reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
No, kilka dni czlowiek nie zajrzy, a tu takie zmiany i wrze jak w ulu ;)

Gratulacje lubiczanko!!! To nasze grono z brzuszkami sie powieksza :))

misia, a Twoj brzusio robi wrazenie! 16ty tydzien a masz sie juz czym pochwalic ;) Ja jestem w 20tym i jeszcze takiego nie mam :p Moze rzeczywiscie 2 bobaski w nim mieszkaja ;P

Larcia w jakiej czesci Galway teraz bedziecie mieszkac? Mozna jeszcze cos znalezc ciekawego? Za kilka miesiecy tez planujemy poszukiwania. Jeszcze sporo czasu, ale tak ogolnie chce wiedziec, czy jest jakis wybor i na czym oko zawiesic...?

A ja... bylam juz na swojej pierwszej wizycie w szpitalu. Nie bolalo :p Wszyscy bardzo mili, pomocni, bez stresu, a wszystko trwalo okolo 2h. Widzialam znowu maluszka! Kochany babelek zdrowy! :) No i prawdopodobnie corcia bedzie!!!! :) Wyszlam taka szczesliwa, z mysla, ze takie wizyty to moglabym miec codziennie ;) Juz sie Malej doczekac nie moge!! :))) Wlasnie podkopuje mnie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Misia wow :szok:pokazny masz brzuszek jak na 16tydz.

Margaritta to straszne co opisujesz:-(ja sama na pewno tez bym nie przeszla kolo tej kobiety aby nie spytac o pomoc:-(
MAm nadzieje ze kto jej pomoze

lubiczanko :rofl2::rofl2::rofl2: gratki kochana gratki najszczersze :*:*

anineczko widziałam ją tam raz jeszcze jeden...
Teraz mi głupio ja Was czytam ,ze ja kupiłam jej tylko pieluchy o które prosiła... nawet nie pomyslałam o niczym innym- w sensie o innej pomocy jej:zawstydzona/y: zaćme miałam totalną.I wyłam se w domu jeszcze.....

misia o łał- pokazne lokum już:tak:

Larcia.. a mozesz napisac mi co ta Twoja mała robi ?:sorry: Bo Niki niby grzeczna- znaczy nie ona jest rozwydrzona ,ale jakoś to ogarniam. Jednak jak słysze jej "ja ciałam"!!!! co w wolnym tłumaczeniu znaczy ja chcialam to mnie roznosi normlanie :confused2: i wszystko jest " ale ja ciałam' !!!

No i kicham:confused2:

Aga_Natalia dzięki Ci dobra kobieto za miłe slowa jednak do konca tak nie jest... bo jak juz wspomnialam byle "żul " siedzący nawet kolo tej kobiety nie wzbudziłby mojego zainteresowania:zawstydzona/y: to dziecko maleńkie tak mnie "scisnęło" .... A jak sie mają Twoje panienki wszystkie trzy? Ci mówię ta najstarsza do przedszkola dawaj śmiało. Chociaz nie- czekaj- zacznie na pewno katarzyć co tydzien:confused2: a to znów dla maluszków Twoich niewskazane:sorry:
Ale ona taka grzeczniuchna,ze pewnie wcale nie "przeszkadza" Ci w domu - mam racje?;-)

Margaritta z Fasu te kursy???hmmm znajoma byla w fasie i pytala sie o darmowy kurs inglisza i powiedzieli ze juz nie maja...ale nie wiem czy na ten rok sie limit wyczerpal czy juz w ogole nie bedzie...
Moze w Dublinie jest przeogromna liczba darmowych ale tutaj to niet:(.
Bo tylko raz slyszalam ze ktos chodzil na darmowy,ale ze od dawna nic nie bylo:(.
Musze jeszcze podpytac znajomych:)

reklama
ewelcia yyy znaczy sie co roku np. u mojej Martysi w szkole sa takie organizowane dla niedouczonych rodziców:confused2: ale tez jest irlandzki, kursy komputerowe. nawet kurs makijazu czy gotowania;-) następny jakiś wieczorny znalazlam- z ulotki jakiejś- tez w szkole tyle ze to juz jakiś 'koledz" jest czy coś tam- i se poszłam jak byla rejestracja i se chodze. A jaki to ma związek z fasem? moze i ma - nie wnikam zazwyczaj. daja to biore. A ze tu liczy się "papierek' ichniejszy co nam zawsze powtarzają na kazdej lekcji prawie to .. czemu nie;-)

Dobra teraz juz dobranoc.

Do góry