reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Lubiczanko no super wieści :tak::tak::tak:
Misia no brzusio the best :-)

A ja dzisiaj byłam na rozmowie w nowym przedszkolu Wiktorka :tak: zaczyna już w czwartek najpierw powoli zaczną od jednej godziny dziennie aż w końcu dojdą do 4 ;-) i co najciekawsze powiedzieli żebym nie rezygnowała z normalnego przedszkola bo wyniesie z niego inne umiejętności których oni mu nie zapewnią ;-) także ten rok szkolny dokończymy jeszcze dodatkowo w dotychczasowym przedszkolu i specjalnym rano do specjalnego i później akurat będzie pół godzinki przerwy i do normalnego :tak: więc mój synek będzie miał busy day ;-)

Witam!:-)

najdziwniejsze , że hanka od kilku dni chodzi i powtarza , że słyszy dzwiek skrzydeł nietoperza!:szok:

Wow, az strach sie bac! :-D:-D:-D A moze sixth sense ???? ;-)

:-):-)Kobietki też?:-p:-D
A my po szkole,po basenie i zaraz fryty wstawiam na obiad bom jak wilk zgłodniała:-p
Dziewczyny jaką mam sraczkę przed jutrem:szok:,trzymajcie kciuki za mnie i moją Fasolkę,plissss...:sorry:

kciuki zacisniete!:tak:

Nie pisałam Wam o czymś... pare dni temu - tak strasznie lało i ziąb do tego zwłaszcza rano niesamowity...zaprowadziłam małą do przedszkola a tam nieopodal obok takiego warzywniaka widze siedzi na ziemi jakaś dziewczyna z "czymś" w ręku.. a ze musiałam tamtędy przejśc... ide patrze- trzęsąc sie z zimna a ona na tym chodniku z malenkim dzieciakiem na rece owiniętym w kocyki.. jak mnie takie coś "łapie" :-( nie mogłam sie opanowac i przykucnełam przy nich, ale łzy az mnie sciskały.... wrzuciłam jej pare groszy do tego kubeczka który miala obok..zamieniłysmy pare zdan- w kazdym razie dzieciątko to miało 3 tyg dopiero:-( normalnie nie umialam powstrzymac łez.. kobieta spytala czy zamiast tego co wrzucilam jej do kubeczka mogłabym wejśc do sklepu i kupić jej pieluszki dlaej malej- t takie zwykłe za 5 euro- najmniejsze jakie są... zatkało mnie tak,ze poszłam i bez namysłu kupiłam te pieluchy a ta jakby tylko mogła calowalaby mnie po rekach. I jeszcze obok niej stało jakies zawiniątko małe a tam taka buteleczka jednorazowa ze smoczkiem i mleczkiem dla małej...

mimo swojej "sukowatości" strasznie miękka jestem:sorry: chyba. Chociaz takie"żule" kucające obok bankomatów np. nie robią na mnie większego wrazenia :confused2:takiemu pieluch nie trza.

A zwłaszcza czas swiat... budzi we mnie ..to co budzi ..

To bardzo smutne, okropne! Najbardziej szkoda mi dzieci! Nie wiem czy w tym przypadku ale czesto jest tak , ze cierpia przez durnych rodzicow.

hej, hej,

renni - dzieki ;-)

;-)

misia, tichonek-piekne brzusie!
Tichonku co ty chcesz od swojej dupencji???? Stuknij sie w czolko! Wszystko jest ok;-):tak:!

Lubiczanko-ja rowniez ogromnie Ci gratuluje!!!!!!!!!! Dbaj o siebie, mam nadzieje, ze mdlosci szybko Ci przejda! Buziaczki dla fasolci!

no helllooo z wieczora :)
pierwsze co, to Lubiczanko - ogromne gratulacje!!! niech Fasolinka zdrowo się chowa!!!
Misia, Tichonek - śliczne brzuszki :)
Tichonek - kciuki zaciśnięte
Larcia - nie było tak źle z Amandą, może miała zły dzień dzisiaj?
Margarittka - przykro słyszeć takie historie...

Tichonekgdzie jezdzicie na basen?my jakis czas temu bylismy w Blanchu....
My jeździmy koło lotniska ale to są zajęcia organizowane przez szkołę więc wyboru nie mieliśmy:sorry:A basen trochę obskurny:baffled:Ale na trzymanie się przez 45 minut murka to jak dla mojego syna wystarczy:eek::-D:-D
Lubiczanko ocho,mdłości:baffled:Życzę Ci tak wspaniałego samopoczucia w ciąży jak moje:tak:Tak to można w ciąży chodzić:-D
Idę na herbatkę i do wyrka,potłuc się całą noc zamiast spać:eek:Nerwus ze mnie straszny:baffled:Odezwę się po wizycie:tak:
AsienkoM powodzenia na Twojej wizycie:tak:
Misia brzucholek piękny,czuję,że za 2-3 tygodnie i ja taki będę miała bo też mi szybko wywaliło:tak:

Dzieki kochane. Andzia no tak, ale wyobraz sobie, ze zrobila sie dwa razy gorsza po Waszym wyjsciu. :-( Az mi glowa do teraz szumi od tego halasu i wrzasku. Gardlo mam na maxa zdarte, skrzypie.

Ach i musze powiedziec...ze bedziemy sie wyprowadzac do tego domu :-) Ciesze sie w sumie. Skoncza tam roboty, koles pokupuje meble i mozemy sie wprowadzac przed Swietami :-) Wiec teraz bez obaw bede robila spotkanka, nikomu juz nie bedzie ciasno.

Ostatnia edycja:
reklama
kamcia nie, bo przejade sie tam pod koniec tygodnia, wtedy jakies zrobie. Widzialam go na mapce satelitarnej w tel,ale nie da sie zapisac tego obrazu.Z zewnatrz jes taki podobny jak madbebe miala, parterowy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry