem nie do zycia pol nocy wymiotowalam i jeszcze biegunka maskara jakas
ledwo zyje najchetniej to bym nie wstawala z wyrka ale trzeba zajac sie cora J do pracy pojechal na druga zmiane
Tichonek,Asienkopowodzenia na wizycie
Asienko_R zdrowka dla corci
Madbebe widze ze za porzadki sie wzielas ...ja czekam jak moj J bedzie mial urlop okna to jego fucha:-)
Dzis jestem nie do zycia pol nocy wymiotowalam i jeszcze biegunka maskara jakas

Tichonek,Asienkopowodzenia na wizycie
Asienko_R zdrowka dla corci
Madbebe widze ze za porzadki sie wzielas ...ja czekam jak moj J bedzie mial urlop okna to jego fucha:-)
BINA66
mama z irlandii
witam mamunie,u nas pieknie swieci sloneczko choc zimno ze hej.
dziewczyny mam pytanie czy ktoraj z was miala baby heart monitor,zastanawiam sie czy go kupic,bylam dzis u znajomej i ona go miala i slyszalam mojego malenstwa bicie sreduszka,cudowne uczucie az lezla sie w oku zakrecila slyszac takie piekne bicie i majac pewnosc ze dzidzia tam jest. zastanawiam sie nad tym sie czy warto kupic?
dziewczyny mam pytanie czy ktoraj z was miala baby heart monitor,zastanawiam sie czy go kupic,bylam dzis u znajomej i ona go miala i slyszalam mojego malenstwa bicie sreduszka,cudowne uczucie az lezla sie w oku zakrecila slyszac takie piekne bicie i majac pewnosc ze dzidzia tam jest. zastanawiam sie nad tym sie czy warto kupic?
didi
laski widzialyscie to.hahah Brazylijski taniec z gwiazdami
YouTube - Taniec z gwiazdami Brazylia
YouTube - Taniec z gwiazdami Brazylia
ze co?? ze kto?, ze Lubiczanka????? 

:-):-):-)
Kochana, Ty to potrafisz zaskakiwac :-), gratuluję!!!
Zostawic was na chwilke i tyle sie dzieje :-)
Didi ale taniec,
ciekawe jakie noty dostali 

A ja wczoraj zawiozłam auto do przeróbki, pozniej byłysmy z kolezanką na fajce wodnej i bardzo miło wieczorek zleciał
Misia, brzusio superaśny ;-)
Larcia, to czekamy na parapetówkę, szybkiej i sprawnej przeprowadzki zycze
ale jednak szkoda ze sie wyprowadzasz, mam nadzieje ze bedziesz przyjezdzac czesto

Kochana, Ty to potrafisz zaskakiwac :-), gratuluję!!!
Zostawic was na chwilke i tyle sie dzieje :-)
Didi ale taniec,

A ja wczoraj zawiozłam auto do przeróbki, pozniej byłysmy z kolezanką na fajce wodnej i bardzo miło wieczorek zleciał

Misia, brzusio superaśny ;-)
Larcia, to czekamy na parapetówkę, szybkiej i sprawnej przeprowadzki zycze

reklama
didi woooooooow ale taniec!!! Az fajnie popatrzec, laska ma zajebista figurke :-)
moniadan spokojnie spokojnie, jeszcze pare tyg tu posiedze.Mam nadzieje,ze do Swiat sie uda przeprowadzic, zeby spedzic je juz na nowym domku. Tam jest pusto, dopiero kafelki klada w lazience, wiec troche czasu jeszcze to zajmie. Oj to tak daleko wcale nie jest, bedziecie przyjezdzac na spotkanka do mnie :-) A kawka parapetowa bedzie odrazu, a jak :-)
madbebe to Wy az tak zimno w domu macie? Bo na dworze to zimno, ale w domu jak sie grzeje, to calkiem calkiem :-)
moniadan spokojnie spokojnie, jeszcze pare tyg tu posiedze.Mam nadzieje,ze do Swiat sie uda przeprowadzic, zeby spedzic je juz na nowym domku. Tam jest pusto, dopiero kafelki klada w lazience, wiec troche czasu jeszcze to zajmie. Oj to tak daleko wcale nie jest, bedziecie przyjezdzac na spotkanka do mnie :-) A kawka parapetowa bedzie odrazu, a jak :-)
madbebe to Wy az tak zimno w domu macie? Bo na dworze to zimno, ale w domu jak sie grzeje, to calkiem calkiem :-)