Aniaa83
Fanka BB :)
Milcz!!!!! Nie kracz!!!!wedlug mojego gp....po macanku- macica ma rozmiary jednego dziecia! I niech tak zostanie
)))
Wiesz roznie to bywa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Milcz!!!!! Nie kracz!!!!wedlug mojego gp....po macanku- macica ma rozmiary jednego dziecia! I niech tak zostanie
)))

zaczyna już w czwartek najpierw powoli zaczną od jednej godziny dziennie aż w końcu dojdą do 4 ;-) i co najciekawsze powiedzieli żebym nie rezygnowała z normalnego przedszkola bo wyniesie z niego inne umiejętności których oni mu nie zapewnią ;-) także ten rok szkolny dokończymy jeszcze dodatkowo w dotychczasowym przedszkolu i specjalnym rano do specjalnego i później akurat będzie pół godzinki przerwy i do normalnego
więc mój synek będzie miał busy day ;-)najdziwniejsze , że hanka od kilku dni chodzi i powtarza , że słyszy dzwiek skrzydeł nietoperza!![]()

A moze sixth sense ???? ;-):-):-)Kobietki też?
A my po szkole,po basenie i zaraz fryty wstawiam na obiad bom jak wilk zgłodniała
Dziewczyny jaką mam sraczkę przed jutrem,trzymajcie kciuki za mnie i moją Fasolkę,plissss...
![]()

Nie pisałam Wam o czymś... pare dni temu - tak strasznie lało i ziąb do tego zwłaszcza rano niesamowity...zaprowadziłam małą do przedszkola a tam nieopodal obok takiego warzywniaka widze siedzi na ziemi jakaś dziewczyna z "czymś" w ręku.. a ze musiałam tamtędy przejśc... ide patrze- trzęsąc sie z zimna a ona na tym chodniku z malenkim dzieciakiem na rece owiniętym w kocyki.. jak mnie takie coś "łapie" :-( nie mogłam sie opanowac i przykucnełam przy nich, ale łzy az mnie sciskały.... wrzuciłam jej pare groszy do tego kubeczka który miala obok..zamieniłysmy pare zdan- w kazdym razie dzieciątko to miało 3 tyg dopiero:-( normalnie nie umialam powstrzymac łez.. kobieta spytala czy zamiast tego co wrzucilam jej do kubeczka mogłabym wejśc do sklepu i kupić jej pieluszki dlaej malej- t takie zwykłe za 5 euro- najmniejsze jakie są... zatkało mnie tak,ze poszłam i bez namysłu kupiłam te pieluchy a ta jakby tylko mogła calowalaby mnie po rekach. I jeszcze obok niej stało jakies zawiniątko małe a tam taka buteleczka jednorazowa ze smoczkiem i mleczkiem dla małej...
mimo swojej "sukowatości" strasznie miękka jestemchyba. Chociaz takie"żule" kucające obok bankomatów np. nie robią na mnie większego wrazenia
takiemu pieluch nie trza.
A zwłaszcza czas swiat... budzi we mnie ..to co budzi ..
hej, hej,
renni - dzieki ;-)
!My jeździmy koło lotniska ale to są zajęcia organizowane przez szkołę więc wyboru nie mieliśmyTichonekgdzie jezdzicie na basen?my jakis czas temu bylismy w Blanchu....
A basen trochę obskurny
Ale na trzymanie się przez 45 minut murka to jak dla mojego syna wystarczy

Życzę Ci tak wspaniałego samopoczucia w ciąży jak moje
Tak to można w ciąży chodzić
Nerwus ze mnie straszny
Odezwę się po wizycie